Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• huszar90

aktív tag

válasz Mappa #96 üzenetére

idéznék tőled:
    -akkor ezek szerint az agy mosott hülyéknek elég kicsik az igényeik
    -app store tele van gagyibbnál amolyan semmi értelme sincs alkalmazásokkal.
    -de sajna nem működik se 10m se 5m se 1m belül sem :D
    de tényleg nem úgy jöttél ide hogy az apple ösök buzik, meg szar az appstore.. Te komolyan mondom nem normális azt se tudod mit írsz. Kezeltetned kéne kicsit magad. Szerintem keress magadnak egy appot medical kategóriában az android marketen. Ja hogy nincs ilyen hahaha :U
    Amúgy meg ahogy változik a hozzászólásod stílusa abból még a korodra is van egy jó tippem. (először támadod everman-t majd ilyeneket írsz: "ti a sötét oldal vagytok amúgy ??? átkell állni" aztán megint fikázol. Vagy skizofrén vagy? Az is orvosi eset szóval az ellőbbi tanácsom mindig érvényes. Amúgy meg a kicsihuszározásról annyit hogy ha itt is bevezetnék a RealID-t sírva futnál vissza anyucihuz egy ilyen megnyilvánulás után.

De én itt befejeztem, elvégre ezért fizetik a tanítónénit és az iskolát hogy segítsen beilleszkedned a társadalomba. :K

• huszar90

aktív tag

válasz Mappa #78 üzenetére

"megjelennek az ilyen fika gép elfogult userek azt okádják a nem is témához kapcsolatos hsz-et."

magadra gondoltál?

• Sanyix

őstag

válasz Mappa #30 üzenetére

nem biztos hogy handras, lehet ulkesh alregje, ő szokott az 1,5 hónap használatos desirével jönni. Bár lehet hogy ez valami közös apple fan kitaláció, hogy hitelesebbnek próbáljon tűnni :)

• bLaCkDoGoNe

veterán

Te tényleg ennyire primitív vagy, vagy szedsz valamit a fokozására?

• ezek

tag

válasz Mappa #40 üzenetére

"Bárkinek sikerül, csak telepítenie kell az iBlueNova alkalmazást és csókolom."
    alkalmazás telepítése után sem tud fájlt átküldeni blutuszon (hogy lehet ez?)...de az a durva meg sem találja a másik telefont (szintén i3g) be van kapcsolva mind két telefonon a blutusz ..meglepő

Házon belül (iPhone, iPod...) ajánlom ezeket:
    Mover video a "see it in action! »" alatt
    Bump

de van még jópár ingyenes cucc...

• stevve

veterán

válasz Mappa #46 üzenetére

iPhone-nal tényleg nem mennek sokra a műtőben, de csak egy példát írtam. A dokumentumkezelés viszont iPhone-ra vonatkozó is lehet és valós. :)

• Everman

addikt

válasz Mappa #43 üzenetére

"szívműtét online ?mond hogy van rá alkalmazás és mond hogy hajtottak végre vele sikeres műtétet kérlek lécci"

Nem, ahhoz iPadet használnak :D

[link]

iPhone-on általában oktató, rendszerező és kiértékelő szoftverek vannak.
    Pl.: [link]

Ha érdekel, akkor nézd át az App Store Medical részét

--

Gondolom akkor most a Nokia és a RIM is kardjába dől és megreformálja az üzleti készülékeit, mert szerinted erre semmi szükség :D

• stevve

veterán

válasz Mappa #43 üzenetére

Pedig bizony az orvostudomány lát fantáziát az iPad-ben például:
    Link
    Link

A kijelző képminősége és a könnyű kezelhetőség, tapizás jól jöhet nekik.

A másik dologban sincs teljesen igazad, mert vannak sokan, akik a mobiljukon jegyzetelnek és ott nézik meg a csatolt fájlként küldött doc-ot egy megbeszélés kellős közepén. Ez nem úri divat, egyszerűbb, mint egy notit bekapcsolni mindig (bár biztos, hogy az is van az ilyen üzletembereknél).

• Everman

addikt

válasz Mappa #40 üzenetére

"sztem az a probléma a android ellenes kampányolásod ellen hogy túlságosan is hamar vontad le a következtetéseket és nem hagytál időt hogy kibontakozzon..."

1,5 hónap elég idő szerintem.

"miért írják,hogy android-é a jövő ??"

Mert jól hangzó marketingszöveg? :D
    Ettől még igaz is lehet, de ha ilyen tempóval fejlődik, akkor az a jövő még távol van.
    (Én a Bada-ban több lehetőséget látok most.)

"általános gond a fene vigye el nekem nem csinálja"

Nálam is összesen kétszer fordult elő és egy restart megoldotta, de ettől még létező dolog.

"alkalmazás telepítése után sem tud fájlt átküldeni blutuszon (hogy lehet ez?)."

Pass. Én egyszer próbáltam ki, akkor küldeni és fogadni is tudott gond nélkül (egy N97 és két desktop gép volt amivel teszteltem), aztán letöröltem, mert nincs rá szükségem.

• Everman

addikt

"most leírtad ugyanazokat mint múlthét előtt..újat nem tudsz ?"

Szerintem pont ugyanolyan a helyzet, mint 1 hete. Nem történtek csodák azóta sem.

"nem fogok előjönni ingyenes alkalmazásokkal,neked úgy sem felel meg semmi aminek androdihez köze van.csak nem tudom akkor minek erőlködsz.."

Ne haragudj, de itt csak te erőlködsz.
    Bárki aki előtt nincs szemellenző ellent fog neked mondani, sajnos ami tény az tény, az Androidos alkalmazások minősége még messze nincs ott ahol kéne neki ennyi idő után.
    A Googlenak igencsak rá kéne feküdnie a témára és megreformálni a Marketet, mert a fiatalabb rendszerek (Bada, MeeGo, WP7) semmi perc alatt beérik és akkor lehet majd pislogni.

"amikor a videó felvételnél volt valami gebasz a iphone4-nél ...nem hogy értelmesen reagáltál volna az adott témára,nem! ...egyből a htc lila videó link "

Ezzel az a gond, hogy az említett probléma csak egy újságírónál jött elő, amit le is írt, hogy senkitől nem hallott még hasonlóról, ellenben a liluló Desire általános probléma, én is találkoztam vele és a fórumokon is rengetegen panaszkodnak rá.

"ezzel meg most írtad le hogy nincs alkalmazás ami jól működne blutusz alatt !!! "

??
    Olvasni tudsz?
    Írtam, hogy van alkalmazás. Azt meg ne meséld, hogy Androidon a BT fájlküldés sebessége átlépi a BT szabványban behatároltakat, mert kiröhöglek.

"persze te tudsz mondani alkalmazást hát hogyne,te vagy a mágus neked sikerült. "

Bárkinek sikerül, csak telepítenie kell az iBlueNova alkalmazást és csókolom.

"sőt valahogy a iphone3g az istenért nem akar autós kihangosítóval blutuszon kapcsolódni."

Meglepő, mert haverom azzal használja. Persze egészen biztos, hogy nem mindegyikkel kompatibilis, de ez az Androidos eszközökről sem mondható ugyebár el.

• eami

veterán

válasz Mappa #31 üzenetére

nem! nagyon meg vagyok elégedve vele amúgy, mivel hozza azt ami nekem kell. Csak látom a hiányosságait is, valamint egyszer szeretnék majd egy iPad lájk androidos tabletet, de jelen pillanatban 20Kért sem érné meg szerintem.

• Everman

addikt

válasz Mappa #26 üzenetére

Téves, nem vagyok handras :)

Minek soroljak alkalmazásokat?
    1,5 hónapig használtam Desire-t, nem találtam Androidra normális Office alkalmazást, normális RSS readert, ami legalább annyit tudna, mint az iPhone-os kliensek (de Twitter kliensek is mind fapadosak), nem találtam normális e-mail klienst, mert a Google Mail-t nem használhatom, mert a céges levelezés nem azon megy keresztül, a HTC Mail-je meg egy bughalmaz és a HTML levelek kezelése terén kihívásokkal küszködik, nincs normálisan használható könyvjelzőkezelés egyetlen böngészőben sem, csak látványos thumbnailek, de ha az ember szinkronizálná a desktop böngészőből, akkor megáll a tudomány, kézzel felvéve, meg 30-40 könyvjelző után brutálisan belassul az egész, még scrollozni is alig lehet. Nem volt használható LogMein kliens (ami volt még béta verziónak is gyenge volt), nem volt Skype (csak 3 szerveren keresztül működő és az is rettenetesen gyenge hangminőséggel), nem találtam jól használható adatbázis kezelőt, képszerkesztőt, egyetlen valamire használható e-book olvasót találtam (Aidiko), de az is gyengébb, lassabb, mint akár az ingyenes Stanza, játékokról meg ne is beszéljünk, mert a pár iPhone-ról átírt játékon kívül (amik a Desire-n szaggattak) nincs semmi használható, csak ZX Spectrum szintű gagyik.

No meg mielőtt előjönnél azzal, hogy Androidra mennyi ingyenes alkalmazás van, iPhone-ra meg minden birka fizethet.
    App Store-ban 270 ezer alkalmazás van, ennek 28%-a ingyenes.
    Az Android Marketben 66 ezer elem van (ennek jelentős része nem is alkalmazás) és 57%-a ingyenes.
    Egy kis matek után rájössz, hogy iOS-re csak az ingyenes alkalmazásokból több van, mint Androidra összesen.

"blutuszon küldjél már át egy másik iphonera ..akármit valami nem túl bonyolult dolgot ..lehet kép is ....ja nem megy?"

Sorry, megy, csak egy alkalmazást kell telepíteni hozzá.

" ....ja nem megy? akkor ezek szerint az agy mosott hülyéknek elég kicsik az igényeik"

Már bocsi, de neked kicsik az igényeid, nálam a mobilnet is 3-4x gyorsabb, mint a BT adatátviteli sebessége, szarakodjon ezzel tetű vacakkal aki akar. Én már kinőttem a vicces videók és csengőhangok küldözgetéséből, akikkel meg kapcsolatot tartok van e-mail címe, wifi-je és igen furán néznének rám, ha megkérném őket, hogy jöjjenek oda hozzám, mert én BT-n küldeném át a szerződést és az csak 10 méteren belül működik :D

"The first two Apple Stores opened in the United States in 2001 May 19"

Legalább halovány fogalmad lehetne arról, hogy mit olvasol, vagy mit írsz le :D
    Apple Store-ban te nem fogsz egy árva alkalmazást sem vásárolni, max iPhone-t.

Az App Store meg 2008 július 10-én nyitott.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés