- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
-
Gomba
senior tag
Ez volt a post végén.
segítek értelmezni: vicc volt. De ha már itt járunk mind a lightning port mind pedig az usb-c port lehet 2.0 és 3.0 is. Az apple hivatalosan semmit nem mondott a lightning sebességéről soha kivéve egyszer amikor a 2015-ős ipad prot kihozta USB3-ás sebességgel. Volt is hozza lightning usb3 átalakító LOL 😊 A korábbi mérések USB2.0 sebességre tették de ez függött sokszor a lightning chiptől is, mivel az a chip egyedi és nem “USB” ezért nem lehet azt mondani rá szakmailag szerintem hogy még Usb2.0 hiszen sosem volt az. (A tesztben szerencsére a 2.0 szintű átviteli sebesség van írva ami ha le lett tesztelve akkor ok, a kommentben viszont már nem)
ha majd lesz a MacOS Catalina a gépeken és nem kell végre iTunes akkor csinálok egy jó kis benchmark tesztet adatátvitel kapcsán. Máskor úgysem dugnám rá És nem azért mert arra vagyom hogy gyorsabb legyen mint 480mbit hanem kiváncsi vagyok a valós átviteli sebességre ugyanis ilyen tesztet nem találtam.egyebkent én már rég USB-c-t akarnék félre értés ne essék. Van egy MacBook pro amin csak USB-c van meg egy ipad pro amin szintén, erre lehet tovább bohóckodni a lightninggel.
[ Szerkesztve ]
Ép hardverben ép szoftver
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest