- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Nézegettem az iPad4 (16 GB WIFI) árakat az árgépen. A Mobilbirodalom.hu, Elektromarket.hu, Shoppingplaza.hu, Mobilx.hu, Bluechip.hu és az Aqua.hu árait dobja egymás után, növekvő sorrendben.
Gondolom, az első három nem hivatalos garanciával forgalmazza. Mobilx és Bluechip cégekkel még nincs tapasztalatom. Aqua viszont Székesfehérváron is van.
A kérdésem, hogy az esetleges meghibásodás esetén a kereskedőhöz kell visszavinni az iPadet, vagy valamelyik mo-i Store foglalkozik vele? Mert ha az első is játszik, akkor a kissé magasabb ár ellenére nekem az Aqua jobb választás lehet.
Illetve ezzel párhuzamosan lesz egy eladó iPad2-m (fehér, 16 GB-os, WIFI-s). Gyakorlatilag teljesen új állapotú, márciusban vásároltam a szfvári Extreme Digitalnál. Kb. 20-25 töltési ciklus lehet benne, buherálva nem volt, használva is csak keveset, azt is megkímélve. Természetesen karc- és sérülésmentes (mint nálam általában minden eszköz). Mi lenne ennek a reális ára, amiért érdemes lenne meghirdetni? Az állapota valóban a gyárival egyenértékű.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest