- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mela Kehes #2318 üzenetére
Még nem merítettem le, de majd megnézem mennyit is bír. Elég sokat az biztos.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #2318 üzenetére
szanitec jól mondja.
Minden iPhone app futtatható iPaden, csak ilyenkor a kijelző közepén egy ablakban jelenik meg az alkalmazás (mármint, amelyik nem univerzális és nem készítették fel erre).
Az AppStore-ban iPaden látszik, hogy melyik univerzális és melyik nem.
A legegyszerűbben és legjobban használható Office alkalmazás az Apple sajátja. Szépen is mutat és tényleg minden kézre áll. Ugyanakkor nekem megvan még a Quickoffice is, a cloud szolgáltatása miatt (Dropbox és Box).
Nagyon várom, hogy a Micorosft mit fog kidobni!
Én makkor töltöm, mikor kedvem van vagy eszembe jut.10 órát simán megy egyhuzamban, ha használod. Papíron 30 nap a készenléte, ha egyáltalán nem használod. Én viszont 3-4-5 naponként töltöm, használattól függően.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest