- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz marlboromen #1400 üzenetére
De, lehet. Csak úgy kezdd el, hogy egy freemail appot akarj letölteni, aztán felajánlja a regisztrációt. És akkor bankkártya nélkül is tudsz regelni
-
z67
őstag
-
Touch-ko
őstag
En evek ota hasznalok Apple termekeket, szoval az elso hasznalatrol illetve az iTunes megszokasarol nem tudnek sokat irni. Az elejen furcsa lesz, de nagyon konnyen meg lehet szokni.
Az iTunes teljesen logikusan mutatja, hogy mit kell csinalni, az elso bekapcsolasnal regisztralni kell az eszkozt, ami kb 3 perc alatt meg is van. Ha !ac user vagy, akkor konnyen tudod a kepeket, a kontaktokat, a naptar bejegyzeseket szinkronizalni, tenyleg nem bonyolult, raadasul US az elso szam piac, ott pedig mindenki tudja hasznalni, szoval nem lesz bonyolultAz iTunes- hoz kell eloszor is egy account, amit letre tudsz hozni egyszeruen. Volt aki azt mondta, hogy kartya szamot muszaly megadni. Nos, mukodik anelkul is, csak nem tudsz vasarolni. Rengeteg Free App van, nem kell aggodni, az iPhone-hoz keszitett programok is futnak rajta, igaz nem teljes kepernyoben. Hogy melyik iPad App, es melyik nem az, azt onnan fogod tudni, hogy az ikonok alatt a boltban lathatod majd hogy free, vagy epp az arukat. Ha azokon az 'arcedulakon' latsz egy kis + jelet, az azt jelenti, hogy nem kifejezetten iPad-re keszult, es pixel duplazassal tudod hasznalni csak.
Emellett termeszetesen az App rovid leirasanak is megtalalhato, hogy melyik eszkozokket kompatibilis. Bal oldalon miutan raklikkelsz az App ikonjara, latni fogod.
Remelem sikerult valamit segitenem.
-
No.01
őstag
Na akkor majd holnap jelentkezz ha elerted az appstort
Nem volt eddig semmilyen apple termekem sot igazabol sem a termekeik sem a hozzaallasuk nem szimpatikus, de mindezt felreteve is azt mondom, h egy ilyen ipad kell a baratnomnekErdekelnek az appok ill a jatekok reven eleg sokat utazok es hat ha a baratnome bevallik akkor inkabb vinnek magammal egy ilyet, mint egy notit...
-
No.01
őstag
válasz Touch-ko #1403 üzenetére
Ez reszletes leiras volt koszonom!
Igazabol aktiv android hasznalokent tudom, h mi az ami majd elvarhato lesz azoktol a tabletektol a gond csak az, h az nem fog bekovetkezni az elkovetkezo 3-4 honapban szvsz.
Arrol mar nem is beszelve, h meg mindig van olyan app az android marketen am nem jol mukodik vagy vmi okbol kifolyolag nem passzol egy adott telefonhoz holott elvileg jonak kellene lennie. Igazabol ezert kezdtem a ipad2 fele kacsintgatni
Meg meglesem eloben azert bar a parom mar az elsotol is el volt ajulva pedig egyaltalan nem szerette az erintos megoldasokat -
erdoke
titán
Láma kérdés kezdo mobil Safari felhasználótól: A címsort el lehet valahogy rejteni, majd könnyen elérni? Sok helyet foglal.
A legjobb aláírás a héten
-
vtechun
veterán
Belottem a Gmail fiokomat. Létezik, hogy nem lehetvalasztani pusht? Mert csak fetch szerepel a levelezés beallitasainal a haladonal... Vagy ez Vmi bug lenne?
-
vtechun
veterán
ez a video nektek megnyilik ipaden? Mert vannak videas videok amik megnyilnak, viszont ez sajnos nem. Anno meg en toltottem fel, es rohadt jo
-
nord_
veterán
válasz Touch-ko #1403 üzenetére
Ha azokon az 'arcedulakon' latsz egy kis + jelet, az azt jelenti, hogy nem kifejezetten iPad-re keszult, es pixel duplazassal tudod hasznalni csak.
Nem.
A + jelzéses appok teljes értékű iPad (és egyúttal iPhone, iPod) alkalmazások.
A jelzés nélküli appok mindig az előzetes kiválasztás szerinti iPhone/iPod vagy iPad kategória. Le lehet tölteni csak iPhone/iPod kompatibilis appokat is, azok fognak pixelesen vagy kis méretben megjelenni az iPad-en. (Mint pl. a hivatalos F1 2011 alkalmazás.) -
vtechun
veterán
Van valami mod word dokumentumok megnyitasara ingyenesen-legalisan? Egyelore nem akarom se jb-kelni, se vasarolni.
-
Alex91
félisten
-
D@niel
addikt
Huh, szerintem simán, hogy nem. Falra mászom ha azt látom, hogy lent vannak a böngészőben a cuccok, nem csak asztali böngészőben az 1. dolgom kiszedni az alsó részt, de tableten, mobil browserban is elképesztően zavar. Fent jobban kézre áll, szvsz.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
vtechun
veterán
Amugy en meg kikapcsoltam az akkuszazalek jelzot. Idegesitene, ha folyton azt lesnem, hogy hany %-nal jar. Jo lenne valahogy kordaban tartani a hatterben marado appok szamat, mert most is alig gyoztem a sok appot bezarni. Vagy legalabbis a fogomb dupla megnyomasaval elojovo ikonsorbol eltavolitani oket
-
D@niel
addikt
válasz vtechun #1425 üzenetére
Speciel nem fut a háttérben semmi, csak pl. a radio app, vagy ami olyan, de minden más hibernáltba kerül, eltárolja a memóriában, és ennyi, semmi több. Nem kell folyton kilőni a dolgokat, nem ettől merül.
Fényerőt csökkentsd, safarit ha nem használod úgy zárd be hogy előtte X-eld ki a lapokat, wifi beállításban a hálózat csatlakozás rákérdezést off-old ki, mail-t ha használod inkább push mail mint a rendszeres lekérdezés, notifications, location services-t kapcsold ki, spotlight search-nél ha nem használod szedd ki az összesnél a pipát, 3G-s iPad-nél a 3g-t kikapcsolni ha nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Én közel 2 méteres benga állat vagyok hosszú ujakkal, de alig érem el a tablet felső részét, ha kézben tartom. Márpedig nekem jobban fekszik, ha kézben van, mint ha ölben lenne.
Egyébként ha láttál már mobil Operát, ott alul két áttetsző gomb van, amik nem zavaróak, viszont baromira kézre állnak. Kíváncsi vagyok a 11-es Opera Mobile tabletes verziójára, bár iOS-re bizonyára sose engedik be.A legjobb aláírás a héten
-
z67
őstag
Magam is úgy gondolom, hogy a kézben tartott iPadnél az lenne az optimális, ha a kezelőgombok elérhetőek lennének pusztán ujjmozgatássál a böngészésnél. Ezért vettem meg én is az Atomicot, bár jobbára RSS olvasókat használok, de nekem ott is fontos a testreszabhatóság.
Bocs, válaszként ment, de nem annak szántam. A többi hozzászóláshoz írtam.
[ Szerkesztve ]
-
marlboromen
aktív tag
Egy dolgot még áruljatok el nekem, hogyan lehet ezt kikapcsolni? Ha hosszan nyomom a gombot a tetején újraindul. Ha meg csak egyszer nyomom, akkor nemigen kapcsol ki, mert látszik a routeremben.
-
erdoke
titán
Screenshotot ugye nem csak JB után lehet csinálni?
-
nord_
veterán
válasz marlboromen #1435 üzenetére
Ha hosszan nyomod a kikapcsológombot, akkor megjelenik felül egy 'Kikapcsolás' csúszka. Elhúzod és teljesen ki van kapcsolva.
De miért akarod kikapcsolni? Készenléti módban tán még hónapokig is elketyeg, annyira minimális a fogyasztása. Ráadásul az egyik legnagyobb előnyt, az azonnali rendelkezésre állást veszíted el.
-
vtechun
veterán
Az normalis, hogy flipboardban nem nyilnak meg a pl. Youtube-on megosztott videok?
-
erdoke
titán
válasz vtechun #1439 üzenetére
Nálam MobileRSS-ben megnyílnak, de mi az a flipboard?
Apropó, te meg vagy elégedve az automatikus fényerő szabályzással? Nálam általában túl erősre állítja a világítást. Esetleg ha ki tudnám rakni az oldalsó kis gombra, és azzal manuálisan buzgerálnám, de nem lehet.
-
No.01
őstag
Itt fentebb olvastam, h van mas megoldasaz itunes--n kivul is...
Ez pontosan mi/miben mas? (ha nem legalis a dolog akkor vegyetek ugy, h nem kerdeztem semmit ) -
HXY
addikt
Mit szóltok a SmartCover 22.000 Ft-os árához?
-
D@niel
addikt
22ért bőrt adnak, vannak ettől olcsóbbak is. Szerintem ha azt nézzük, hogy a macek is mennyiért vannak, ill. az előző iPad-hez howmutch volt az eredeti tok, nem meglepő ár.
Nekem a világos kék lesz majd, az megy fehérhez is, feketéhez is.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Egy full elő-hátlapi tokban én is benne lennék, ha lehetne több féleképp állítani vele az iPad-et, hagy az előlapi kamerának helyet, meg lezárja/feloldja a képernyőzárat.
Amúgy ez a feloldó/lezáró tok BlackBerry találmány Na, a lényeg, hogy iPad2-höz kevés opció van, egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest