Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzed
csendes tag
nem helyesírást figyeltem, ezért bocs...
egyébként 2 aksival, 2 előlappal, 8gb kártyával kaptam. ez egy wonder-phone ...
Képeket töltöm fel. Sok képem sajna nincs, ami ne lenne személyes, bocs...
videóm meg kb egy se
itt a link:
http://www.megaupload.com/?d=D4KHYIEZüdv, kérdéskre válaszolok szívesen, ha van időm,
Á. -
zzzed
csendes tag
Tehát összeségében kiváló, mint okostelefon, de jöjjöna akkor a java...
Kamera:
N8 sehol nincs, tényleg. Nem viccelek, sok digitális gépet is lever. 14 Megapixel, CCD szenzor, 3x optikai zoom, flash, HD minőségű videófelvétel.optikai Zoom után is tűéles a kép, tipikusan oilyan képet csinál, hogy ha valamit nem tudok már elolvasni, lekapom és képen rázoomolok ...
Makro is tökéletes. Fentebb láttam egy képet, hát az elég egy fos volt (bocs aki csinálta) Lehet a touch zoomot akarta mutatni, mert ugye azt is tud a vas, nem tudom.
Képek nem zajosak, nem digitálisak, mosás szerintem nincs, színek valóságosak. Nem vagyok profi fotós, képeket meg lehet nézni és megmondani.
Vak sötétben is hihetetlen képet csinál. Normális körülmények között pedig gey teljes értékű digitális gép. Imádom.....................
Video: Tévére rádugom, és nincs aki ne esne le a székről, milyen videót csinál. Tűéles, nem szaggat, gyönyörű. Videót nem tudom, hogy töltök fel még (nagy file ugye) de megpróbálom megoldani. Csinálnom kell valami felvételt hozzá előtte, enyémek személyesek azért...
Képet is töltök fel, amint megmondja valami fórumtárs, hová és hogy tegyem meg. Nem vagy rutinos ebben, próbálom megoldani azért máris.
Összeségében: Soha nem akarnám semmire lecserélni. Azon kívül, hogy no google licensz + vas lehetne izmosabb, 2 évvel jár konkurencia előtt. Soha nem cserélném le, nem is lehetnék elégedetteb vele. Előtte volt telóm: X10, mini is, Defy, Legend, és még mittomén. Csajomnak: Neo.
Telefonnak tökéletes, kamerának tökéletes. Mindig nálam van a kamera, el nem tudok mulasztani semmit
Még egy negtívum: (nem tudom az -e igazából), ha 14 megapixeles, vakus képeket készítek, 40-50 kép megzabála aksit kb. Sose számoltam valójában, lehet egyszer meg fogom.
Képeket tolok fel, amint rájövök, hogy is lehetne.
-
zzzed
csendes tag
Vas: A telefon nem játékra való. Kiszolgál minden android alkalkmazást, de ne akarjatok vele Dungeon Hunter-ezni. Kamerára tartalékolja erejét, egy 4 mb-s képet tárolni és stb nem egyszerű gondolom. Mindemelett akadozást, lassúságot soha nem tapasztaltam, összevetve Neo picivel gyorsabb, de nem venni észre különbséget, ha nem egymás melett van 2 teló.
Display: jobb se lehetne. Fényerreje van bőven, színek melegek, összeségében kifogástalan. 2 pontos tochscreen egyébként, és halál pontos érintésre.
Software: Android 2.1, meglepődnék, ha nem fejlsztenék majd tovább. Egy ideje nem jönnek frisebb verziók, szerintem egy nagyobb volumenű dolgon dolgozhatnak, mint pl 2.3+. Ez az én gondolatom persze csak. Android, tehát végtelenségig pimpelhető. DE NINCS gogle licensze cégnek, ezért market és google licensz nélkül nem menő dolgok nem fognak menni. Azonban több alternatív market is van, + én letöltöm APK-t, vagy beckup-olok csajóm telójáról - és kábellel/bluetooth-on áttolom, majd instalálom manuálisan. Nem gáz...
Összerakás minősége, hangminőség, stb: 5 csillag. nincs vele gond. Nagy ritkán panaszkodik egy egy ember, hogy néhe halkan hall hívás elején. Én sokszor kipróbáltam, de nem sikerült előcsalni ezt a hibát. Soha!
-
zzzed
csendes tag
Tehát a vas:
Előljáróban: 6 hónapja van meg a telóm, mindenapos használatban...
Én mindig is egy fényképezőgépbe oltott okostelefonról álmodtam, annó csak egy ilyet találtam, de nem volt GSM támogatása. Az egy samsung teló egyébként, ugyancsak 3X optikával. SCH- walami aneve, kb pixon 2 brutálabban.
Aksi: 2-3 nap!, pedig nekem ez munkaeszköz, sokat telefonálok vele. Szerintem Nincs okosteló, ami ezt lenyomja. Defy volt hasonló jó üzemidejű. 6-7 Android-os telóm volt előtte, van mihez viszonyítanom.
Dizájn: Ha az ember szeretne egy okostelefont, és egy kamerát magával vinni, ennél vékonyabb nem igenm lehetne egybeépítve. Egyébként nincs hogy valaki ne akarná megnézni, bárhol előveszem. Én telóm (első széria) még logó mentes is ráadásul. Összeségében lehetne kifinomultabb, mint egy Xperia Neo, de azért adnék rá egy 4 pontot 5-ből azért.
Nem recseg, nem kopik, nem gagyi műanyag hatású abszolót. Súlya annyi mont egy Droid egyébként, absz nem sok. Én zsebben hordom, könnyebben zsebrevágom mint egy X10-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 14 megapixeles kamera, optikai zoom, HD videó, mindez egy lecsupaszított Android rendszeren a nagy Kínából.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest