- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #59 üzenetére
bajod ?
-
Mappa
addikt
itt iphone-rol beszélünk, meg hogy a nyugati emberek mit vesznek stb ...azért 100x kényelmesebb egy iphone-t hordozni mint egy ipad-et...ezzel nincs semmi gond ezek kellenek pl.orvostudomány,műveletek megkönnyítés céljából stb.
csak itt most konkrétan a kis kijelző a gond elhiszem hogy mindent akarnak hogy a csapból is apple termékek folyjanak (már folynak) de szvsz kis kijelzőn mit lehet csinálni ? komolyabb dolgokat kizárt.
-
Mappa
addikt
Aztán most meg nézd meg milyen orvosi alkalmazások vannak iPhone-ra, nem véletlen, hogy elsődlegesen ez a nyugati orvosok mobil platformja.???
szívműtét online?mond hogy van rá alkalmazás és mond hogy hajtottak végre vele sikeres műtétet kérlek lécci
..amúgy nem csak orvosok hanem komplett az egész nyugat,amerikai cucc amerikai polgár mit vesz akkor ? hát sony ericsson-t
(#39) floatr - ne viccelj rengetegen használnak msn,email,szerkesztés olvasás blutuszon szerződés küldést(ja azt nem )...ja és mind ezt tűző napon mert megtehetik
-
Mappa
addikt
Én egy szóval nem mondtam hogy az android market a csúcs az isten stb...én azt írtam ha figyelnél hogy app storeban is bőven van (előttem hozzászólok is leírták) felesleges mondhatni gagyi értelmetlen alkalmazások stb.
" "Az Android meg szépen jön felfele". Sajnos ez nem igaz." - tehát szerinted az eddig sikerek ellenére amik cikkek megjelentek eredmények stb...mind mind kacsa ..és az android oprendszer,fejlesztés csúszik lefelé a csúszdán és több mint valószínű hogy hatalmasat fog bukni?!
sztem az a probléma a android ellenes kampányolásod ellen hogy túlságosan is hamar vontad le a következtetéseket és nem hagytál időt hogy kibontakozzon...vagy ennyire nem érünk rá már a mai világban ? rögtön mindent akar az ember ? miért írják,hogy android-é a jövő ??
"a liluló Desire általános probléma, én is találkoztam vele és a fórumokon is rengetegen panaszkodnak rá." természetes hogy jelentkezett nálad
az összes hiba kijött rajta de az iphone egyik sem érte,világos hogyne
általános gond a fene vigye el nekem nem csinálja
"Bárkinek sikerül, csak telepítenie kell az iBlueNova alkalmazást és csókolom."
alkalmazás telepítése után sem tud fájlt átküldeni blutuszon (hogy lehet ez?)...de az a durva meg sem találja a másik telefont (szintén i3g) be van kapcsolva mind két telefonon a blutusz ..meglepő
-
Mappa
addikt
handras!
most leírtad ugyanazokat mint múlthét előtt..újat nem tudsz ?
nem fogok előjönni ingyenes alkalmazásokkal,neked úgy sem felel meg semmi aminek androdihez köze van.csak nem tudom akkor minek erőlködsz..ha csak egy félét fújsz ha bármi sikere van a androidnak egyből előteremsz és vérlázítóan linkeled a eztmáraappelrégtudta sz***okkal,mert előjössz vele! amikor a videó felvételnél volt valami gebasz a iphone4-nél ...nem hogy értelmesen reagáltál volna az adott témára,nem! ...egyből a htc lila videó link
App store.. elírtam ok
kilőve
"Már bocsi, de neked kicsik az igényeid, nálam a mobilnet is 3-4x gyorsabb, mint a BT adatátviteli sebessége, szarakodjon ezzel tetű vacakkal aki akar. " ezzel meg most írtad le hogy nincs alkalmazás ami jól működne blutusz alatt !!! persze te tudsz mondani alkalmazást hát hogyne,te vagy a mágus neked sikerült. egy nyomorult képet nem lehet vele küldeni..sőt valahogy a iphone3g az istenért nem akar autós kihangosítóval blutuszon kapcsolódni...oda is jó lesz a mobilnet? ja ez már nem is olyan vicces téma ?
de sajna nem működik se 10m se 5m se 1m belül sem
-
Mappa
addikt
handras !
mondjál már nekem minőségi alkalmazásokat iphone-ra ... SJ naplója meg a reggeli/ebéd menüje app-en kívül.
app store tele van gagyibbnál amolyan semmi értelme sincs alkalmazásokkal.
"A felhasználók zöme meg megveszi az Androidos készülékét és pár hónap múlva csalódottan eladja, mert nincs rá semmi minőségi alkalmazás" csak az iphone homoktol hallottam eddig ilyet
Az "agymosott hülyék" meg elégedetten használják a készülékeiket, mert mindent megkapnak amire szükségük van. blutuszon küldjél már át egy másik iphonera ..akármit valami nem túl bonyolult dolgot ..lehet kép is ....ja nem megy? akkor ezek szerint az agy mosott hülyéknek elég kicsik az igényeik
Az Android Market 2 hónappal később indult, mint az App Store. A minőségbeli lemaradása viszont években mérhető. The first two Apple Stores opened in the United States in 2001 May 19
The Android Market was announced on 28 August 2008 and was made available to users on 22 October 2008.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest