- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
válasz
talamasca #275 üzenetére
"Nagyon szépen ki lett vesézve, hogy kinek NEM nyújt semmi újat az iPad.
Akinek van iPhone-ja és asztali (laptop, netbook) gépe annak SEMMIT se nyújt."sejtettem én hogy különc leszek, van laptop is, asztali gép is, iphone is. szerintem simán elfér ezek mellett otthon
ijk: valószínűleg igen
-
sien
aktív tag
mint mondottam volt a gyereknek van olyan netbookja mint a barátnődnek. az hogy neked a 4cm kitámasztó egyenlő a 25cm széles billentyűzettel, ez már magánügy.
nem meggyőzni akarlak mert minek, de abban biztos lehetsz hogy nem vagánykodásból fogok ilyet venni. főleg hogy nagyrészt otthon használja az ember, és nem tudom nálatok otthon ez hogy megy, nálunk nem vagánykodunk a nappaliban
. azt nem tudom mennyi lehet az a jóval kevesebb mint amit egy netbook tud, és amire lehet használni, hirtelen egy dolog jut eszembe, a netbookba összecsukva lehet rakni kis papírfecniket, ebbe nem mert nem lehet összecsukni.
-
sien
aktív tag
a lányomnak is ilyen asusa van, egyszerűen más. nincs billentyűzet, nem kell szétnyitni, a támasztóval magad elé rakod reggelizés közben és nézel valami filmet vagy sorozatot, és nem kell neki helyet tuszkolni. kényelmesen tudod használni fotelben ülve, wc-n. nekem a billentyűzet kifejezetten zavaró. gondolom lesz hozzá dokkoló is, ha nagyon akarja az ember belerakja és ott lesz egér meg bill.. és az egésznek ott van a startrek hangulata ugye, ott sem sírtak billentyűzet után a kis kézi hordozható számítógépükkel
és ami picardnak megfelel az hogy nem felelhet meg nekünk?
-
sien
aktív tag
azért egy dolgot szögezzünk le. nincs olyan terméke a világnak, amit itt ne szólna le így úgy hasonló arányban egy csomó ember. valahogy nekünk semmi sem jó. ha van egy kurva jó valami, akkor keresünk benne valamit amit lehet szidni. én itt nem vagyok hajlandó, próbálom azokat nézni amikben kiemelkedő. és nem kell keresgélni.
-
sien
aktív tag
jó lenne ha már lehetne kapni nálunk, konkrétan ez itt álmaim cucca. azt nehezményezem hogy nem raknak bele teljes értékű böngészőt, nem tudom hogy ezt miért csinálják hiszen az adobe és az apple nagy spanok. a lényeg a lényeg, azért nálunk rétegtermék lesz, de én ebben a rétegben leszek a boltba kerülésének napján. az biztos.
szerk: mondjuk a videóban a srácok kissé túlzásba viszik az ájuldozást, de meggyőződésem hogy ez belső szabályzat, mindenkinek el kell tudnia élveznie spontán bármely véletlenszerű termékük kézbevételekor
próbáltam ettől elvonatkoztatni miközben néztem a videót, nehéz volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest