Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzed
csendes tag
Vas: A telefon nem játékra való. Kiszolgál minden android alkalkmazást, de ne akarjatok vele Dungeon Hunter-ezni. Kamerára tartalékolja erejét, egy 4 mb-s képet tárolni és stb nem egyszerű gondolom. Mindemelett akadozást, lassúságot soha nem tapasztaltam, összevetve Neo picivel gyorsabb, de nem venni észre különbséget, ha nem egymás melett van 2 teló.
Display: jobb se lehetne. Fényerreje van bőven, színek melegek, összeségében kifogástalan. 2 pontos tochscreen egyébként, és halál pontos érintésre.
Software: Android 2.1, meglepődnék, ha nem fejlsztenék majd tovább. Egy ideje nem jönnek frisebb verziók, szerintem egy nagyobb volumenű dolgon dolgozhatnak, mint pl 2.3+. Ez az én gondolatom persze csak. Android, tehát végtelenségig pimpelhető. DE NINCS gogle licensze cégnek, ezért market és google licensz nélkül nem menő dolgok nem fognak menni. Azonban több alternatív market is van, + én letöltöm APK-t, vagy beckup-olok csajóm telójáról - és kábellel/bluetooth-on áttolom, majd instalálom manuálisan. Nem gáz...
Összerakás minősége, hangminőség, stb: 5 csillag. nincs vele gond. Nagy ritkán panaszkodik egy egy ember, hogy néhe halkan hall hívás elején. Én sokszor kipróbáltam, de nem sikerült előcsalni ezt a hibát. Soha!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest