Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alba-regia

aktív tag

Nézegettem az iPad4 (16 GB WIFI) árakat az árgépen. A Mobilbirodalom.hu, Elektromarket.hu, Shoppingplaza.hu, Mobilx.hu, Bluechip.hu és az Aqua.hu árait dobja egymás után, növekvő sorrendben.

Gondolom, az első három nem hivatalos garanciával forgalmazza. Mobilx és Bluechip cégekkel még nincs tapasztalatom. Aqua viszont Székesfehérváron is van.

A kérdésem, hogy az esetleges meghibásodás esetén a kereskedőhöz kell visszavinni az iPadet, vagy valamelyik mo-i Store foglalkozik vele? Mert ha az első is játszik, akkor a kissé magasabb ár ellenére nekem az Aqua jobb választás lehet.

Illetve ezzel párhuzamosan lesz egy eladó iPad2-m (fehér, 16 GB-os, WIFI-s). Gyakorlatilag teljesen új állapotú, márciusban vásároltam a szfvári Extreme Digitalnál. Kb. 20-25 töltési ciklus lehet benne, buherálva nem volt, használva is csak keveset, azt is megkímélve. Természetesen karc- és sérülésmentes (mint nálam általában minden eszköz). Mi lenne ennek a reális ára, amiért érdemes lenne meghirdetni? Az állapota valóban a gyárival egyenértékű.

Új hozzászólás Aktív témák