Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Hát én ezek közül nem sokat használok, bár az is igaz, hogy én nem tömöm tele widgetekkel, laucnherekkel, élő hátterekkel stb., sokkal jobb ha betölt 25 mp alatt, minthogy 1,5 percig szenvedjen mint a Win7 az asztalin. Nekem egy gyorsabb custom rom van fent, Fancy Widget Pro, pár ikon azt kész, meg a programok a főmenüben. Így is jól néz ki, és rohadt gyorsan betölt és utána is az. Persze akinek 2 magos, gigás cucca van, az jobban elengedheti magát anélkül, hogy betelne a memória a sok kacattal, nekem a Nexus S-be azért gazdálkodni kell azzal az 512 MB-tal (am jó mobil a wlan gyengeségét leszámítva)
Viszont a cikkben említett szótáron kívül nem tud vki vmi jobbat? Nagyon gagyi, a Symbianos MDictionary lealázza magasan. Androidra csak ez van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs