Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
válasz
Napfénysüti #416 üzenetére
Ma kapom kézhez én is
gondolkodtam sokat, mert az utóbbi évben tepsi telefonjaim voltak, de arra jutottam, hogy (számomra) minek
kis kompakt készülék, akkora, mint a 2014-ben vásárolt Xperia Z2-es telefonom és ez pont jó így. A kamera elrendezést nem szoktam még meg, viszont az ezüst szín kárpótol, nagyon szép élőben a matt hátlappal, a régi apple vonalat juttatja eszembe.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Napfénysüti #381 üzenetére
Kb. 10 gramm kulonbseg van a ket mobil (N10+, Xs max) kozott, ami a taptic engine es az acel keret miatti plusz suly miatt meg is van.
En szemely szerint csak orulok, ha nem egy teglat kell a zsebemben hordanom, mondom ezt ugy, hogy soha nem vennek Samsungot. 😂
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest