- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Számítógépen az iTunes-t megnyitod, bal oldalon az AppStore-ra kattintasz. Bejön a Store, az oldal aljára görgetsz, jobb alul látod a kis karika formájú magyar zászlót. Rákattintasz, a megnyíló oldalon lent megkeresed a United States zászlót, katt, és máris az amerikai store-ban vagy. Visszafelé ugyanígy.
-
vtechun
veterán
youtube simán
nemrég írtam pont erről. elinditod jutubot, majd bemész pl. böngészni, aztán 2x home gomb, majd balra huzod, ott play gombot megnyomod és már megy is.
szerintem mi csak a magyar appstoret latjuk, magyarok meg relative kevesen vannak, nem túl bőbeszédűek, stb
-
nord_
veterán
Márpedig a "T9” csak akkor működik, ha be van kapcsolva: csekkold le még egyszer a 'Beállítások - Általános - Billentyűzet - Automata javítás' pontot.
Skype: sajnos nem csinált a cég olyan appot, ami kinézetre is iPad-kompatibilis (a lényeg, hogy a mostani is tökéletesen megy.
)
-
Touch-ko
őstag
En evek ota hasznalok Apple termekeket, szoval az elso hasznalatrol illetve az iTunes megszokasarol nem tudnek sokat irni. Az elejen furcsa lesz, de nagyon konnyen meg lehet szokni.
Az iTunes teljesen logikusan mutatja, hogy mit kell csinalni, az elso bekapcsolasnal regisztralni kell az eszkozt, ami kb 3 perc alatt meg is van. Ha !ac user vagy, akkor konnyen tudod a kepeket, a kontaktokat, a naptar bejegyzeseket szinkronizalni, tenyleg nem bonyolult, raadasul US az elso szam piac, ott pedig mindenki tudja hasznalni, szoval nem lesz bonyolultAz iTunes- hoz kell eloszor is egy account, amit letre tudsz hozni egyszeruen. Volt aki azt mondta, hogy kartya szamot muszaly megadni. Nos, mukodik anelkul is, csak nem tudsz vasarolni. Rengeteg Free App van, nem kell aggodni, az iPhone-hoz keszitett programok is futnak rajta, igaz nem teljes kepernyoben. Hogy melyik iPad App, es melyik nem az, azt onnan fogod tudni, hogy az ikonok alatt a boltban lathatod majd hogy free, vagy epp az arukat. Ha azokon az 'arcedulakon' latsz egy kis + jelet, az azt jelenti, hogy nem kifejezetten iPad-re keszult, es pixel duplazassal tudod hasznalni csak.
Emellett termeszetesen az App rovid leirasanak is megtalalhato, hogy melyik eszkozokket kompatibilis. Bal oldalon miutan raklikkelsz az App ikonjara, latni fogod.
Remelem sikerult valamit segitenem.
-
marlboromen
aktív tag
Az első használatba vétel egyszerű volt, mondjuk én ugye használok androidos telót, az sem sokkal más(mondjuk a totalcommander egyszerűbb mint az itunes, de nem vészes). Még nem töltöttem le rá semmit, nincs apple id-m, az a bankártya amit ilyen célra használunk csak holnap lesz elérhető számomra. Bankkártya nélkül ha jól látom nem lehet reggelni az appstore-ba.
-
marlboromen
aktív tag
Mire vagy kíváncsi? Én tök szűz vagyok, se tabletem, se apple cuccom nem volt eddig. Zseniálisan jól működik, nem akad meg sehol, baromi gyors, a netezés élmény rajta, a fénykép nézegetés úgyszintén. Másra én nemigen fogom használni. Kipróbáltam a desire z hotspotján keresztül a netet, az is hibátlan, és meglepően gyors. Egyszerűen jó használni. Majd azért leszedek egy-két játékot, csak úgy próbaképpen, de az a része nemigazán érdekel.
-
majom2
senior tag
Azok a programok működnek igazán jól iPad-en, amiket eleve erre a készülékre (is) optimalizáltak. Azok viszont szinte kivétel nélkül nagyon jók, és elég nagy már a választék is ezekből.
A kizárólag iPhone-ra írt programokat kerülöm, mert a retina felbontás csak jb után lehetséges (fakk), 2x-es nagyításban viszont nagyon rondák az alkalmazások. -
majom2
senior tag
Könyvolvasásra (is) nagyon jó az iPad. Álló és döntött helyzetben is tökéletesen olvasható 1 ill. 2 teljes oldal.
Tartalom szempontjából az iBook sajnos felejtős. Csak ingyenes (tehát régi) könyvek találhatók magyar accountal, és ezeknek is csak nagyon kis része van magyar nyelven.
A már említett MEK olvasó viszont elég jó alternatíva, bár fizetős tartalom ott sem lesz. Rengeteg a könyv, de a program nagy hátránya, h böngészni nem lehet a kínálatban, csak keresni.
Sajnos itthon e-book forgalmazás gyakorlatilag még nem létezik.
Külső forrásból származó könyvek olvasására rengeteg programot lehet találni. Ezek közül talán a legjobb a Stanza. Képregény olvasására szintén kiváló az iPad. Rengeteg gyönyörűen kivitelezett interaktív tartalom is van, bár ezek is főként angolul. Továbbá természetesen internet olvasásra is nagyon kényelmen használható (cikkek, blogok, stb). -
nord_
veterán
Van néhány könyves progi az AppStore-ban, de ha nagy mennyiség kell, akkor pdf formátumban kismilliót letölthetsz hivatalosan és ingyenesen a http://mek.oszk.hu/ oldalról (amit aztán egy jobb pdf olvasóval - pl. GoodReader - mappákba rendezhetsz bármilyen szempont szerint. Ha kilépsz a progiból, akkor sincs gond, mert újra megnyitva a könyvet, onnan folytathatod az olvasást, ahol abbahagytad).
Újságok: jelenleg a Story-ról és a HVG-ről tudok, ami magyar nyelvű újságként elérhető. Illetve van még még olyan alkalmazás is, amin keresztül újságokat fizethetsz elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest