- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
joey04
titán
Lényegében egyetértek. Ilyenekre is utaltam az előző kommentemben. Le lehet írni, hogy máshol 128 (ritka esetben 256gb) az alap, ezért illene itt is megadni. Ez egy teljesen jogos kritika. Lenne. De ez a szóba se álljunk 256gb alatti modellel, többször is felemlegetve a cikkben... Nekem is 64GB-os Xs van közel 1 éve, és 20GB szabad.
-
4trASS
csendes tag
Azért átlagfelhasználóról beszélni egy ilyen termék kapcsán is meredek. Persze értem, amit írsz, de ha messzebbről nézzük, egy 400 ezres telefon (de véleményem szerint már egy 100+ ezer HUF--os árú is) nem átlagigényeket hivatott kiszolgálni. Márkától függetlenül szerintem jogos elvárás, hogy ennyi pénzért ne kelljjen semmilyen szinten kompromisszumot kötni. Bár én magam még akkor sem látnám értelmét ennyiért telefont, ha az szexuális szolgáltatásokat tudna nyújtani
De persze, amíg 1 ember is vígan megveszi, az applet igazolja a piac.
-
<Lacy85>
addikt
Teljes mértékben egyénfüggő.
Nekem is simán elég lenne még most is a 64GB, páromnak meg a 128 is megtelt folyamatosan.
Mindenki máshogy használja.Telóhoz:
Az áron szerintem kár is rugózni, amikor a Mate is közeledik a 400 ezerhez, Note-ból 330-ért meg kiherélt verziót adnak. Ha valaki a legjobbat akarja belőle, ott is elkérik az alap 380 ezret.
Ilyen árszinten az a plusz 60 ezer, amennyivel drágább a Pro Max...
Kb. már nem oszt, nem szoroz. Aki meg tudja venni az egyiket, az meg tudja a másikat is.Tetszik ez a teló, bele is férne, de ennyit nem vagyok hajlandó kifizetni egyikért sem.
Nem etetem a cégek folyamatos árnövelését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest