- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezek
tag
"Bárkinek sikerül, csak telepítenie kell az iBlueNova alkalmazást és csókolom."
alkalmazás telepítése után sem tud fájlt átküldeni blutuszon (hogy lehet ez?)...de az a durva meg sem találja a másik telefont (szintén i3g) be van kapcsolva mind két telefonon a blutusz ..meglepőHázon belül (iPhone, iPod...) ajánlom ezeket:
Mover video a "see it in action! »" alatt
Bumpde van még jópár ingyenes cucc...
-
Everman
addikt
"sztem az a probléma a android ellenes kampányolásod ellen hogy túlságosan is hamar vontad le a következtetéseket és nem hagytál időt hogy kibontakozzon..."
1,5 hónap elég idő szerintem.
"miért írják,hogy android-é a jövő ??"
Mert jól hangzó marketingszöveg?
Ettől még igaz is lehet, de ha ilyen tempóval fejlődik, akkor az a jövő még távol van.
(Én a Bada-ban több lehetőséget látok most.)"általános gond a fene vigye el nekem nem csinálja"
Nálam is összesen kétszer fordult elő és egy restart megoldotta, de ettől még létező dolog.
"alkalmazás telepítése után sem tud fájlt átküldeni blutuszon (hogy lehet ez?)."
Pass. Én egyszer próbáltam ki, akkor küldeni és fogadni is tudott gond nélkül (egy N97 és két desktop gép volt amivel teszteltem), aztán letöröltem, mert nincs rá szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre több fejlesztő készít alkalmazásokat Android és iOS operációs rendszerre is.
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest