- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Számomra a Note/2 egy gagyi kijelzős, nyöszörgő műanyagból összetákolt pingpong ütő, amire pont egy Retina iPad mellett semmi szükségem nem lenne. Nálam az elsődleges mobil eszköz az iPad, és mellé szigorúan egykezes telefont akarok. Persze nem egyformák az igényeink.
Ha valakinek fontosak a tweakek, amiket alig használ, de valamiért mégis jól érzi magát tőlük, ám tegye instabillá a tabletjét, és veszítse el az egyik legnagyobb előnyét... -
Mitha azt hallottam volna, hogy DFU-val téglásítani lehet az eszközt...
1. Akkor nyomok egy backupot iTunes-ban. Ez alapján
2. Leszedem iTunes-szal a legfrisebb FW-t (na jó de ezt most így hogy? Restore?)
3. Ez alapján bepakolom DFU-ba
4. Visszaállítok iTunesból, majd pedig lementem az SHSH-t.Üdv. core2
-
A hármas lépés kötelező? Amennyiben nyomok a jailbreakelt eszközre simán egy restore-t (van ilyen gomb az iTunesban emlékeim szerint) az nem fogja az egészet a legfrisebb alapállapotra visszarakni?
s utána rakhatom rá a friss JB-t?
Inkább nem DFU-znék...Ebben az esetben hogy álljak neki?
Ilyet is olvastam:
"The easiest thing to do is connect the iPad to iTunes and then, in the Summary page (on the right), select check for update. iTunes should respond saying that there is a newer version and do you want it. Accept "yes" and iTunes will begin the work to update.
Just in case (and this applies to all updates) - make a backup, just in case. It won't hurt and may help.
This is different from previous upgrades. Starting with iOS 5 - you don't have to remove the jail break before upgrading. Do note, though, that you must use iTunes with a jail broken iPad; you can't take advantage of the over-the-air update function. "
Akkor jól gondoltam.
Üdv. core2
-
ladlac
tag
Közben én is kipróbáltam, és végre laptopon keresztül is tölt az iPad. Viszont a zöld akkumulátor csak felvillan az elején majd eltűnik, egyedül a százalék növekedésből látszik, hogy tölt. Mondjuk eddig sosem töltöttem iPad-et, lehet, hogy ez a normális.
Az iTunes viszont még mindig nem tökéletes, a tálca valamiért továbbra sem ugrik fel, ha alulra viszem az egérmutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest