- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
válasz
#01993216 #2747 üzenetére
Az utolsó gondolatot annyival egészíteném ki, hogy 4 ujjal
http://manuals.info.apple.com/hu_HU/ipad_hasznalati_utmutato.pdf
-
válasz
#01993216 #2734 üzenetére
Szia! Ha a "Hozzáférhetőség" opción belül engedélyezed az "Assistive Touch" akkor megjelenik egy virtuális Home gomb. Amióta ez van se a padon, se a telefonon nem használom a Home gombot. ( kivéve bekapcsoláskor ) Lezárhatod a képernyőt, hangerőt lehet módosítani, programot háttérbe tenni, telefonon a rezgést ki-be kapcsolni, stb.
-
Kommy
veterán
válasz
#01993216 #2732 üzenetére
szerintem valami gond lehet a gombbal ebben az aesetben, de pont iPad-en ott a Multitasking gestures amivel pinch gesztussal a home screenre lehet menni , swipe felfelé a multitask ba-rt hozza elő és swipe jobbra-balra pedig programot vált, ezt mind 4 vagy 5 ujjal kell csinálni
Én emiatt nem is használom a Home gombot, maximum akkor ha az első oldalra akarok ugrani az utolsó helyett
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz
#01993216 #2461 üzenetére
Miért kellene pár (normál használat közben) észrevehetetlen hajszálkarc miatt érintőpanelt cserélni? Azt nem mondtam, hogy nem is vigyázok rá.
(#2464) Mela Kehes
Én jól elvagyok Pages és Numbers nélkül (QuickOffice-ból és Docs2Go-ból is megvan a Premium), viszont kíváncsian várom a MS Office iPades verzióját.
-
erdoke
titán
válasz
#01993216 #2447 üzenetére
Elég sok fajta fóliát próbáltam már az elmúlt 5 év alatt, és mindig, mindegyik ront a képen és az érzékenységen is. Túl sok fizikát nem kell hozzá tanulni, hogy ezt belássa az ember...
Nyilván akkor lehet leginkább észrevenni, ha van mellette egy fólia nélküli példány.
A hajszálkarcok nem befolyásolják tizede annyira sem a használatot, mint a fólia, látszani pedig csak speciális szögből és fény ráeséssel fognak, normál használat közben egyáltalán nem. Márpedig én azért veszem őket, hogy a lehető legjobban kihasználjam, végül is egy eszköz, használati tárgy, nem pedig festmény, amit kiakasztok a falra, gyönyörködök benne, és óvom a legenyhébb fuvallattól is. -
Mela Kehes
addikt
válasz
#01993216 #2313 üzenetére
Az Apple Office iPad-en kezeli a doc, xls kettőst? Csak azért, mert MacBook-on már próbálkoztam vele és azért nem azt használtam, mert csak a sajátjait kezeli. Vagy az odf odt-t nem kezeli? Nem tudom már.
Egyébként az iPhone-on lévő appok jók iPad-re? Csak fordítva nem működik mindegyik? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ford topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest