Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filmet max. TV-n nézek, ha nagyon ígéretes akkor moziban; zene nem érdekel különösebben (Petőfi rádió bőven megteszi). Az Asphalt 8-at tolom napi fél órát, az kb. 1.7 GB. Sok kacatot tartok rajta, az a baj.

Szerk: ugyanakkor egyetértünk abban, hogy mondjuk plusz 10 ezer Ft-ot megér a 32-es, csak listaáron többet kérnek érte.
-
törölt tag
se film, se zene vagy egyéb szórakoztató célú dolog
Filmet nézek a tévén, zenét hallgatok a kocsiban vagy a hifin, a játékból meg már kinőttem. Ennyire egyszerű. Pont mint az okostelefonom. Nem azért van, hogy filmet nézzek rajta, játékra használjam. Hanem mail, navigáció, ha hirtelen kell akkor meg tudjak nézni valamit a neten.
Az autómban van gyárilag olyan funkció, hogy benyomom a gombot és beparkol a szabad helyre, aztán még sorolhatnám, de nem kértem hozzá, benne volt, mégsem használom.
Nem értem mi ezekben olyan kirívó. Ha lenne iPad film, játék, zenelehetőség nélkül, azt vettem volna. Böngészni használom mivel egész nap autóban ülök, a munkámhoz meg kell.
-
Szabikaa20
őstag
Filmre ott a tv!Lehuzom torrentrol 500gbos hordozhato usb-s hdd es mar nezem is!Zenere megintcsak ott a hifi rendszer!Nem csipogast szeretnek hallgatni hanem zenet...
Neha elöfordul hogy youtubrol meghallgatok valamit...Teljesen kihasznalom,mert nem kell ulnom az asztali gep vagy notebook elott!Sot nekem kivaltotta a notebookot mert mindent megtudok vele csinalni!Nalam sok kep van es kepeket is szerkesztek ezert keves a hely.Elsö apple keszülek söt tablet nem gondoltam hogy nem lesz eleg a 16gb...De Oktober fele jön az uj mar fogom tudni hogy legalabb 32-es kell!
Ezzel a kijelzovel kiesik a szemem,mert hiaba retina kicsi a kepernyö filmezesre!Persze szorult helyzetben,esetleg utazaskor jo lenne,de en nem utazok.Söt filmet is csak moziban szeretek nezni inkabb!Otthon is nagy ritkan nezek,de akkor is tvn...
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Könyvajánló
- Villanyszerelés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon
- További aktív témák...
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest