Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jobb is,hogy nem volt kettesed, az még kényelmesebb a harang kialakításából adódóan: [link]
Több eszköz között sima átjárás (tehát hogy ahhoz csatlakozik, amin indítasz valamit) csak Apple eszközök között működik: settings - airpods - connect to this iPhone/ipac/mac, stb - automatically. Mindegyik Apple eszközön beállítod ezt, akkor működik. Ha ökoszisztémán kívül akarsz kapcsolódni, akkor a bluetoot settinhsben tudsz rányomni, hogy csatlakozzon, ugyanúgy vissza Apple eszközre is.
-
Nem, mert itthon higiéniai termékre nem vonatkozik az elállási jog, de van ahol kivételt tesznek, viszont mindenképp érdemes rákérdezni, nehogy szívás legyen.
Nem próbáltam magát a funkciót, de igen, sajnos lehet, hogy ebbe is belenyúl az EU, mint oly sok mindenbe feature-ök esetén (ugye-ugye, Apple intelligence, live fordító, stb).
-
Szerintem meg lehet oldani vele, amit szeretnél, ha végigolvasod, tudod hangosítani magadnak.
Egy tipp: függetlenül attól, hogy higiéniai termék, ha az Apple.hu-n rendeled és mégsem jó arra, amire szeretnéd, el tudsz állni a vásárlástól. Futár jön érte, van nyomkövetés, és mikor kiér a megfelelő helyre, visszautalják a pénzed.
-
Írtam, hogy jobban kiáll a fülből, mint a pro2, tudjuk, ennek oka van, a kialakítás, meg így elvileg jobb a beszélgetési minőség, stb. de tükörben megnézve magam, jóval röhejsebben festek így, mint a pro2-vel. Nyilván pont nem érdekel, ki mit gondol, de saját magamat simán kiröhögöm benne. Van, akinek ez is szempont.
-
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Én is rendeltem, 2 meg majd megy, pedig azzal is full elégedett vagyok. A kicsit erősebb ANC miatt rendeltem meg, ugyanis havonta pár napot egy barátomnál alszom és olyan brutálisan horkol, hogy néha a 2-es is kevés ANC-vel hallgatott ambient zenével, hogy aludni tudjak.
-
Úgy teszed vissza, hogy nem érintkezik. Én már megszoktam, hogy "visszacsekkolom" mutatja-e mindkettő fülesre a töltést (Wdiget/felugró, mikor kinyotod a tokot), valamint amikor egyik fülest beteszed, várd meg, amíg felvillan tok ledje, majd kialszik, ugyanígy a másikkal. Akkor biztos lehetsz benne, hogy érintkezik és elkezdte tölteni.
-
válasz
szildavid90
üzenetére
Nekem ott van, ahogy a settings /airpods részen is mind a 4. Válaszd le, majd párosítsd újra.Esetleg a hearing aid-et végig vitted és be van kapcsolva? Lehet az eltűnteti, még nem csináltam meg.
-
Nyilván trollkodsz, de az EKG-ről sem állította sosem egyik "okosóra gyártó" sem azt, hogy ezzel bizony kiváltod a több elektródás orvosi EKG-t, meg a 24 órás Holert, stb.... Bizonyos dolgokat előre tud jelezni, de ennyi. Aki mást vár, az egy palimadár. Egyébként is, az óra is figyelmeztet, hogy ez nem fogja előre jelezni a komolyabb problémát pl. pitvarfibrillációt. Arra viszont tökéletes, hogy az egyénre szabott eset miatt minden megszokottól eltérőt jelezzen az adott tulaj számára.
-
Dehát ez sem annyi, hogy volume up, pont ez a lényeg. Ugye van az áteresztő mód, ha azt tudod, hogy működik, akkor pont, hogy ebből következik az is, hogy a teszt alapján azokat a frekiket erősíti a "füledbe menő" oldalon, hogy jobban halljad a dolgokat, nyilván főleg a beszédet.
Továbbra is azt mondom, hogy akinek már jelentősen károsult a hallása, annak ez nem jó, de világszinten nézve nagyon sok embernek segíthet mérsékelt károsodás esetén. Főleg figyelembe véve az árat is.Az amcsik többsége nagyonis árérzékeny, csak ezt nem szeretik mutogatni, főleg, hogy a "nagykocsis-nagyházas" réteg is több százezer dolláros loan-on ül, tehát azok sincsenek jobb helyzetben, csak úgy látszik.
-
Nyilván nem fog helyettesíteni egy egy 10-20szor annyiba kerülő hallókészüléket, viszont nagyon nagy segítség lehet a hallásban korlátozott embereknek, hogy a teszt tudatában azokat a frekvenciákat hangosítja/erősíti jobban a fülbe (az áteresztő mód segítségével), amiket jobban hall az illető. Ha végignézted a videót ez szépen ki is derül róla. Helyén kell kezelni, ennyi.
-
válasz
TbaristaHUN
üzenetére
Be van kapcsolva, hogy ha beszélni kezdesz, akkor elhalkul?
Settings - airpods - AUDIO részen nézd meg (amiről beszéltem, az a conversation awareness).
-
Szerintem keress pár bemutató videót a yt-on, tele van....
Van lockscreen widget, van homescreen widget, több fajta is, előbbin még ki is tudod választani, hogy dinamikusan mutassa, vagy egy adott eszközt (tok, vagy pods, vagy más cucc). Ezen nyomon tudod követni, hogy épp milyen töltöttségen vannak. A tok csak azért villan fel, ha épp pirosan, akkor a tokra is ráfér a kakaó, ha meg zölden, akkor még van elég kraft a tokban is. Egyébként meg, töltés közben ha rákoppintasz a tokra és zölden villan fel, akkor már eleget töltött, ha pirosan, akkor még nem. De ettől a widget jóval egyszerűbb és megbízhatóbb.
-
Én az a fajta vagyok, akinek férfi létére is kicsi füle van. Számomra az egybadugósok voltak jók, de az airpods tökéletesen illeszkedik. Rengeteg ilyenem volt, TWS headsetek is, de ez jött be a legjobban. Észre sem veszem, hogy a fülemben van, meló közben hallgatok zenét, van, hogy órákat a fülemben van, észrevétlenül. Max. kicsit a fülemet és a harangokat megtörölni veszem ki. Asszony már megszokta, hogy így mászkálok a házban, áteresztő módja remek, tényleg nem torzít semmilyen hangot, egyik más fülesnél sem volt ilyen jó.
Szóval a Comply sem volt nekem olyan kényelmes, mint a gyári közepes harang. Nyilván ez egyéni preferencia/"fülalkat" kérdése leginkább.
-
Csak egy kapcsoló van, hogy automatán csatlakozzon, vagy manuálisan. Ennyi. Onnan dönti el, hogy min kezdesz el lejátszani tartalmat, vagy épp jön hívás. Nyilván igazából mindegyik eszközre csatlakozva van valami low power módban, de valahogy tudja. Persze, néha előfordul, hogy nagyon nem akarja az "igazat", de viszonylag megbízhatóan működik.
-
Csatlakozik automatán, bt-t be kell kapcsoni mindig (de nem merül attól a telefon, hogy állanóan be van kapcsolva, nem kell félni). Nálam ez úgy van, hogy iPhone-ra és mac-re van beállítva,hogy auto-n csatlakozzon, ipad-on pedig nem (van rá kapcsoló), mert azt az asszony használja. Így csak az előbbi kettő között vált, attól függően, hol indítok el épp egy médialejátszást, oda kapcsolódik.
Van rács, lehet tisztítani, de venni is lehet új harangokat, ha sokat használod, célszerű is félévente legalább, mert "elpuhul/lágyul/megváltozik az anyaga" a gumiharangnak. Apple.hu-ról rendelhető, ingyenes a szállítás.
-
Ha iPhone-al párosítod, nem kell, felnyitod a fedelét, és felugrik az animáció, azt kövesd végig. Megmutatja a főbb funkciókat is majd. Csak és kizárólag hivatalos helyről szabad venni, rendkívül sok a durván jó hamisítvány (de pl. nem működik az NC bennük).
Mivel én rá-rá töltök, nem tudom, de szerintem 20 perc alatt simán felnyomja addig, lehet még kevesebb is: [link]
-
2nd genből van még lightning és usb-C-s is. Ugyanolyanok, csak a csatlakozó más.
Igen, mint minden ilyen wireless headset, így működik. Nem kell teljesen feltölteni, ha épp használnád még, de merül, beleteheted annyi időre is, míg kimész WC-re. Ezekben is Li akksi van, így jobb nem csutkára meríteni őket, 20-30% között inkább töltök rájuk mindig. Nyilván, az ellen nem tudsz védekezni, hogy ne töltsön 100-ra, ugyan van optimalizált akku töltés, de ha összevissza használod, akkor nem fog aktiválódni. Szerencsére nagyon jól bírják, nyilván el kell fogadni,hogy ezek pár évre kitalált cuccok, utána, mivel nem lehet akkut cserélni bennük hivatalosan (és nem hivatalosan is baromi macerás), kuka. -
Válaszoltam a másik topikban. Akku remek, még 1,5 év után is, pedig naponta használom, órákat. NC király, még úgy is, hogy az elején jobb volt, de az újabb SW verziókkal kicsit visszavették. NC-vel az akku 4-5 órát hoz, de elég hamar feltölt, így sosem volt belőle probléma.
-
Szerintem jó eséllyel a következő is ilyen lesz. Ez a hiba már jelen van első genes pro-tól. Nekem ez a harmadik (volt kettő első szériás és most egy második), mindegyiknél jelen volt. Viszont annyira ritkán, hogy nem zavart. Kint sokat nem hagyom a tokból, úgyis merülnek, ha épp nincsenek sem a fülemben, sem a tokban.
-
válasz
tuzpenge
üzenetére
Teljesen nem zárja ki, de nagyon jól tompítja. Az én gépem egy szobában van a TV-vel, asszony néz valamit, én meg a macbookot nagymonitorra dugva asztali gépként használom. Úgy nézek videót, hogy bekapcsolom a zajszűrést természetesen.
Viszont ha semmi sem szólna a fülesben, akkor is sokat tompít a külső zajokon.
Ami még fontos, hogy a 2. generációs pro zajszűrése kb. duplája az előzőnek.
-
Ökoszisztéma mindig házon belül értendő. Nekem MacBook és iPhone között tökéletesen működik. Minő meglepetés

Viszont azt még nézd meg, hogy ha iPhonehoz csatlakozva van, akkor a beállítások - AirPods - csatlakozás ehhez az iPhonehoz automatikusra van-e állítva. Ha igen és mégis azt csinálja amit írsz, akkor az a baj, amivel kezdtem a posztot. -
Én is nagyon-nagyon rég Spotify prémiumot fizetek. Próbálkoztam AM-al többször is, de mindig visszajöttem. Spotify alatt ott az EQ, ezt bukod AM-on, marad az a pár előre beállított EQ preset. Valamint az,hogy ha szól valami más eszközöd, wifin simán váltasz számot telefonon, és fordítva Spotin.
Spatial audio jó, de inkább filmeknél használom Macbookon, 34-es monitoron nézve, úgy ad élményt. Zenét hallgatva először érdekes, majd inkább kikapcsoltam, mert túlontúl "felélénkíti" a zenei élményt, és mivel nem csak annak a hangját hallgatod ugye (mert nézel YT, weben beágyazott videó), minden más olyan tompának hat utána és ez nem jó. Így én mindig kikapcsolva tartom ezt a funkciót.
Egyébként engedi Spotify-on is bekapcsolni a spatial autio-t, a fixet is, meg a fejkövetésest is:
-
Egyébként az új szoftverrel (6B32) végre megint nagyon jó az NC.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Akkor leválasztás és újrapárosítás, ha az sem, akkor szervíz.
Amúgy, ha nem megfelelően rakod a füledbe, nem kapcsol be az ANC, hiába nyomod hosszan.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Biztos, hogy eredeti?
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Frissül az, tokban legyen, legyen wifin a telefon, majd lefrissül. Én egyik reggel kivettem, még a régi szoftver volt, visszatettem a tokba, tokot rá a töltőre és fél óra múlva már az új volt rajta. Basszus hála Istennek van már a pro 2-ben rendesen, én pl. pont az a cinogást utáltam, mint az előzőek képviseltek, Spotify EQ-val rendesen rá kellett segíteni.
-
válasz
ittakary
üzenetére
Amúgy egy dolgot észrevettem. Félévente lecserélem az harangokat újra (rendelek Apple-től mindig). Ha sokat használja az ember, a szilikon harangok elfáradnak, és csúszós lesz, meg nem kellemes fogni, valahogy az anyaga is megváltozik. Na, most lecseréltem őket megint fél év után és érzékelhető az ANC-ben is. Jobban izolálnak az újak.
-
válasz
ittakary
üzenetére
"- zsebemben a füles, erre Find My-tól kapok üzenetet, hogy elhagytam"
Ez nekem csak az elején volt, pont a frissítésekkel lett jó és már nem jelez ilyen fake dolgokat.
Popup nekem mindig előjön. Mostmár a tokot és a podokat is jól mutatja az akku widget.
"- hangminőség nem rossz, de az ANC 1 év alatt szerintem a 60%-ára romlott, szerintem sokkal szarabbul szűr, mint 1 éve"
Amikor megvettem, én is odáig voltam, tényleg kétszer jobb volt a szűrés, mint az első gen-en, imádtam, mostmeg már azt veszem észre, hogy mindig nyomkodom beljebb a fülembe, mert azt hiszem, kicsúszott, de nem, ennyivel szarabb a szűrés, mint a megjelenéskor. Nem is értem, miért kellett ezt szétbarmolni.
-
A panaszok többsége másik fülesen is előfordul. Ez ilyen, mindenki tökéleteset akar, olyan meg nincs. Plusz teljsen mindegy, milyen ritkán történik 1-1 csatlakozási, vagy egyéb probléma, azt akkor is nagyon megjegyzi az ember.
Egyébként meg ökoszisztéma miatt mindneképp megéri. Mac-ra csatlakozok, nézek filmet pl. csörög a telefon felveszem, már átváltott oda (tudom, mac-en is fel lehet venni a hívást, de nem szoktam), okés, hívás vége, folytatom a filmet, már ismét a mac-re csatlakozik, és így tovább.
A spatial audio nagyon jó cucc,ha valami támogatja, így nézni egy Apple TV+-os Invasion-t, vagy For All mankind-ot besz*rás jó.Baromi kényelmes, férfi létemre kis fülem van, és jó sokat próbáltam, ez a legkényelemsebb, egész nap a fülemben lehet, meló közben hallgathatok zenét, nem fájdul meg, szinte észrevétlen.
Vannak hibái, de nem vennék mást. Annyi változás történt, hogy mikor megjelent a 2. gen, vettem egyet és eladtam az előzőt.
-
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Legalább megoldódott.

Én most azzal szívok, hogy Macbook air-t jórészt monitorra kötve használom asztali módban. Ehhez ugye kell egér-bill, nekem egy Logitech Craft és egy MX master 3 van. Mindkettő bluetooth-on csatlakozik az air-hoz, mert a dongle-t nem tudom bedugni, hisz nincs port már szabad (egyik a power, másik a monitor ugye). A lényeg,hogy ha még az airpods-ot is használom, elég sokszor berobotosodik a hang, de ha kikapcsolom a billentyűzetet, akkor teljesen rendben lesz, és a hatótáv is jobb. Eddig ezzel nem volt gond, de Mac OS 14.1 és iOS 17.1 óta fennáll ez a dolog.
-
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Közben még megfigyeltem, hogy akkor nekem is kiírja, ha hosszabb ideig volt lockolva a telefon. Amíg megcsináltam a reggeli kv-t pl. Mikor újra feloldottam, kiírta nekem is dynamic island-en, pedig az AirPods végig a fülemben volt, csak a telefont nem használtam (zene se szólt).
-
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Nekem még sosem kellett keresni. Kinyitottam a tokot az iPhone mellett és már fel is ugrott a csatlakozási animáció, ahol a tok forog. A wifi, bluetooth aktív kell, hogy legyen, de ennyi.
Ja, csak akkor ugrik fel, ha a pod-ok benne a tokban, mikor kinyitod, de ez magtól értetődő.
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Én meg pont azt mondom, hogy ANC-t bekapcsolva is ugyanolyan jó a hangminőség, csak épp a feladatát látja el. Hogy mennyire erőteljesen, az már más kérdés (mármint, hogy megjelenéskor erősebb volt, mint most).
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Szerintem ez nem igaz. Használom megjelenés óta, azóta volt pár szoftver update is. Én van, hogy nem hallgatok semmit, csak bekapcsolom az ANC-t,ha épp zaj van és nyugalomra vágyom. Nyilván nem olt ki 100%-osan mindent, de tompít eléggé, hogy az adott hang ne zavarjon már.
Az viszont tény, hogy az ANC megjelenéskor sokkal jobb volt. Arra gondoltam, hogy biztos placebo, de nem. Valami frissítés után egyértelműen nem olyan erős. Valahol olvastam,hogy vissza kellett venni az erejéből valami hülye szabályozás, vagy ilyesmi miatt, de nem emlékszem pontosan.
-
-
Én iOS 17 óta vettem ezt észre, de inkább Mac-el való kapcsolat esetén.
Benne hagyhatod. Ha kiveszed, ugyanúgy merül, így mikor kellene, le lesz merülve. Plusz így is kerül bele ciklus a feltöltéssel. El kell fogadni, hogy használattól függően pár éven belül az akku kipurcan bennük. Valahol az Apple oldalán megvannak a sávok, de kb. 500 ciklus után kezd jelentősen csökkenni az üzemidő.
-
Le kellett volna választania, még mikor párosítva volt a telefonjával.... így necces lesz, ezzel én is szívtam, szerencsére ismerősnek adtam el, így eljött hozzám, újra párosította ma telefonommal, majd leválasztottam aktív kapcsolat mellett (tokból kint a podsok), majd amikor ő újra csatlakoztatta, már nem rinyált neki a lokáció és ID miatt többet.
-
-
válasz
verser233
üzenetére
A fülesek akkor is fogyasztanak, ha csak ki vannak véve a tokból, de nincsenek a füledben.
Az AirPods beállításokban mindkét eszközön be van kapcsolva az automatikus csatlakozás? Bár a váltás néha kaotikus, ha hívás van, vagy yt videó, nagy eséllyel át kapcsol. Nekem maceől iPhonera mindig, visszafelé nem igazán kapcsolódik magától.
-
-
válasz
Maestro45
üzenetére
Attól, hogy leállítottad a zenét nem fog a MacBookhoz automatán csatlakozni. MacBookra nálam mindig csak úgy ment, hogy vagy feldobta vagy manuálisan nyomok rá én. Viszont ha MacBookra csatlakozott alapból és valamit elindítok iPhoneon akkor oda átvált.
Szoftvere magától frissül töltés közben, nincs rá opció hogy te nyomj rá, hogy csinálja meg. -
Attól függ, mennyit használtad a podokat és raktad vissza tölteni őket. Plusz mivel ugye meg lehet találni find my-ban, így alapból az is használ valami kakaót, de az elhanyagolható szerintem. Plusz ahogy nézem a beszélgetés amúgy is jobban szívja, mint a zenehallgatás.
Hol vetted, tuti eredeti? Olyan durván hamisítják, hogy még valid serial számot is csinálnak hozzá.
-
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Perdze, hétfői WWDC előadás alatt volt róla részletesen szó. Majd kiderül élőben hogy és milyen hatékonysággal fog működni. Egyelőre az eszközök közötti váltást meg a pontos akku kijelzést tegyék rendbe

-
Itt minden ok? Be van kapcsolva az opció, valamint a képernyő lezárt, sötét (nem jelenti be ha épp használod a telefont): [link]
Tudom hol lehet neked ahiba, nem kell bekapcsolni a notifiknél az "announce notificattions-t, meg a settings / siri alatt sem, hanem az "Announce Calls"-t kell, egyel felette.
-
válasz
ittakary
üzenetére
Nekem ilyen nincs a 2nd gen pro-val a frissülés után, de az "alap problémák" megmaradtak, tok töltöttségnek köze nincs ahhoz, amit a widget mutat, akkor sem frissül, ha a felugró menüben (mikor kinyitod a tokot) a valósat megmutatja, stb.
Már rég nem a "bugmentesség" tart itt, hanem az, hogy AW-hoz még csak hasonlót sem tudok venni a másik oldalon, ami mind okosóra, mind sportóra hoz egy jó közepes átlagot. -
Csomó mindentől lehet, optimalizált akku töltés bekavar, kicsit használtad az egyiket amíg a másik a tokban volt, stb. Ha nagy az eltérés, akkor meg nem érintkezett rendesen. Tipp: amikor berakod egyiket, várd meg mív felvillan a led, majd a másikat és utána is meg kell várni a led felvillanást. Akkor biztos érintkezik.
Pár %-os eltérések viszont simán előfordulnak, nem jelent semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen routert?
- Steam topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest