- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
offtopic #1781 üzenetére
használtan venném és akitől venném Ő az USA-ban vette de amúgy itthon venném át. Elvileg kiírta a serial számát a gépnek ami alapján a gerancia leellenőrizhető. Mit tegyek? Itthon érvényesíthető a garancia?
Játékokra használnám, netezésre, levelezésre, youtube videókra, PDF olvasgatásra. De főleg játszadozásra.
-
Bagan
aktív tag
válasz
offtopic #1219 üzenetére
Hat nekem 7 es fel perc lett minimum fenyero mellett.
Bongeszoben futott a facebook es a ph. Facebookot folyamatosan gorgettem lefele.
safari mellett meg ment a IM pro es a Mail is. szerintem hasonloan jo ebben is meg az akkumlator. Atlagban 10% 1 ora, ami kellemes. 100%rol kell neki vagy 1 ora, hogy 99%ra valtson.
Kivancsi vagyok, hogy meddig birja a 10 oras bekapcsolt idot. Hany toltes utan kezd romlani az akkumlator kapacitasa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged