- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #365 üzenetére
Azért hülyeséget te se írj.
A Note már-már túl könnyű egy prémium telefonhoz képest ahogy a kolléga is fogalmazott "ahhoz képest" játéknak tűnik és ez így is van.
Nem azzal van gond, hogy nincs összerakva jól hiszen nyilván össze van, de mégsem ad olyan érzést, mint az iPhone vagy éppen egy OnePlus. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ForRedGlory #365 üzenetére
Az, hogy neked mi hülyeség meg mi pofátlan ferdítés, azt én nagy ívben letojom. Minderhez oda kell írnom, hogy számomra? Nem fogom, egyszerűen az iphone közelébe nem érhet a note 10+ minőségben. Dizájnra oda-vissza veri, ezt aláírom, nekem is mindig a kockásabb forma volt a nyerő, de nekem biztos nem fogod megmondani, hogy mi számomra a minőség. Ha meg nem tetszik, akkor van ujjad gondolom, görgess.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest