- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsizee
aktív tag
Az első generációs Bipem nekem is volt, mai napig megvan és működik, always on displayel simán kibír még 12-14 napot. Nagyon szerettem, első gps-s cuccom. Épp tegnap került a kezembe, mikor kerestem a T-Rex pótszíját. Hajh, nosztalgia
Nem az a baj, hogy a frissítésnél beakadt valami, hanem hogy tud róla a Zepp és 2 hete semmit se csinál. Egyszer van egy jó verzió, frissítik, aztán elromlik. És folyamatosan mindig így van. Valamit megjavítanak, ami jó volt azt meg elbarmolják. Nincs két egymást követő frissítés után stabil verzió.
-
kicsizee
aktív tag
nem, sajna több minden engedélyezve van, mint ami lehetséges
ahogy nézem másoknál is más eszközöknél is eltűnt az értesítések, úgyhogy valszeg valami beakadt az appban, meglátjuk kövi frissítés megoldja e. mert órával nincs problémám, nem igazán cserélném le, bár most megmozgatta a fantáziámat az actice edge, és már kapható is nálunk kb 150 €-ért.
-
insomnias
csendes tag
Gondoltam T-Rex félét. Szerinted Bemegyek egy órás boltba, azt mondom:
-Csókolom! Szeretnék Amazfit T-rex-re egy szilikon bújtatót.
Legjobb esetben azt mondja:
-Tudunk rendelni 1890,- Ft-ért.
Úgyhogy kb. rájöttem, hogy megint Ali fog segíteni és kb 1200,- Ft-ért komplett szíjat hoznak március 20-ig.Kapís? Apropó kell valakinek T-rex-re, vagy bármire szilikon szíj? Mert akkor úgy rendelem a napokban.
-
tc2014
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest