Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mappa

addikt

válasz Everman #27 üzenetére

handras!

most leírtad ugyanazokat mint múlthét előtt..újat nem tudsz ?

nem fogok előjönni ingyenes alkalmazásokkal,neked úgy sem felel meg semmi aminek androdihez köze van.csak nem tudom akkor minek erőlködsz..ha csak egy félét fújsz ha bármi sikere van a androidnak egyből előteremsz és vérlázítóan linkeled a eztmáraappelrégtudta sz***okkal,mert előjössz vele! amikor a videó felvételnél volt valami gebasz a iphone4-nél ...nem hogy értelmesen reagáltál volna az adott témára,nem! ...egyből a htc lila videó link :W

App store.. elírtam ok :B kilőve

"Már bocsi, de neked kicsik az igényeid, nálam a mobilnet is 3-4x gyorsabb, mint a BT adatátviteli sebessége, szarakodjon ezzel tetű vacakkal aki akar. " ezzel meg most írtad le hogy nincs alkalmazás ami jól működne blutusz alatt !!! persze te tudsz mondani alkalmazást hát hogyne,te vagy a mágus neked sikerült. egy nyomorult képet nem lehet vele küldeni..sőt valahogy a iphone3g az istenért nem akar autós kihangosítóval blutuszon kapcsolódni...oda is jó lesz a mobilnet? ja ez már nem is olyan vicces téma ?

de sajna nem működik se 10m se 5m se 1m belül sem :D

• eami

veterán

válasz Everman #27 üzenetére

én nagy android fan vagyok, de teljesen egyetértek veled hogy bizony elég sok sw hiányzik még androidról. Nincs pl. normális word,pdf reader. Bár iPhoneon sincs, de itt sem támogatott alapból a divx/xvid avi. Az androidos "tabletek" épp ezért bukták is egytől egyig. Gondolom idővel változik ez majd, de még akkor is tök felesleges lesz iPhoneal összehasonlítgatni. Mindkettőnek megvan a saját célközönsége. A fizetős market hiánya mondjuk óriási hiba.. sőt keresni is egyre nehezebb benne (tudom mert már a kezdetektől fogva követem).

Új hozzászólás Aktív témák