Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzed
csendes tag
Vas: A telefon nem játékra való. Kiszolgál minden android alkalkmazást, de ne akarjatok vele Dungeon Hunter-ezni. Kamerára tartalékolja erejét, egy 4 mb-s képet tárolni és stb nem egyszerű gondolom. Mindemelett akadozást, lassúságot soha nem tapasztaltam, összevetve Neo picivel gyorsabb, de nem venni észre különbséget, ha nem egymás melett van 2 teló.
Display: jobb se lehetne. Fényerreje van bőven, színek melegek, összeségében kifogástalan. 2 pontos tochscreen egyébként, és halál pontos érintésre.
Software: Android 2.1, meglepődnék, ha nem fejlsztenék majd tovább. Egy ideje nem jönnek frisebb verziók, szerintem egy nagyobb volumenű dolgon dolgozhatnak, mint pl 2.3+. Ez az én gondolatom persze csak. Android, tehát végtelenségig pimpelhető. DE NINCS gogle licensze cégnek, ezért market és google licensz nélkül nem menő dolgok nem fognak menni. Azonban több alternatív market is van, + én letöltöm APK-t, vagy beckup-olok csajóm telójáról - és kábellel/bluetooth-on áttolom, majd instalálom manuálisan. Nem gáz...
Összerakás minősége, hangminőség, stb: 5 csillag. nincs vele gond. Nagy ritkán panaszkodik egy egy ember, hogy néhe halkan hall hívás elején. Én sokszor kipróbáltam, de nem sikerült előcsalni ezt a hibát. Soha!
Új hozzászólás Aktív témák
ma 14 megapixeles kamera, optikai zoom, HD videó, mindez egy lecsupaszított Android rendszeren a nagy Kínából.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest