- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
besk23
tag
Én is iPhone-ról váltottam Androidra és nagyot csalódtam. Egy normális netrádiót nem találtam vagy egy fasza RSS olvasót. Játékokról ne is beszéljünk. Van egy-két jó de a többi csak vicc.
Az meg, hogy sok az értelmetlen alkalmazás az AppStorban teljesen rendben van mivel 270.000 App és olyan minőség mellett simán belefér.
Androidban ez a widgetes, kipakolgatós dolog, ami jó és iPhone-ban nincs. Egy okostelefonnál meg nekem nem az lesz a szempont, hogy tud-e bluetooth-on file-t küldeni (LOL). Nyilván jól jönne párszor, de ez nem szempont csak annak akinek esetleg muszáj napi szinten használnia.
Az meg szánalmas, hogy nem lehet fizetős Appokat elérni Magyarországon. Ráadásul a Market felülete egy nagy sza*: mi az, hogy nincsenek screenshotok egyes Appoknál meg nincs egy normális számítógépes progija, amit mellesleg beígértek a keynoteon?!
-
Mappa
addikt
itt iphone-rol beszélünk, meg hogy a nyugati emberek mit vesznek stb ...azért 100x kényelmesebb egy iphone-t hordozni mint egy ipad-et...ezzel nincs semmi gond ezek kellenek pl.orvostudomány,műveletek megkönnyítés céljából stb.
csak itt most konkrétan a kis kijelző a gond elhiszem hogy mindent akarnak hogy a csapból is apple termékek folyjanak (már folynak) de szvsz kis kijelzőn mit lehet csinálni ? komolyabb dolgokat kizárt.
-
Everman
addikt
"szívműtét online ?mond hogy van rá alkalmazás és mond hogy hajtottak végre vele sikeres műtétet kérlek lécci"
Nem, ahhoz iPadet használnak
iPhone-on általában oktató, rendszerező és kiértékelő szoftverek vannak.
Pl.: [link]Ha érdekel, akkor nézd át az App Store Medical részét
--
Gondolom akkor most a Nokia és a RIM is kardjába dől és megreformálja az üzleti készülékeit, mert szerinted erre semmi szükség
-
Pedig bizony az orvostudomány lát fantáziát az iPad-ben például:
Link
LinkA kijelző képminősége és a könnyű kezelhetőség, tapizás jól jöhet nekik.
A másik dologban sincs teljesen igazad, mert vannak sokan, akik a mobiljukon jegyzetelnek és ott nézik meg a csatolt fájlként küldött doc-ot egy megbeszélés kellős közepén. Ez nem úri divat, egyszerűbb, mint egy notit bekapcsolni mindig (bár biztos, hogy az is van az ilyen üzletembereknél).
-
Mappa
addikt
Aztán most meg nézd meg milyen orvosi alkalmazások vannak iPhone-ra, nem véletlen, hogy elsődlegesen ez a nyugati orvosok mobil platformja.???
szívműtét online?mond hogy van rá alkalmazás és mond hogy hajtottak végre vele sikeres műtétet kérlek lécci
..amúgy nem csak orvosok hanem komplett az egész nyugat,amerikai cucc amerikai polgár mit vesz akkor ? hát sony ericsson-t
(#39) floatr - ne viccelj rengetegen használnak msn,email,szerkesztés olvasás blutuszon szerződés küldést(ja azt nem )...ja és mind ezt tűző napon mert megtehetik
-
Everman
addikt
"sztem az a probléma a android ellenes kampányolásod ellen hogy túlságosan is hamar vontad le a következtetéseket és nem hagytál időt hogy kibontakozzon..."
1,5 hónap elég idő szerintem.
"miért írják,hogy android-é a jövő ??"
Mert jól hangzó marketingszöveg?
Ettől még igaz is lehet, de ha ilyen tempóval fejlődik, akkor az a jövő még távol van.
(Én a Bada-ban több lehetőséget látok most.)"általános gond a fene vigye el nekem nem csinálja"
Nálam is összesen kétszer fordult elő és egy restart megoldotta, de ettől még létező dolog.
"alkalmazás telepítése után sem tud fájlt átküldeni blutuszon (hogy lehet ez?)."
Pass. Én egyszer próbáltam ki, akkor küldeni és fogadni is tudott gond nélkül (egy N97 és két desktop gép volt amivel teszteltem), aztán letöröltem, mert nincs rá szükségem.
-
Everman
addikt
"Ki az az állat, aki word (office), pdf, vagy bármi ebook-szerű marhaságot nézeget egy 3 colos kijelzőutánzaton?! "
Nagyjából mindenki, aki munkára is használja a készülékét és nem csak nézegetésre, hanem szerkesztésre is van igény (a Nokia E kategóriás készülékeinek kisebb a kijelzője mégis ilyen felhasználásra vásárolják elsősorban..
Az, hogy a te munkádhoz erre nincs szükség, vagy inkább mindenhova magaddal cipelsz egy notebookot az a te szokásod, ne általánosíts."Régebben egy orvosi rendszert fejlesztettünk még PDA-ra vagy 6 éve"
Aztán most meg nézd meg milyen orvosi alkalmazások vannak iPhone-ra, nem véletlen, hogy elsődlegesen ez a nyugati orvosok mobil platformja.
-
Mappa
addikt
Én egy szóval nem mondtam hogy az android market a csúcs az isten stb...én azt írtam ha figyelnél hogy app storeban is bőven van (előttem hozzászólok is leírták) felesleges mondhatni gagyi értelmetlen alkalmazások stb.
" "Az Android meg szépen jön felfele". Sajnos ez nem igaz." - tehát szerinted az eddig sikerek ellenére amik cikkek megjelentek eredmények stb...mind mind kacsa ..és az android oprendszer,fejlesztés csúszik lefelé a csúszdán és több mint valószínű hogy hatalmasat fog bukni?!
sztem az a probléma a android ellenes kampányolásod ellen hogy túlságosan is hamar vontad le a következtetéseket és nem hagytál időt hogy kibontakozzon...vagy ennyire nem érünk rá már a mai világban ? rögtön mindent akar az ember ? miért írják,hogy android-é a jövő ??
"a liluló Desire általános probléma, én is találkoztam vele és a fórumokon is rengetegen panaszkodnak rá." természetes hogy jelentkezett nálad
az összes hiba kijött rajta de az iphone egyik sem érte,világos hogyne
általános gond a fene vigye el nekem nem csinálja
"Bárkinek sikerül, csak telepítenie kell az iBlueNova alkalmazást és csókolom."
alkalmazás telepítése után sem tud fájlt átküldeni blutuszon (hogy lehet ez?)...de az a durva meg sem találja a másik telefont (szintén i3g) be van kapcsolva mind két telefonon a blutusz ..meglepő
-
floatr
veterán
Ki az az állat, aki word (office), pdf, vagy bármi ebook-szerű marhaságot nézeget egy 3 colos kijelzőutánzaton?!
Még netezésre is csak nagy kompromisszumok árán használható, és 10 perc után kifolyik az ember szeme. A múltkor excel táblákat akart szerkesztgetni, de m.i.n.e.k. egy ekkora kis retken. Az ipad még tán rendben is volna e téren, de azon meg a flesmentesítő html5++ böngésző még a ház tesztjükben is kétszer lassabb, komplex feladatokban meg majd ötször.Régebben egy orvosi rendszert fejlesztettünk még PDA-ra vagy 6 éve, de annak sem volt átütő sikere, mert nem akarta senki se lecserélni az a4-es mappáját, egy tenyérnyi táblázatra...
-
Everman
addikt
-
eami
veterán
egy mondatban a pont és a következő mondat nagy betűvel kezdése esetleg jelölhet egy gondolat lezárását és egy következő kezdését. Persze ha alapból kötekedni akar valaki akkor könnyen átugorhat felette:
"Nincs pl. normális word,pdf reader. Bár iPhoneon sincs, de itt sem támogatott alapból a divx/xvid avi."de légyszi mondjál már androidra egy normális word/pdf viewert, ahol folyamatosan szépen tölti az oldalakat és worben is megjelenik minden beágyazott kép. Megsúgom még a MS sincs rá appja... online google docs, stb meg nevetséges... nyilván életszerű hogy 40mbos word/excelt majd online nyitogatok...
-
Everman
addikt
"Nincs pl. normális word,pdf reader. Bár iPhoneon sincs"
Pár száz ilyen alkalmazáson kívül. No meg ez rendszerszinten is alapból támogatva van.
Bár ha mutat nekem valaki a GoodReader-hez hasonló olvasót Androidra..."Az androidos "tabletek" épp ezért bukták is egytől egyig."
Nem, az Androidos tabletek azért buknak el, mert nincs rájuk egyáltalán szoftver.
Az, hogy a mobilokra tervezett alkalmazásokat felnagyítjuk 9"-ra eléggé ostoba elgondolás, alapból ilyen méretre, felbontásra és felhasználásra szánt alkalmazásoknak kellene készülni, de erre a Google alapelvei miatt nincs lehetőség egyelőre.Az iPad is azért sikeres, mert a rá készült alkalmazások valóban erre az eszközre készülnek, adott felbontásra, fizikai méretre és tablet szerű kézzel történő irányításra. Ezen a téren egyelőre egyedülálló.
A gyártók meg vért izzadhatnak, mert itt nem a hardveren van a hangsúly, hanem a szoftveren, ami azt használhatóvá teszi. Ha nincsenek megfelelő szoftverek, akkor a világ legjobb hardvere is csak kacat lesz. Ez a probléma jelenleg az összes Androidos eszközzel.A keresés meg valóban botrányos a Marketben, ha töredék szóra keresel és nem a pontos névre, akkor az esetek nagy részében nincs értelmes találat, ez éppen azért szörnyű, mert ha valamelyik cégnek a kisujjában van minden ami a kereséshez szükséges, az a Google.
-
Everman
addikt
"most leírtad ugyanazokat mint múlthét előtt..újat nem tudsz ?"
Szerintem pont ugyanolyan a helyzet, mint 1 hete. Nem történtek csodák azóta sem.
"nem fogok előjönni ingyenes alkalmazásokkal,neked úgy sem felel meg semmi aminek androdihez köze van.csak nem tudom akkor minek erőlködsz.."
Ne haragudj, de itt csak te erőlködsz.
Bárki aki előtt nincs szemellenző ellent fog neked mondani, sajnos ami tény az tény, az Androidos alkalmazások minősége még messze nincs ott ahol kéne neki ennyi idő után.
A Googlenak igencsak rá kéne feküdnie a témára és megreformálni a Marketet, mert a fiatalabb rendszerek (Bada, MeeGo, WP7) semmi perc alatt beérik és akkor lehet majd pislogni."amikor a videó felvételnél volt valami gebasz a iphone4-nél ...nem hogy értelmesen reagáltál volna az adott témára,nem! ...egyből a htc lila videó link "
Ezzel az a gond, hogy az említett probléma csak egy újságírónál jött elő, amit le is írt, hogy senkitől nem hallott még hasonlóról, ellenben a liluló Desire általános probléma, én is találkoztam vele és a fórumokon is rengetegen panaszkodnak rá.
"ezzel meg most írtad le hogy nincs alkalmazás ami jól működne blutusz alatt !!! "
??
Olvasni tudsz?
Írtam, hogy van alkalmazás. Azt meg ne meséld, hogy Androidon a BT fájlküldés sebessége átlépi a BT szabványban behatároltakat, mert kiröhöglek."persze te tudsz mondani alkalmazást hát hogyne,te vagy a mágus neked sikerült. "
Bárkinek sikerül, csak telepítenie kell az iBlueNova alkalmazást és csókolom.
"sőt valahogy a iphone3g az istenért nem akar autós kihangosítóval blutuszon kapcsolódni."
Meglepő, mert haverom azzal használja. Persze egészen biztos, hogy nem mindegyikkel kompatibilis, de ez az Androidos eszközökről sem mondható ugyebár el.
-
Mappa
addikt
handras!
most leírtad ugyanazokat mint múlthét előtt..újat nem tudsz ?
nem fogok előjönni ingyenes alkalmazásokkal,neked úgy sem felel meg semmi aminek androdihez köze van.csak nem tudom akkor minek erőlködsz..ha csak egy félét fújsz ha bármi sikere van a androidnak egyből előteremsz és vérlázítóan linkeled a eztmáraappelrégtudta sz***okkal,mert előjössz vele! amikor a videó felvételnél volt valami gebasz a iphone4-nél ...nem hogy értelmesen reagáltál volna az adott témára,nem! ...egyből a htc lila videó link
App store.. elírtam ok
kilőve
"Már bocsi, de neked kicsik az igényeid, nálam a mobilnet is 3-4x gyorsabb, mint a BT adatátviteli sebessége, szarakodjon ezzel tetű vacakkal aki akar. " ezzel meg most írtad le hogy nincs alkalmazás ami jól működne blutusz alatt !!! persze te tudsz mondani alkalmazást hát hogyne,te vagy a mágus neked sikerült. egy nyomorult képet nem lehet vele küldeni..sőt valahogy a iphone3g az istenért nem akar autós kihangosítóval blutuszon kapcsolódni...oda is jó lesz a mobilnet? ja ez már nem is olyan vicces téma ?
de sajna nem működik se 10m se 5m se 1m belül sem
-
eami
veterán
én nagy android fan vagyok, de teljesen egyetértek veled hogy bizony elég sok sw hiányzik még androidról. Nincs pl. normális word,pdf reader. Bár iPhoneon sincs, de itt sem támogatott alapból a divx/xvid avi. Az androidos "tabletek" épp ezért bukták is egytől egyig. Gondolom idővel változik ez majd, de még akkor is tök felesleges lesz iPhoneal összehasonlítgatni. Mindkettőnek megvan a saját célközönsége. A fizetős market hiánya mondjuk óriási hiba.. sőt keresni is egyre nehezebb benne (tudom mert már a kezdetektől fogva követem).
-
Dotcom
aktív tag
http://www.kongregate.com/
-
Everman
addikt
Téves, nem vagyok handras
Minek soroljak alkalmazásokat?
1,5 hónapig használtam Desire-t, nem találtam Androidra normális Office alkalmazást, normális RSS readert, ami legalább annyit tudna, mint az iPhone-os kliensek (de Twitter kliensek is mind fapadosak), nem találtam normális e-mail klienst, mert a Google Mail-t nem használhatom, mert a céges levelezés nem azon megy keresztül, a HTC Mail-je meg egy bughalmaz és a HTML levelek kezelése terén kihívásokkal küszködik, nincs normálisan használható könyvjelzőkezelés egyetlen böngészőben sem, csak látványos thumbnailek, de ha az ember szinkronizálná a desktop böngészőből, akkor megáll a tudomány, kézzel felvéve, meg 30-40 könyvjelző után brutálisan belassul az egész, még scrollozni is alig lehet. Nem volt használható LogMein kliens (ami volt még béta verziónak is gyenge volt), nem volt Skype (csak 3 szerveren keresztül működő és az is rettenetesen gyenge hangminőséggel), nem találtam jól használható adatbázis kezelőt, képszerkesztőt, egyetlen valamire használható e-book olvasót találtam (Aidiko), de az is gyengébb, lassabb, mint akár az ingyenes Stanza, játékokról meg ne is beszéljünk, mert a pár iPhone-ról átírt játékon kívül (amik a Desire-n szaggattak) nincs semmi használható, csak ZX Spectrum szintű gagyik.No meg mielőtt előjönnél azzal, hogy Androidra mennyi ingyenes alkalmazás van, iPhone-ra meg minden birka fizethet.
App Store-ban 270 ezer alkalmazás van, ennek 28%-a ingyenes.
Az Android Marketben 66 ezer elem van (ennek jelentős része nem is alkalmazás) és 57%-a ingyenes.
Egy kis matek után rájössz, hogy iOS-re csak az ingyenes alkalmazásokból több van, mint Androidra összesen."blutuszon küldjél már át egy másik iphonera ..akármit valami nem túl bonyolult dolgot ..lehet kép is ....ja nem megy?"
Sorry, megy, csak egy alkalmazást kell telepíteni hozzá.
" ....ja nem megy? akkor ezek szerint az agy mosott hülyéknek elég kicsik az igényeik"
Már bocsi, de neked kicsik az igényeid, nálam a mobilnet is 3-4x gyorsabb, mint a BT adatátviteli sebessége, szarakodjon ezzel tetű vacakkal aki akar. Én már kinőttem a vicces videók és csengőhangok küldözgetéséből, akikkel meg kapcsolatot tartok van e-mail címe, wifi-je és igen furán néznének rám, ha megkérném őket, hogy jöjjenek oda hozzám, mert én BT-n küldeném át a szerződést és az csak 10 méteren belül működik
"The first two Apple Stores opened in the United States in 2001 May 19"
Legalább halovány fogalmad lehetne arról, hogy mit olvasol, vagy mit írsz le
Apple Store-ban te nem fogsz egy árva alkalmazást sem vásárolni, max iPhone-t.Az App Store meg 2008 július 10-én nyitott.
-
Mappa
addikt
handras !
mondjál már nekem minőségi alkalmazásokat iphone-ra ... SJ naplója meg a reggeli/ebéd menüje app-en kívül.
app store tele van gagyibbnál amolyan semmi értelme sincs alkalmazásokkal.
"A felhasználók zöme meg megveszi az Androidos készülékét és pár hónap múlva csalódottan eladja, mert nincs rá semmi minőségi alkalmazás" csak az iphone homoktol hallottam eddig ilyet
Az "agymosott hülyék" meg elégedetten használják a készülékeiket, mert mindent megkapnak amire szükségük van. blutuszon küldjél már át egy másik iphonera ..akármit valami nem túl bonyolult dolgot ..lehet kép is ....ja nem megy? akkor ezek szerint az agy mosott hülyéknek elég kicsik az igényeik
Az Android Market 2 hónappal később indult, mint az App Store. A minőségbeli lemaradása viszont években mérhető. The first two Apple Stores opened in the United States in 2001 May 19
The Android Market was announced on 28 August 2008 and was made available to users on 22 October 2008.
-
Inarus
addikt
"amiket évek óta mindenre hangoztatnak"
Kiemeltem a lényeget. Az Android fejlődik évek óta ez igaz. DE manapság nem elég csak a jó alap, jó szolgáltatás is kell hozzá. A nagy pénzek nem a rendszerben vannak, a nagy pénzek a szolgáltatásokban vannak amik a rendszerre épülnek. Amíg nincs meg ezeknek a megfelelő körülmény, addig nincs meg a húzóerő, nincs meg az ösztönzés, hogy mások időt és energiát fektessenek a dologba. Ingyen senki sem szeret dolgozni, a reklámokkal fenntartott programokban meg csak aprópénz van. A nagy pénzt jelenleg az Apple gyűjti be és nem a készülékkel. Egyáltalán nem a készüléken keresik rongyosra magukat, akármennyire is úgy tűnik. Azzal kaszálnak, ami hasznot a terjesztésért, az appstore-on létrejött vásárlások után fölöznek le.
Én szeretném, hogy az Android fejlődjön, de a köré épülő szolgáltatások terén igenis le van maradva az iOS-hez képest. Ha ez így lesz, félő hogy a Symbian irányába tolódik el, csak egy kicsit másképp. -
Everman
addikt
Az Android Market 2 hónappal később indult, mint az App Store. A minőségbeli lemaradása viszont években mérhető.
Az Androidnak meg főleg ingyenélő bázisa van, akik nem óhajtanak semmiért sem fizetni és szinte a legmagasabb a warez használat, amit a Google impotens hozzáállása csak erősít.
Ilyen környezetbe max Pistike fejleszt zseblámpaprogramokat, komoly fejlesztők max 1-2 alkalmazást átírnak iPhone-ról, de nem fogják összetörni magukat.
A felhasználók zöme meg megveszi az Androidos készülékét és pár hónap múlva csalódottan eladja, mert nincs rá semmi minőségi alkalmazás.Az "agymosott hülyék" meg elégedetten használják a készülékeiket, mert mindent megkapnak amire szükségük van.
-
Sanyix
őstag
a szifont évek óta orrba szájba hájpolják, a csapból is ez folyik. az android csak mostanában kezdett csorogni a csapból, de egyre jobban csorog
Továbbá az applenek van egy agymosott hülyékből álló alap bázisa ami a termék kiadásakor már meg van, ami hivogató sok fejlesztőnek, mert esetleg le tudják húzni őket, és jól járnak a fejlesztéssel. Androidnál nincs ilyen bázis. -
huszar90
aktív tag
A zöld robot az agyban csodákra képes
-
És ezt a statisztikát hogyan készítették az almások (AppStoreHQ)? Megkérdeztek minden arra járót és leírták, amit mond bemondásra? Nem mondom, hogy az arány nem lehet ilyen vagy hogy nincs igazuk, de elég nehéz lenne felmérni, hogy hányan fejlesztenek több platformra - és ráadásul nem is csupán ez a két platform létezik. Na mindegy, ez inkább egy bulvár hír, ha nem mutatják meg az eredeti alapot (ez persze nem a mobilarena ellen szól, mindenhol csak ennyi van a hírből).
-
Everman
addikt
"Mondjuk abból a 43.000 iOS programból 42.900 ilyen fingós ,büfögős ,sörtöltögetős program"
Ezek nagy részét már rég kiszórták és új ilyen jellegűt nem is nagyon engednek már ki.
Másrészt a 43 ezer az nem alkalmazás, hanem fejlesztő. Alkalmazásból 270 ezer körül van már az App Store-ban."Az Android meg szépen jön felfele"
Sajnos ez nem igaz.
66 ezer körül tartják számon a Market tartalmát de ennek jelentős része hulladék (csengőhang, háttérkép, vicces videó stb.), az alkalmazások jelentős része is zseblámpa és hasonló elmés, hasznos dolog.
A komolyabb fejlesztők egyszerűen nem nyitnak az Android felé, mert nem éri meg, kevés a potenciális vásárló (a fizetős tartalmat az Android tábor 15-20%-a éri csak el). -
rudymester
senior tag
Ideje lenne a komolyabb Androidos alkalmazásoknak, bár igény pont a 3 perces marhaságokra van. Sajnos az lesz a baj itt is, mint a Windowsos program fejlesztéssel. Egyre több a különböző vas, nehéz mindenre kipróbálni a szoftvereket. Applenek van 4 telója és kész, ennyi előnyük mindenképpen van.
Voltam nemrég egy LG teló eladási oktatáson, ahol nagyon dícsérték a platformot, majd mutattak 2 szoftvert. Az első egy Star Wars lézerkard imitátor (hang+zene), a második meg egy AK-47 hangot kiadó szoftver (a telefon rángatásával lehetett egyeket lőni, gombra sorozat). Na most köszönöm, ezekkel kellene a telókat értékesítenem???
-
Spancho
senior tag
Mondjuk abból a 43.000 iOS programból 42.900 ilyen fingós ,büfögős ,sörtöltögetős program
Az Android meg szépen jön felfele ,de jó is mert jön a symbian ,winmo7 úgy hogy kemény menetek lesznek még itt (remélhetőleg) -
FRENK1988
veterán
reméljük nemsokára nő az Androidra fejlesztőinak a tábora
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre több fejlesztő készít alkalmazásokat Android és iOS operációs rendszerre is.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest