Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
handras!
most leírtad ugyanazokat mint múlthét előtt..újat nem tudsz ?
nem fogok előjönni ingyenes alkalmazásokkal,neked úgy sem felel meg semmi aminek androdihez köze van.csak nem tudom akkor minek erőlködsz..ha csak egy félét fújsz ha bármi sikere van a androidnak egyből előteremsz és vérlázítóan linkeled a eztmáraappelrégtudta sz***okkal,mert előjössz vele! amikor a videó felvételnél volt valami gebasz a iphone4-nél ...nem hogy értelmesen reagáltál volna az adott témára,nem! ...egyből a htc lila videó link

App store.. elírtam ok
kilőve"Már bocsi, de neked kicsik az igényeid, nálam a mobilnet is 3-4x gyorsabb, mint a BT adatátviteli sebessége, szarakodjon ezzel tetű vacakkal aki akar. " ezzel meg most írtad le hogy nincs alkalmazás ami jól működne blutusz alatt !!! persze te tudsz mondani alkalmazást hát hogyne,te vagy a mágus neked sikerült. egy nyomorult képet nem lehet vele küldeni..sőt valahogy a iphone3g az istenért nem akar autós kihangosítóval blutuszon kapcsolódni...oda is jó lesz a mobilnet? ja ez már nem is olyan vicces téma ?
de sajna nem működik se 10m se 5m se 1m belül sem

-
eami
veterán
én nagy android fan vagyok, de teljesen egyetértek veled hogy bizony elég sok sw hiányzik még androidról. Nincs pl. normális word,pdf reader. Bár iPhoneon sincs, de itt sem támogatott alapból a divx/xvid avi. Az androidos "tabletek" épp ezért bukták is egytől egyig. Gondolom idővel változik ez majd, de még akkor is tök felesleges lesz iPhoneal összehasonlítgatni. Mindkettőnek megvan a saját célközönsége. A fizetős market hiánya mondjuk óriási hiba.. sőt keresni is egyre nehezebb benne (tudom mert már a kezdetektől fogva követem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kilőve