- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
-
Gomba
senior tag
Ez volt a post végén.
segítek értelmezni: vicc volt. De ha már itt járunk mind a lightning port mind pedig az usb-c port lehet 2.0 és 3.0 is. Az apple hivatalosan semmit nem mondott a lightning sebességéről soha kivéve egyszer amikor a 2015-ős ipad prot kihozta USB3-ás sebességgel. Volt is hozza lightning usb3 átalakító LOL 😊 A korábbi mérések USB2.0 sebességre tették de ez függött sokszor a lightning chiptől is, mivel az a chip egyedi és nem “USB” ezért nem lehet azt mondani rá szakmailag szerintem hogy még Usb2.0 hiszen sosem volt az. (A tesztben szerencsére a 2.0 szintű átviteli sebesség van írva ami ha le lett tesztelve akkor ok, a kommentben viszont már nem)
ha majd lesz a MacOS Catalina a gépeken és nem kell végre iTunes akkor csinálok egy jó kis benchmark tesztet adatátvitel kapcsán. Máskor úgysem dugnám ráÉs nem azért mert arra vagyom hogy gyorsabb legyen mint 480mbit hanem kiváncsi vagyok a valós átviteli sebességre ugyanis ilyen tesztet nem találtam.
egyebkent én már rég USB-c-t akarnék félre értés ne essék. Van egy MacBook pro amin csak USB-c van meg egy ipad pro amin szintén, erre lehet tovább bohóckodni a lightninggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Dell notebook topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OpenMediaVault
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest