Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macikos

addikt

válasz Youri #90 üzenetére

Munkára nem, de egyébként igen. Nem fűti a tökömet, nem lóg mindenfele a kábel, nem rántom le vele az asztalról, nem nehéz, nem hangos a ventilátora.

• macikos

addikt

válasz #13260800 #62 üzenetére

Oké, te ilyen vagy, kész. Mindig vannak kivételek. Viszont itt jelen esetben nem arról van szó, hogy emberek beírják, hogy nekik nem kell iPad, mert nincs rá szükségük vagy pénzük. Konktrétan fikázás van, hogy SZAR.

Anno mi volt, amikor megjelentek az okostelefonok (az iPhone utáni 1-2 év, nem a régi windows-os szarok)? "Ááá, érintőképernyő, hát hülye vagy?" "Minek ez neked?" "Mire lehet ezt használni?" "Ááá, szar az érintőképernyő, ezen nem lehet gépelni!"
    Most mi van? Minden ember kezében ott a 3-5"-os okostelefon, aztán 0-24h-be baszkurálják a facebookot meg az angrybirds-öt. Tényleg használhatatlanok...

Más:

Ami meg most eszembe jutott még: Mi volt 15-20éve? Alig volt valakinek számítógépe. Ha volt valakinek és történetesen fiatal volt az illető, akkor ő kocka volt. Egy nyomorult, aki egész nap b*ssza a számítógépét.

Ma mi van? Mindenki b*ssza az okostelefonját, a notebookját, PC-jét, TV-jét, tabletjét.

Érdekes, nem?

• macikos

addikt

válasz Scoobyka #59 üzenetére

Nem váltja ki, én nem a munkáról beszéltem, hanem a szórakozásról, pihenésről otthon a fotelban ülve, heverészve.

Munkára természetes, hogy PC-t használok. Ilyen esetben úgyis asztalhoz kell ülni, akkor meg persze hogy a PC-t használom, 21"-os monitorral, nagy tárhellyel, nagyobb teljesítménnyel, mint a notebook.

Anno nekem már megvolt csinálva az iTunes könyvtáram a zenéimmel. Azokat ráraktam az iPad-re és kész. De különben ha tehetem úgyis netrádiót hallhatok. Filmezni meg nem szoktam iPad-en, anno notebookon is utáltam. Filmezésre ott a TV.

• macikos

addikt

válasz #13260800 #47 üzenetére

Nekem mióta iPad-em van (iPad 3), nem használok notebookot, ami egy IBM Thinkpad volt, tehát tudom, hogy vannak jó notebookot és azt is tudom, hogy melyik az, tisztában vagyok a piaccal, azzal, hogy mi mire használható. Eddig azzal tévéztem, döglődtem otthon, viszont az iPad mindenben kiváltja. Net, zene, chat, játék. Kisebb, könnyebb. Fotelba kényelmesen leülve, fektetve, két kézzel fogva nagyon jól használható. Imádom. Egy feltöltéssel 16 óra (de lehet hogy több) aktív használatot bír. Nem lóg a zsinór a képembe, mint a notebooknál állandóan.

Nyáron, nyaraláskor ugye vittem magammal, a kocsiban végig használtam. Hazafele jövet megálltunk néhány helyen, nem akartam a kocsiban hagyni, így hát vittem magammal. Na mondom ha már nálam van, csinálok vele pár képet, videót. Nézett mindenki, még a Japán turisták is Nikonnal a nyakukban, hogy ezmiez. Ahhoz képest hogy mégis egy tabletről beszélünk, nagyon jó képeket csináltam, ha nem is DSL-R szintűeket, olyanokat minimum, mint amit a legtöbb ember lő a 30-40ezer forintos gépével vagy telefonjával. Az 1080p-s videóról meg kár beszélni, amikor még a TV-ben javarészt sehol sincs FullHD. Egyszóval szuper videókat készítettem.

Szóval lehet szidni az iPad-et, az iPad minit főleg, az ára miatt, de az nem kérdés, hogy van-e létjogosultsága és hogy jó-e használni.

Új hozzászólás Aktív témák