Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem szar. Jó. Csak nem kell. Sokan megveszik mert van pénzük meg trendi mint annó a netbookot. 2 - 3 évig ez lesz, aztán szépen elkezdenek visszaesni az eladások, mert az okostelefok és a PC között nem mindenkinek van szüksége ilyen eszközre. Én csak ennyit mondtam semmi többet. Jó ez a tábla tényleg. Csak tudjad használni. Ha nem használod semmire csak kidobott pénz volt. Jómagam pedig max olyan dolgokra használnám amire amúgy sincs időm
(játék)
Jómagam pedig abból indulok ki, hogy 2 - 3 év alatt aki akar vesz táblát. Utána meg törvényszerű a visszaesés. Az okostelefon más mert jóval kisebb ezáltal könnyebb hurcolászni.
-
Scoobyka
addikt
a fenti hozaszolasban nem ez jott le...azt nem tudtam,hogy van asztali mert azt irtad kivaltja a notidat...
"Eddig azzal tévéztem, döglődtem otthon, viszont az iPad mindenben kiváltja." khm... khm... azert legkozelebb ovatosabban fogalmaz,mert jo az iPad de retegeszkoz nem pedig mindent kivalto szuperkeszulek...pc,noti,mac kell melle..egyedul nem allja meg a helyet...max ha nyugdijas vagy.
-
Scoobyka
addikt
en keptelen vagyok elhinni,h van olyan hogy egy tablet kivalt egy szamitogepet...nem letezik...mar szinkronizalas is vezetek nelkul megy,de akkor is zenet vagy filmet mindent itune-son veszel ra? egy office alkalmaast vagy egy sap-et sem kell hasznalni vagy ppt-t? most komolyan....mert ha nem akkor te leszel az elso aki ilyen es ismerek azert par embert....
zshal: na az ilyen divat burzujoktol erzem magam neha szarul,mint Te,hogy apple termekem van....pedig minden alkalmazast megvettem ra es meg feleszto is vagyok...
Ez egy termek, nem statusz dolgozd fel...ettol nem leszel valaki,hogy ilyened van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest