Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt azért érdemes tudni, hogy ezen feature-öket (Apple Watch EKG és pitvar fibrilláció érzékelés funkció, AirPods hallásjavító funkció) csak akkor rakhatja bele az Apple a termékeibe, ha arra az FDA rámondja az ámen-t, hogy igen alkalmas az adott eszköz a gyártó által meghirdetett funkciókra.
És az ámen-t az FDA-nál nem nyeretlen kétévesek mondják ki, hanem az adott kérdéskörben elismert szakemberek. -
Dehát ez sem annyi, hogy volume up, pont ez a lényeg. Ugye van az áteresztő mód, ha azt tudod, hogy működik, akkor pont, hogy ebből következik az is, hogy a teszt alapján azokat a frekiket erősíti a "füledbe menő" oldalon, hogy jobban halljad a dolgokat, nyilván főleg a beszédet.
Továbbra is azt mondom, hogy akinek már jelentősen károsult a hallása, annak ez nem jó, de világszinten nézve nagyon sok embernek segíthet mérsékelt károsodás esetén. Főleg figyelembe véve az árat is.Az amcsik többsége nagyonis árérzékeny, csak ezt nem szeretik mutogatni, főleg, hogy a "nagykocsis-nagyházas" réteg is több százezer dolláros loan-on ül, tehát azok sincsenek jobb helyzetben, csak úgy látszik.
-
la_cc
addikt
válasz
Evil Snowman
üzenetére
-
-
Parson
addikt
Lehet, h pont neki egy nagy bullshit, míg sok millió más embernek a Föld nevü bolygón meg tökéletes. Tipikus troll szintü lehúzó véleményed egy nagy nulla. Kicsit cizelláltabban kéne tudni egy termékröl véleményt alkotni, mintsem ha 1 embernek nem jó, akkor már a termék úgy ahogy van xar (bullshit).

-
Nyilván nem fog helyettesíteni egy egy 10-20szor annyiba kerülő hallókészüléket, viszont nagyon nagy segítség lehet a hallásban korlátozott embereknek, hogy a teszt tudatában azokat a frekvenciákat hangosítja/erősíti jobban a fülbe (az áteresztő mód segítségével), amiket jobban hall az illető. Ha végignézted a videót ez szépen ki is derül róla. Helyén kell kezelni, ennyi.
-
s.Oliv3r
őstag
Van új frissítés, ha valakit érdekel!
-
la_cc
addikt
Én így elsőre nem látok benne semmi kivetni valót. Talán érdemes lenne rákérdezni, hogy Apple gari van-e a cuccokra, mert akkor bármelyik hivatalos helyre viheted a motyeszt szervízelhetni, ha jól tudom, de ezt valaki erősítse meg, mert én eddig csak közvetlenül az Apple-től vagy hivatalos oldalról vettem cuccot.
Az újabb Pro 2-ben már USB-C csati van, de hardverügyileg semmit sem változott.
-
kopogo
tag
Sziasztok airpods pro 2 vásárlásán gondolkozom az alma-bolt.hu
Van valakinek tapasztalata a boltról megbízható?
Jól értem két fajta van belőle lighting és USB-C töltős?Köszönöm
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Van egy gondom.
Ha csak az egyiket teszembe a fülembe, akkor működik a zajszűrés.
Ha mind a kettőt, akkor nem. Inkább erősíti a zajt.
Előtte működött renderesen, csak valahol hozzáértem és azóta nem.
Hogy lehet visszaállítani?
Köszönöm. -
P11
csendes tag
Tehát ez azt jelenti, hogy Te az Apple Tv-vel csatlakoztatod a Pro-t?
Olyankor tudsz hangzásbeállításokat állítani?
Ha a Tv-vel van összekapcsolva nincs beállítási lehetőség és úgy nem tudom, hogy milyen minőségben szól egy Pro vagy Pro2.
Apple Tv-m nincs és nem is igazán foglalkoztam azzal, hogy érdemes lenne e beszerezni egyet. -
P11
csendes tag
Használ valaki Pro 2-t éjszakai/éjjeli tv film nézéshez?
Mennyire lehet jó erre is? -
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Bár még nem kapható az airpods 4, de így előzetesen jól gondolom, hogy a pro 2 hangzása a mély tartományokban jobban teljesíthet a fülharangok miatt?
Vásárlás előtt vagyok és a pro 2 felé hajlok inkább.
-
válasz
TbaristaHUN
üzenetére
Be van kapcsolva, hogy ha beszélni kezdesz, akkor elhalkul?
Settings - airpods - AUDIO részen nézd meg (amiről beszéltem, az a conversation awareness).
-
TbaristaHUN
újonc
Sziasztok
Mitől lehet, hogy random lehalkul a zene mintha értesítést kapnék, de semmi nincs.
2 napos Pro csinálja..🤦♂️ -
mazsi70
őstag
Sziasztok !
A kettő között mi a különbség :
Nagyon nem vagyok képbe.... -
Parson
addikt
sziasztok, egy láma kérdés: vajon hogyan lehet eldönteni hogy ergonómiailag melyik airpods passzol legkényelmesebben az ember saját fülébe ?

Tök jó lenne, ha vhogy ki lehetne próbálni öket, de ugyanakkor meg egyetértek azzal, hogy senkinek nincs gusztusa más füléböl kivett airpods-ot próbálgatni a saját fülébe.
Ti hogyan döntöttétek el hogy melyik lesz jó a ti fületekbe?
-
Dzsuri89
őstag
Amit írtál már nem aktuális, májusban változtattak rajta.
2 év gari van az összes AirPods-ra.“Az egyik legfontosabb változás a kötelező jótállás szabályaiban a jótállási idők változása. Korábban három kategória létezett a termék vételárától függően. 2024. májusától megszűnt az 1 éves kötelező jótállási időt előíró kategória, amely a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó termékekre vonatkozott. Ez a változás a fogyasztóknak kedvező.
Ezentúl a legrövidebb kötelező jótállási idő 2 év. Ez a 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási árú termékekre vonatkozik. A 250 000 forintnál drágább termékeknél megmaradt a 3 éves kötelező jótállási idő.” -
TOZ
addikt
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
100k alatt egy. 100k felett ketto.
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
APPLE AirPods Pro (2. generáció) vezeték nélküli type-C MagSafe töltőtokkal vásároltam Yetelnel magyarul hivatalosan helyen , hány ev garancia jár hozza? Koszonom
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Van egy régi Airpods pro (gen1) fülesem és azt csinálja kb fél éve (azóta pihen), hogy eldobja a fülest a telefon. Mindegy milyen iphonenal próbáltuk mindegyiknél lecsatlakozik a füles a telefonról. Erre van valami mok vagy törődjek bele és vegyek újat ?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Rossi
addikt
-
alexed00
csendes tag
Én is sokat nézelődtem és olvastam a tesztek tömkelegét, de végül mégis csak az Airpods Pro 2 mellett döntöttem és így utólag egyáltalán nem bántam meg.
Vettem hozzá egy ütésálló tokot itt [link] , ezzel a vezeték nélküli tölts funkció is tökéletesen működik, és valóban tökéletes a zajszűrése, ami azért zajos környezetben nekem nagyon sokat számít. -
zol84
tag
Sziasztok! Airpods pro (gen1) jobb oldali füles elromlott (halk+recseg). Garancia már nincs rá. Azt szeretném kérdezni hogy ezeket lehet esetleg javítani vagy egyenesen dobjam a kukába és próbáljak meg szerezni egy másik jobb oldali fülest inkább?
-
Parson
addikt
Sziasztok, airpods-ot lehet használni több apple id-val váltogatva köztük?
Szer.: közben meg is lett a válasz…
-
t a r k
csendes tag
Üdv! Valahol feljebb írtam már, hogy nálam az a probléma áll fenn, miszerint némi tokon és fülön kívül eltöltött tétlenség után megszűnik valamelyik füles érintés-érzékelése és csak akkor áll helyre, ha ismét eltölt a tokban pár másodpercet. Továbbá ilyenkor valamiért a zajcsökkentés sem hajlandó bekapcsolni, mert az egyik fülhallgató átengedés módba vált mindenáron... Sajnos volt, hogy csak a visszaállítás segített ezen. Felhívtam az "Eppölt" és megmagyaráztam, hogy (mivel másodjára beszélgetünk erről) szeretnék egy új fülest. Persze szerviz(partner)t közbe kell iktatni a látszat kedvéért, de ez mindenképp csere. Még annyit hozzátett a hölgy, hogy senki nem kereste őket (vagy őt) ilyen problémával még...pedig itt valaki írta, hogy ez mindkét generációval előfordult már neki is...
-
s.Oliv3r
őstag
Jött szoftverfrissítés a Pro 2-höz

-
Mivel az Apple-nél van a világ összes pénzének a fele, megoldhatnának még ezt azt.

Ez nem fülhallgató, csak egy kis csemege.

Ez sem ide tartozik, de a Gmail widgetek még mindig nem működnek, a rendszer görgetésnél rendszeresen laggol, Viber ilyen csúnyán soha semmin nem működött mint iOS 17-en, a kamera és mikrofon jelző kis zöld/sárga pöttyöt rendszeresen nem a kapszulába teszi, hanem kirakja a képernyő jobb felső sarkába, nem csak Vibernél, hanem a gyári kamera alkalmazásnál is.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Van rá megoldás, hogyha nem hajlandó hívásra működni az kütyü? Telefon, Teams, stb. Semmire sem működik jellemzően. Zenére oké. Telefonon teljes BT ki-bekapcsolás után jó. 15 Pro-val jelentkezik.
-
t a r k
csendes tag
-
Malfroy
aktív tag
Azt már kiderítettem hogy a widget csak akkor tudja mutatni a tok és a fülhallgató töltöttségét hogyha a Lokátor össze van kötve a tokkal nem pedig Bluetooth alapján ,bár ez nyilvánvaló volt, mert lezárt tok esetében a Bluetooth kapcsolat megszakad. A Lokátorom engedélyezve van és hogyha bemegyek az appba akkor egy felkiáltó jelet mutat és a fülhallgatót mutatja nem pedig a tokot mit gondoltok mi lehet most a probléma?
-
Malfroy
aktív tag
13 pro max. Akkor hogy kell beállítanom hogy mutassa? Bár azt még mindig nem tudom hogy tudja mutatni a widget mikor hogyha a fülhallgatót beleteszem a tokba és lecsukom a tetejét akkor automatikusan megszakítja minden eszközzel a Bluetooth kapcsolatot és a beállítások appban eltűnik az Airpods menü is.
-
Malfroy
aktív tag
Widgettel sajnos semmire nem tudok menni mert ha a fülhallgatót bele rakom a tokjába és lezárom akkor megszakítja Bluetooth kapcsolatot. Én meg töltés közben szerettem volna valahogy tudomást szerezni arról hogy hol tart és egy kicsit furcsállom hogy csak így tudom megnézni hogyha felnyitom a tetejét és párosodik az eszközökkel .ez egy hiányosság. legközelebbi modellekbe megcsinálhatnák úgy hogy ha a tokot töltőre teszed Vagy csak a fülest teszed bele a tokba hogy feltöltse ,és az feltölti magát 100%-ra ,akkor kiad egy csipogó hangot vagy akármi jelzést. Vagy folyamatosan legyen visszajelző lámpa ami világít pl. Pirosan ha töltődik és zöldre vált hogyha teljesen feltöltődött. Szerintem egyiket se lenne bonyolult megcsinálni az Apple-nek.
-
Szerintem keress pár bemutató videót a yt-on, tele van....
Van lockscreen widget, van homescreen widget, több fajta is, előbbin még ki is tudod választani, hogy dinamikusan mutassa, vagy egy adott eszközt (tok, vagy pods, vagy más cucc). Ezen nyomon tudod követni, hogy épp milyen töltöttségen vannak. A tok csak azért villan fel, ha épp pirosan, akkor a tokra is ráfér a kakaó, ha meg zölden, akkor még van elég kraft a tokban is. Egyébként meg, töltés közben ha rákoppintasz a tokra és zölden villan fel, akkor már eleget töltött, ha pirosan, akkor még nem. De ettől a widget jóval egyszerűbb és megbízhatóbb.
-
Malfroy
aktív tag
A töltés hogy működik ,kivettem a fülemből beleraktam a tokjába akkor toknak középen pirosan felvillant majd amikor tetejét lecsuktam akkor a piros fény eltűnt .közben a tokot is rádugtam egy USB C s fali töltőre akkor kiadott egy hangot és azóta semmi .semmi nem világít rajta ,,így honnan tudom hogy töltődik illetve hogy mikor fogja a tok és a fülhallgató is 100%-ra feltölteni magát?
-
Malfroy
aktív tag
Megjött a pro 2. Egyszerű csatlakozik az iPad és iPhone készülékemhez eszméletlen hogy milyen okosan vált közöttük tényleg ahol éppen tartalom van vagy hívás akkor rögtön átvált iszonyat kényelmes, meglepődtem hogy milyen hatékony a zaj szűrése is . A hang nem késik semmit nincs szinkronizálási probléma. elég tiszta és részletes a hangja nagyon megéri az árát összességében. sokan írják hogy egy túlárazott kis műanyag vacak de ez hülyeség .ez egy borzasztó Jól kitalált és működésű termék nagyon jó minőségű Hangal . csak abba tudnék belekötni hogy a normál hangerő a fülnek nagyjából olyan háromnegyed hangerő körül van ,nincs olyan nagy mozgástér .talán kicsit lehetne hangosabb is. Szóval szerintem az árát tökéletesen megéri egy nagyon jól használható jó hangú cucc.
-
a000
őstag
Sziasztok. Airpods pro 1gen, tok megkotlott, nem tölt, egyik füles meg recseg. Van rá applecare +, mi a cserének a menete? Hova érdemes leadni?
illetve ilyenkor mindkét fülest is cserélik?
köszi -
Malfroy
aktív tag
A pro 2 ha Párosítva van egy eszközhöz akkor onnantól kezdve automatikusan átveszi a szerepet a mikrofon felett is, És a fülhallgató mikrofonja van használatban onnantól ?
-
Winne
nagyúr
Urak. Jött valaki 3-as Airpodsról? Mondhatjuk, hogy jobb a hangminősége? Basszus melyikben erősebb?
-
Malfroy
aktív tag
Az jó hogyha ilyen kényelmes ez a legfontosabb. Gyárilag melyik méretű gumiharang van rajta, a közepes? Szóval akkor nálad sose fordult elő az hogy ki kellett venned mert már annyira fájt a füled? Én is sok inear fülhallgatót használtam már és sajnos 2-3 óra múlva mindegyik olyan fájdalmat okozott hogy ki kellett vennem a fülemből pedig több méretű gumi harangot is használtam és a legjobb minőségűeket. Remélem a pro 2 nem ilyen lesz.
-
Én az a fajta vagyok, akinek férfi létére is kicsi füle van. Számomra az egybadugósok voltak jók, de az airpods tökéletesen illeszkedik. Rengeteg ilyenem volt, TWS headsetek is, de ez jött be a legjobban. Észre sem veszem, hogy a fülemben van, meló közben hallgatok zenét, van, hogy órákat a fülemben van, észrevétlenül. Max. kicsit a fülemet és a harangokat megtörölni veszem ki. Asszony már megszokta, hogy így mászkálok a házban, áteresztő módja remek, tényleg nem torzít semmilyen hangot, egyik más fülesnél sem volt ilyen jó.
Szóval a Comply sem volt nekem olyan kényelmes, mint a gyári közepes harang. Nyilván ez egyéni preferencia/"fülalkat" kérdése leginkább.
-
Malfroy
aktív tag
Mi nem tetszett a Comply-ban, amiért maradtál a gyárinál? Egyébként neked mennyire kényelmes maga a fülhallgató ?hány órán keresztül tudod mindenféle irritáció nélkül a füledben hagyni ?nem feszíti a belső járatodat és nem szokott tőle fájni a fül csontod ami azt eredményezi hogy ki kell venned?
-
Csak egy kapcsoló van, hogy automatán csatlakozzon, vagy manuálisan. Ennyi. Onnan dönti el, hogy min kezdesz el lejátszani tartalmat, vagy épp jön hívás. Nyilván igazából mindegyik eszközre csatlakozva van valami low power módban, de valahogy tudja. Persze, néha előfordul, hogy nagyon nem akarja az "igazat", de viszonylag megbízhatóan működik.
-
Malfroy
aktív tag
“
Így csak az előbbi kettő között vált, attól függően, hol indítok el épp egy médialejátszást, oda kapcsolódik.”Ha jól tudom egyszerre két eszközhöz tud csatlakozni az airpods. ha pl. a tableten nézek egy videót, és az iPhone on jön egy bejövő hívás, akkor automatikusan átvált vagy be lehet állítani hogy mikor váltson át a másik készülékre? Az airpods hogy dönti el hogy melyik készüléknek kéne a hangját lejátszani?
-
Csatlakozik automatán, bt-t be kell kapcsoni mindig (de nem merül attól a telefon, hogy állanóan be van kapcsolva, nem kell félni). Nálam ez úgy van, hogy iPhone-ra és mac-re van beállítva,hogy auto-n csatlakozzon, ipad-on pedig nem (van rá kapcsoló), mert azt az asszony használja. Így csak az előbbi kettő között vált, attól függően, hol indítok el épp egy médialejátszást, oda kapcsolódik.
Van rács, lehet tisztítani, de venni is lehet új harangokat, ha sokat használod, célszerű is félévente legalább, mert "elpuhul/lágyul/megváltozik az anyaga" a gumiharangnak. Apple.hu-ról rendelhető, ingyenes a szállítás.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Értem. ez az automatikus csatlakozás egyébként hogy működik? az iPhone és az iPad Bluetooth át mindig bekapcsolva kell hagyni és amikor a fülhallgatót használni akarom, akkor felnyitom a tokja tetejét, kiveszem belőle a fülhallgatókat ,és akkor automatikusan párosítja magát az eszközökhöz? Ha pedig visszateszem őket a tokba akkor megszakítja a kapcsolatot közöttük automatikusan?
Illetve Könnyen lehet tisztítani a fülhallgató fúvókáját? Ha leveszem róla a gumiharangot akkor van legalább a végén egy védőrács?
-
Malfroy
aktív tag
Lehet választani hogy iPhone és iPad csatlakozással AAC vagy sbc kodeket használja ? Rtings teszt oldal azt írja hogy sbc esetén látványosan késik a hang Film ,videó ,vagy játék esetén is. (160ms)Ez nem jó hír mert azt nem igen tudom elviselni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de ANC ki/be es terhangzas ki/be tutti van. En mast nem szoktam. Csak bedugom a fulembe es hasznalom.
naa akkor legalább lesz a gyereknek valami menő fülese