- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Elsősorban nem a robosztussága, hanem a beépített mágnesek miatt választottam. Ötből négyszer tuti kirepültek a fülhallgatók az eddigi szilikon tokokkal. Egy cimborámmal egyszer az utcán történt meg, az egyik füles pedig a csatornarácsig pattogott. Nem volt boldog.
A tok tetejébe épített egy pár mágnessel viszont kb. izomból kell falhoz vágnod (vagy legalább a harmadikról kidobnod), hogy kinyíljon a teteje.
Ennél egy fokkal fontosabb érv volt a töltés. Két éve egy Magsafe (kompatibilis) Ankerrel töltöm AirPodsot. Amikor hazaérek, egyszerűen csak "felakasztom" a kredencre erősített padra, így tuti sosem merül le. Ezzel csak az volt probléma, hogy már egy vékonyabb szilikontokkal is annyit gyengül a az AirPods hátuljába épített mágnes, hogy csak fejjel lefele lehetett felrakni, és úgy sem volt túl stabil, néha fogta magát és leesett. Elsősorban ezért kerestem olyan új tokot, aminek a hátuljába plusz mágneseket tettek. Így elég erős ahhoz, hogy ne kelljen odafigyelni hogyan illesztem a töltőre.
-
dud998
őstag
Persze, van igazság abban amit mondasz. Csak hát manapság sajnos minden “fogyóeszköz”. Egy jó vezetékes füles kis túlzással egy életen át kiszolgál, plusz nagyságrendekkel jobban szól, ha a teljes felbontást bekapcsolod az Apple Music-ban. Csak hát az a fránya kényelem a kábel miatt. 😃
Van király FiiO fülesem is, csak hát a kábel. 😅 -
Nem tudom ez csak nálam van e. Ettől függetlenül nem bánom, hogy megvettem, mert audiophile hangja van, nagyon kényelmes, nem akar kiesni a fülemből, atom stabil a kapcsolat, nagyon jó az akku üzemideje, és az akkuk merülése ha 100-ra töltöd, sokkal egyformább mint az általam eddig próbáltaknál (JBL, Samsung).
Lehet, hogy nem szereti azt, hogy én nem "rendeltetés szerűen" használom, nincs a tokban, hogy az állandó 100-as töltöttség ne degradálja az akkukat, minden nap csak annyit töltök bele, amennyit hallgatni tervezem, használat előtt töltöm. Persze amikor a tokot 100-ra töltöm (füles nélkül!), utána 100-ra töltöm a fülest is, így meg van mozdítva a kémia rendesen, és közben a tok is mindjárt lemerül 80-ra, így már nem annyira előfeszített kémiával tárolom másnapig a tokot sem. Drága volt, nem akarom azt amit itt már többen írtak, hogy 2-3 év és kuka. Egyébként minden a háztartásomban található akkuval tudományosan
bánok, jellemző is, hogy nálam az akkuk kétszer addig bírják mint általában a júzereknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest