Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zzzed

csendes tag

válasz zzzed #109 üzenetére

Vas: A telefon nem játékra való. Kiszolgál minden android alkalkmazást, de ne akarjatok vele Dungeon Hunter-ezni. Kamerára tartalékolja erejét, egy 4 mb-s képet tárolni és stb nem egyszerű gondolom. Mindemelett akadozást, lassúságot soha nem tapasztaltam, összevetve Neo picivel gyorsabb, de nem venni észre különbséget, ha nem egymás melett van 2 teló.

Display: jobb se lehetne. Fényerreje van bőven, színek melegek, összeségében kifogástalan. 2 pontos tochscreen egyébként, és halál pontos érintésre.

Software: Android 2.1, meglepődnék, ha nem fejlsztenék majd tovább. Egy ideje nem jönnek frisebb verziók, szerintem egy nagyobb volumenű dolgon dolgozhatnak, mint pl 2.3+. Ez az én gondolatom persze csak. Android, tehát végtelenségig pimpelhető. DE NINCS gogle licensze cégnek, ezért market és google licensz nélkül nem menő dolgok nem fognak menni. Azonban több alternatív market is van, + én letöltöm APK-t, vagy beckup-olok csajóm telójáról - és kábellel/bluetooth-on áttolom, majd instalálom manuálisan. Nem gáz...

Összerakás minősége, hangminőség, stb: 5 csillag. nincs vele gond. Nagy ritkán panaszkodik egy egy ember, hogy néhe halkan hall hívás elején. Én sokszor kipróbáltam, de nem sikerült előcsalni ezt a hibát. Soha! :)

Új hozzászólás Aktív témák