- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsizee
aktív tag
válasz
baitsee23 #511 üzenetére
az órán nekem a 17-es végződésű van, az már régebben települt, az appom pedig 7.2.1. november 2-ai frissítés volt az utolsó. az órával nincs gond, az ébresztés hiánya kicsit kiábrándító, bár kelek így is korábban, mint az óra azt mondhatná. na de azóta kipróbáltam egy újraindítást, elvileg megoldotta...gépek, höh
-
kicsizee
aktív tag
válasz
baitsee23 #508 üzenetére
bocsi, azt hittem hogy ha ide írok a t-rex-es topicba akkor az egyértelműsíti. A klasszikus t-rexről van szó, kb most 11 hónapos a kicsike. eddig minden oké volt vele, sőt hogy az a k@ki redmi 9t-m elvérzett, most még használhatóbb a bt-os értesítés. nem próbálkzotam újraindítani még, csak érdekelt hogy frissítési vagy egyedi hiba
-
-
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
válasz
baitsee23 #286 üzenetére
Már többször írtam róla. Mostanában minden reggel megcsinálja (bő 1 hete frissült a firmware), talán Zepp csatlakozástól? Ezelőtt random jött elő. Egyébként nem kell reboot, mert csak lekapcsol. Lehúzod a menüt, ismét aktiválod az aut. fényerőt, onnantól jó. A világítás.
padi68: Nem fogsz örülni annak sem.
"katonai védelemmel és remek üzemidővel megalapoz az extrém túratávoknak vagy az egész napos síelésnek – hogy aztán elhasajlon zárt rendszerével és épp terepen alkalmatlan térképével"
És akkor még ott a trükk, hogy az ilyen órák/karkötők bizonyos funkciói csak saját gyártmányú telefonokon elérhetők. De keresgélj csak, én fél év és egy Stratos 3-as hibás döntés után jutottam el a T-Rexig azon az alapon, hogy ennyiért már lehet szar is, legalább pöpec óralapjai (azért a Pro-éra frissíthetnék a gagyi gyárit) vannak, és még érintésérzékenyek is.Ja, a fostalicska.
Reggeli gyaloglás, OK. 1. tekerés (3km) OK. Gyúrás OK. 2. tekerés (15km) minden előbbi után az óra szerint 52-73BPM szívritmussal fél óráig (közben ránéztem 2*, ellenőriztem, hogy rendesen feküdjön a karomon), aztán felugrott 130-140-es sávba a maradék bő 10 percre.
Sebesség közben 25-35km/h (-forgalmi okból megállások), ellenszél, emelkedőkkel. "Mért" is vagy 265kcal-t 6-700 helyett.
Vagy én vagyok qrwa kemény, hogy lenyomok fél óra szél ellen tekerést 1ó edzés után, szél ellen 60-70-es pulzussal 28km/h átlaggal, mire működni kezdene a szívem. -
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
válasz
baitsee23 #276 üzenetére
Fura. Nálam vasárnap reggel jelentkezett, fel is tette. Nem tudok mit mondani. Nem extrém a merülés, csak sok. De még az előző firmware-rel 12%-ról 7km alatt lemerült, máskor 8%-kal végig toltam egy edzést. Ha csak nem a GPS-szel van baj, mert a sok csatlakozás nyilván jobban meríti az akkut. Nem jelez vesztést, talán csak aut. váltogat, lehet, 2 műhold között vagyunk.
Most elmegyek egyet tekerni, ha a szél vissza nem fúj. Most 17%-ról indulok neki 22km-nek. -
Predatorr
őstag
válasz
baitsee23 #236 üzenetére
Nálam sosem látta az óralapot a letöltésú mappában, gondolok, azóta fejlesztették. Szerencsére egy telje du. elb.szása után mindegyik óralapot megtaláltam a notify elcseszett, kereshetetlen adatbázisában.
Jött frissítés,.de semmi változás. Továbbra is 6:00 van délben a grafikon alatt.
-
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
válasz
baitsee23 #195 üzenetére
Poco X3. Minden engedély megadva, minden beállítva. Mérni mér, pillanatnyit is kiírja, csak az óráról nem tudok fixen mérést indítani. Mára kiderült, hogy a Stratosszal ellentétben a GPS is működik és a Verge Lite-nál sokkal pontosabb, csak 4 emeletes házak között már nem nagyon talál pozíciót induláskor, bár hazaérkezéskor meg simán mér.
Ma reggel semmi üzenet nem jött, aztán nekiállt szépen küldözgetni, miután befutott egy outlook értesítés (de annál meg van, hogy APP értesítést ír ki).
Esetleg annyi érdekelne még, létezik-e Mi Bandhez hasonlóan valami mókolás, amellyel megjelnnek a smiley-k és az ű/ő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Revolut
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest