- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"A RIM részesedése valóban csökken, de ez nem abból fakad h napi szinten milliónyi BB felhasználó dobálja el a telefonját, ezt remélem azért sikerül belátni. "
Én azokról a felhasználókról beszélek akik RIM-ről iOS-re váltanak.
"Medical apps in the apps store gyöngyszemei: diétás tippek, mennyire vagyok terhes, relaxációs béke, ohh imádom ezt a szakmát."
Ne keverd a Medicalt a Healthcare&Fittness-el.
Én ilyesmikre gondoltam:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Véletlenszerűen kikaptam pár linket, de több tízezer ilyen jellegű alkalmazás van.
"De az is érdekes vetítés, amikor említettem egy konkrét példát az üzleti sikerre erre te egyből lebuzizol mindenkit"
Ezt elég érdekesen gondoltad kifejezni: "Próbál betörni az üzleti életbe, de a legnagyobb sikere az, ha egy gay pride-os szervező képzőművész a rózsaszín ingzsebből elővillantja, és megcsillan a fasza üveghátlapon a napfény."
Nem kéne utólag magyarázni a bizonyítványt..
-
Everman
addikt
"Nem is nagyon tudnál, mert minden mondatodból süt az elfogultság"
Amit még az is megerősít, aki androidot használ. Érdekes egy elfogultság lehet.
Lehet, hogy nálad egy számmal nagyobb a szemellenző a kelleténél?"még ha lenne is értelme álló nap ezen office-olni, meg rátétellel gyógyítani, a felhasználók 95+%-a akkor sem szakmai lenne, szemben a céleszközök felhasználóival."
Gondolom, akkor nem azért terjed az iPhone a RIM kárára is, mert azon felhasználói megtalálják itt is a számításukat.
Meg gondolom tiszta véletlen, hogy a felhasználói programok elég nagy százaléka orvosi alkalmazás (közel 30 ezer ilyen jellegű program van a Store-ban).
Ezeket biztos az unatkozó képzőművészek oktatására szánjákMellesleg lazán csípőből lebuziztál kb. 100 millió iOS usert, de ez végül is a te szegénységi bizonyítványod.
-
Everman
addikt
"Ki az az állat, aki word (office), pdf, vagy bármi ebook-szerű marhaságot nézeget egy 3 colos kijelzőutánzaton?! "
Nagyjából mindenki, aki munkára is használja a készülékét és nem csak nézegetésre, hanem szerkesztésre is van igény (a Nokia E kategóriás készülékeinek kisebb a kijelzője mégis ilyen felhasználásra vásárolják elsősorban..
Az, hogy a te munkádhoz erre nincs szükség, vagy inkább mindenhova magaddal cipelsz egy notebookot az a te szokásod, ne általánosíts."Régebben egy orvosi rendszert fejlesztettünk még PDA-ra vagy 6 éve"
Aztán most meg nézd meg milyen orvosi alkalmazások vannak iPhone-ra, nem véletlen, hogy elsődlegesen ez a nyugati orvosok mobil platformja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest