- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
kicsizee #585 üzenetére
Nekem korábban más márkával volt így 3 cuccal is, aztán 10 évig nem is engedtem be semmi olyat a házba.
Nekem előtte is Amazfitem volt, első generációs Bip, ott szériahiba volt a kijelző ragasztó elengedése, 2 éve elmúlt amikor újra lett ragasztva, de aztán 1 év múlva kb. megint kezdett elengedni, és vizet kapott, egyébként még úgy 3 évesen is simán hozta a 20 nap környékét, szerettem nagyon azt.
A Band-ek is szeretnek olyat csinálni, több is van a családban, hogy egyik másik frissítés után egy kicsit nem működnek normálisan, aztán hirtelen csak helyreállnak. -
kicsizee
aktív tag
válasz
kicsizee #562 üzenetére
UPDATE
azt hiszem megoldódott a talány, nem az óra a Zepp app a ludas.
Eddig Redmi Note 8on futott a Zepp lite app erre volt rákötve a miband5. A Motorola moto g32-őn futott a zepp app ezen pedig a t-rex. A Note 8 ment a süllyesztőbe, helyette lett egy Redmi Note 11S. Mind a Zeppbe, mind pedig a Zepp lite-ba uganaz a felhasználónév és jelszó volt, tehát egy belépési adattal ment gond nélkül mind a két app.
A Redmi Note 11 S-re került a Zepp és a T-rex, míg a Motorola g32-re az Zepp lite és a miband 5. Valamiért a két külön appnak, de egy felhasználói fióknak most már nem tetszik ez a dolog, így hiába két külön app, két külön teló, de vagy csak a T-Rexet vagy csak a Mibadn5öt engedi használni, egyszerre a kettő nem megy. Amint az egyiket pároítom, a másikat automatikusan ledobja és fordítva. MIóta kilőttem a mibandot, azóta gond nélkül megy a T-Rex. Frissítés volt az appokba, gondolom az kavart be, sőt most nem is írja, hogy mikor volt utoljára feltöltve az órám, hány napja, eddig írta az utolsó töltés óta eltelt időt. Gondoltam leírom nektek, bár kevés ember van aki egyszerre két telóval két okoskarkötőt használ. Köszi az eddigi tanácsokat, észrevételeket.
-
draco31
veterán
válasz
kicsizee #559 üzenetére
Nekem Note 9 pro van, és rex pro.
Zepp-nél engedélyek, csak a mikrofon és naptár nincs megadva, még nem kérte őket.
Egyéb engedély Bluetooth, Kezdőképernyő..., Képernyőzár, Állandó értesítés, felugró ablak,
Nincs akkukorlátozás, és automata indítás van.
Illetve GPS, Bluetooth, WiFi, mobilnetem mindig bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest