- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
válasz
Scoobyka #133 üzenetére
Miért kellene ide több 100 hozzászólás iPad mini csak egy iPad S -s méretben! Iphone 5 topicban az első 5-600 hozzászólásban az androidosok trollkodtak. Nincs miről beszélni ez a mini jó és semmi extra akinek ez kell úgyis megveszi akinek nincs rá vegyen olcsóbb androidos tabletet...kinek mi tetszik nem értem miért kell mindíg hasonlítgatni máshoz hogy gyorsabb erősebb stb. Használni kell,ki kell próbálni...
-
Misser
tag
én az #59-re reagáltam, más kérdés, hogy mire beírtam jott pár hsz. De ugyan azt mondjuk akkor, hogy legyünk tisztában azzal, hogy mi mire használható. Mint #54-ben le is van írva jól:
"tisztában vagyok a piaccal, azzal, hogy mi mire használható. Eddig azzal tévéztem, döglődtem otthon, viszont az iPad mindenben kiváltja. Net, zene, chat, játék. Kisebb, könnyebb." -
Misser
tag
Pedig jól leírta, hogy mire használja, és én is csatlakozom hozzá. A saját szabadidős tevékenységeimhez kapcsolatos igényeimet bőven kielégíti. Senki nem mondta, hogy munkára használható. Nem is arra találták ki, ezt kéne tudatosítani sokakban, és akkor kevesebb elégedetlenkedő lenne.
az ára meg annyi amennyi, egyszerűen az apple nem azzal akar a piacon érvényesülni, hogy olcsó. ezen sem kell meglepődni.
én élőben megnéztem ezt a minit, és nagyon tetszenek a geometriai paraméterei. ha lesz retinás idővel, akkor elgondolkodom rajta.
-
zshal
csendes tag
Már akkor apple cuccaim voltak, amikor még nem hogy divat nem volt, de nem is nagyon ismerte senki itthon (imac power pc).
Nem is ettől leszek valaki, ez nem kérdés, hanem az, hogy az ne fikázza a terméket, akinek nincs rá pénze, "dolgozza fel..."
És halál mindegy az is pl, hogy hány mag van ebben s szerencsétlen processorban, ha megy akadás nélkül, akkor felőlem 1/4 mag is lehet... -
macikos
addikt
Nem váltja ki, én nem a munkáról beszéltem, hanem a szórakozásról, pihenésről otthon a fotelban ülve, heverészve.
Munkára természetes, hogy PC-t használok. Ilyen esetben úgyis asztalhoz kell ülni, akkor meg persze hogy a PC-t használom, 21"-os monitorral, nagy tárhellyel, nagyobb teljesítménnyel, mint a notebook.
Anno nekem már megvolt csinálva az iTunes könyvtáram a zenéimmel. Azokat ráraktam az iPad-re és kész. De különben ha tehetem úgyis netrádiót hallhatok. Filmezni meg nem szoktam iPad-en, anno notebookon is utáltam. Filmezésre ott a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest