Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
marlboromen #1490 üzenetére
Valami el lehet állítva, mert nekem a céges ExChange mailboxom törléskor a kukába teszi a levelet.
-
nord_
veterán
válasz
marlboromen #1435 üzenetére
Ha hosszan nyomod a kikapcsológombot, akkor megjelenik felül egy 'Kikapcsolás' csúszka. Elhúzod és teljesen ki van kapcsolva.
De miért akarod kikapcsolni?
Készenléti módban tán még hónapokig is elketyeg, annyira minimális a fogyasztása. Ráadásul az egyik legnagyobb előnyt, az azonnali rendelkezésre állást veszíted el.
-
No.01
addikt
válasz
marlboromen #1400 üzenetére
Na akkor majd holnap jelentkezz ha elerted az appstort
Nem volt eddig semmilyen apple termekem sot igazabol sem a termekeik sem a hozzaallasuk nem szimpatikus, de mindezt felreteve is azt mondom, h egy ilyen ipad kell a baratnomnekErdekelnek az appok ill a jatekok reven eleg sokat utazok es hat ha a baratnome bevallik akkor inkabb vinnek magammal egy ilyet, mint egy notit...
-
z67
őstag
válasz
-
vtechun
veterán
válasz
De, lehet. Csak úgy kezdd el, hogy egy freemail appot akarj letölteni, aztán felajánlja a regisztrációt. És akkor bankkártya nélkül is tudsz regelni
-
No.01
addikt
válasz
marlboromen #1397 üzenetére
elso haszanaltab vetel mennyire volt egyszeru/kezenfekvo?
Az appok is erdekelnek jatek is (leginkabb az, mikent lehet (ha egyaltalan meg lehet) kulonboztetni azokat az appokat amik csak ipadra vannak ill miknet hasznalhatoak azok amelyek nem kifejezetten erre keszulte? (ha lehet oket hasznalni)A tobbi kerdest majd kesobb...
-
vtechun
veterán
válasz
marlboromen #1392 üzenetére
9kor nyit nalunk a MM, addigra odamegyek, remelem kapok, meg 0%-os thmes hitelt is
-
hahajdu
aktív tag
válasz
marlboromen #1325 üzenetére
picivel gyorsabb lesz netezésnél, és kapsz kamerákat
-
talamasca
senior tag
válasz
marlboromen #1031 üzenetére
Én pont most váltottam iPhone 4-ről iPad + Motorola Defy párosra.
Nekem a 3G hotspot nem ment a Motorolán, de rootolás után már igen.
Nem tudom mi lehetett a gyárilag feltelepitett programmal, de most már megy.
Az egyetlen megmaradt hiba, hogy titkositassal nem működik...
-
Alex91
félisten
válasz
marlboromen #1031 üzenetére
A WiFi az WiFi mindenhol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged