Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
A hely dolog nem állja meg a helyét, mivel ennek is kell valamennyi hely, hogy ki tudd támasztani. Tehát bukta. Nem tudom, hogy egy 10 colos laptopon mit kell tuszkolni, meg miért nem lehet kényelmesen használni. Nekem 15-ös Asusom van, annál sokkal könyebb elhelyezni valahol, hozni-vinni.
Az egér és bill benne van gyárilag a laptopban, így ez még plusz költség az iPadnál.
Sorry, de azért, hogy nyomkodni tudjam a kijelzőt, meg lehessen vagánykodni vele szerintem nem sokan fognak kiadni ennyi pénzt. A netbook-ok is drágák, de ez még azokon is túllő, és jóval kevesebb dologra használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest