Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Ki hogy áll az akkuval?
Nekem 2 éves, pro. Always on megy, fél órás pulzus, alvásfigyelés, sok értesítés, kb 3 napot tud még. Legalábbis tegnap délután töltöttem, és most 65% az akku. -
draco31
veterán
Akku idővel hogy álltok?
Nekem megy az always on, fél óránként pulzus, éjszaka alvásfigyelés, elég sok az értesítésem is, így 4-5 nap.
Tegnap múlt 2 éves, pro változat. -
draco31
veterán
Pro van nekem Note 12 Pro-val, és ma észrevettem, hogy elfelejt jelezgetni, amiket kellene neki.
Volt már óra és telefon újraindítás is. -
draco31
veterán
Ahol a szíj csatlakozik az órához, az a tengely. Az egyik nekem kicsit kotyog, a másik meg sem mozdul kb.
Másnak is ilyen, vagy nekem kezd az elfáradni, és kezdjek el jobban figyelni rá. -
draco31
veterán
Frissült a zepp, óra a karomon, szerinte meg épp töltöm.
Na majd javítják -
-
draco31
veterán
válasz
kicsizee #585 üzenetére
Nekem korábban más márkával volt így 3 cuccal is, aztán 10 évig nem is engedtem be semmi olyat a házba.
Nekem előtte is Amazfitem volt, első generációs Bip, ott szériahiba volt a kijelző ragasztó elengedése, 2 éve elmúlt amikor újra lett ragasztva, de aztán 1 év múlva kb. megint kezdett elengedni, és vizet kapott, egyébként még úgy 3 évesen is simán hozta a 20 nap környékét, szerettem nagyon azt.
A Band-ek is szeretnek olyat csinálni, több is van a családban, hogy egyik másik frissítés után egy kicsit nem működnek normálisan, aztán hirtelen csak helyreállnak. -
draco31
veterán
Kicsit máshogy van a menüben, de van ilyen, hogy a jobb felsőre a timer rakható. Settings-Preferences-Quick start up.
Lejár, rezeg. Ez pipa.
Viszont van benne alapból pár beállított, 1-3-5-10-15-20-30-60 perc.
Illetve rakhatsz egyénit. De azt hogy nézem mindig beállítós, ha pl 8 percet akarsz. De megnézem az appot, nem látok módosításra opciót.
Illetve ha random fogom most az órát, jobb felső gomb, első nyomás, feléled, másodikra timer az előre beállított értékekkel, harmadikra behozza azt, hogy állítsak be egyéni időt, itt persze tapizás jön.Így akkor azt mondanám, hogy gyorsan elérhető, de kell állítani is.
Esetleg ha kell, csinálhatok róla kis videót. -
draco31
veterán
Kinek hogy bírja az akku?
Nekem pro változat van, 4 max 5 napot hozok ki belőle, sok sok értesítéssel, a pulzusfigyelés be van kapcsolva, más nincs. -
draco31
veterán
válasz
kicsizee #559 üzenetére
Nekem Note 9 pro van, és rex pro.
Zepp-nél engedélyek, csak a mikrofon és naptár nincs megadva, még nem kérte őket.
Egyéb engedély Bluetooth, Kezdőképernyő..., Képernyőzár, Állandó értesítés, felugró ablak,
Nincs akkukorlátozás, és automata indítás van.
Illetve GPS, Bluetooth, WiFi, mobilnetem mindig bekapcsolva. -
draco31
veterán
Egy dolog ami zavar még, az értesítéseknél van.
Be van kapcsolva az, ha felemelem a kezem, beakpcsol a kijelző.
Viszont ha értesítés jön, kiirja ahogy kell, de a csuklómozdulatra azonnal átvált az óralapra.
Ha nincs mozgatás akkor annyi ideig mutatja, hogy el lehessen olvasni mi volt az.
Erre nem találtam beállitást. -
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Ezt az óralapot használom. Pro-m van.
Tetszik, stb. Viszont még mindig szeptember van rajta. Ha óralapot akarok váltani, akkor kicsiben jól mutatja, hogy november. Mi lehet a gondja? -
draco31
veterán
válasz
phrenetiX #504 üzenetére
Szerintem ott közre játszott a sós víz is, azt is írta a tulaj ha jól emlékszem.
Nekem 1 hetes csak, így nem nagyon tudok hosszútávú tapasztalatot mondani róla, illetve ez eddig a legdrágább órám is.
Esetleg Youtube-on érdemes megnézni teszteket erről, láttam olyan index képet, ahol jégkockában volt, és hasonlók, vagy hátha reddit vagy más külföldi oldal. -
draco31
veterán
Ha szerkeszteni szeretnék óralapot, azt hogy lehet?
Konkréten jó az óralap, de a hozzá tartozó always on rész kb. a kijelző harmadát használja, és azon változtatnék valahogy úgy, hogy csak a számok körvonala látszódjon, ne kitöltve az egész. -
draco31
veterán
Mennyi számlapot lehet rárakni egyébként? Mert akkor párat lehet rátöltök, és váltogatom alkalom adtán, vagy lehet kedvencezni abban az appban?
-
draco31
veterán
Ha már számlapok, továbbra is csak a Notify-vel lehet felrakni őket?
-
draco31
veterán
válasz
phrenetiX #495 üzenetére
Én ma nézegettem a számlapokat, de kb 200 lap utána elvesztem.
-
draco31
veterán
Meg is érkezett, pro változatot választottam. Úgy tűnik jóban leszünk, de hogy véroxigén mérés nem lesz gyakran, az biztos, eléggé nyűgös a mérési körülményekre
-
draco31
veterán
Hello!
Pro változatot használ itt valaki?
Tesztet nem nagyon találok kifejezetten róla, csak a sima változatról.
Első generációs BIP-em volt 4 évig, sajnos víz áldozata lett kijelző leválás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bemutatták, odaadták, kipróbáltuk. Nem drága, sokat tud, sokáig bírja, de vannak hiányosságai, a neve és a külseje pedig kissé megosztó.
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- League of Legends
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- Synology NAS
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest