Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz Inarus #25 üzenetére

Ingyens senki sem szeret dolgozni? háááttt... DE akinek a hobbija is a munkája(és a programozóknál ez nagyon gyakori).
    Honnan is jött az a sok free program, játékokhoz free nagyon durva modok, amik közűl nagyon sok kiemelkedő minőségű? Egy részénél valahogy kiügyeskedik hogy pénzt szerezzenek. Másik résznél meg hobbiból nyomják, vagy nekik szükségük van rá, megcsinálják maguknak, és mivel nem önzők kiadják másnak is.
    linux hogy jött össze? Nemrég próbáltam ki egy újabb disztribet, hát eléggé ledöbbentem, mert nem csak jól néz ki, pöccre megy minden, és felismer mindent. Ilyet pl a win nem tud :D

Android fejlődik évek óta, de kb 2009 végéig nagy kuss volt róla. Én mindenféle számtech témában olvasgatok, de 1 éve még azt sem tudtam mi fán terem az android, és mások sem. Alig volt vele készülék. Most pedig a csapból is ez folyik, szinte minden új nem apple készülékre android kerül, most kezd népszerűvé válni, ami egyet jelent a szolgáltatások terjedésével.
    Na meg a meglévő linuxos alkalmazások átírása is egyszerű, hiszen csak a gui-t kell módosítani, a kód valszeg fut androidon, hiszen az is linux.
    Én nem látom hogy jobb lenne szolgáltatásokban az ios, főleg úgy hogy míg ez szanaszét van korlátozva, az androidnál nincs korlát.

Új hozzászólás Aktív témák