Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Everman

addikt

válasz Mappa #30 üzenetére

"most leírtad ugyanazokat mint múlthét előtt..újat nem tudsz ?"

Szerintem pont ugyanolyan a helyzet, mint 1 hete. Nem történtek csodák azóta sem.

"nem fogok előjönni ingyenes alkalmazásokkal,neked úgy sem felel meg semmi aminek androdihez köze van.csak nem tudom akkor minek erőlködsz.."

Ne haragudj, de itt csak te erőlködsz.
    Bárki aki előtt nincs szemellenző ellent fog neked mondani, sajnos ami tény az tény, az Androidos alkalmazások minősége még messze nincs ott ahol kéne neki ennyi idő után.
    A Googlenak igencsak rá kéne feküdnie a témára és megreformálni a Marketet, mert a fiatalabb rendszerek (Bada, MeeGo, WP7) semmi perc alatt beérik és akkor lehet majd pislogni.

"amikor a videó felvételnél volt valami gebasz a iphone4-nél ...nem hogy értelmesen reagáltál volna az adott témára,nem! ...egyből a htc lila videó link "

Ezzel az a gond, hogy az említett probléma csak egy újságírónál jött elő, amit le is írt, hogy senkitől nem hallott még hasonlóról, ellenben a liluló Desire általános probléma, én is találkoztam vele és a fórumokon is rengetegen panaszkodnak rá.

"ezzel meg most írtad le hogy nincs alkalmazás ami jól működne blutusz alatt !!! "

??
    Olvasni tudsz?
    Írtam, hogy van alkalmazás. Azt meg ne meséld, hogy Androidon a BT fájlküldés sebessége átlépi a BT szabványban behatároltakat, mert kiröhöglek.

"persze te tudsz mondani alkalmazást hát hogyne,te vagy a mágus neked sikerült. "

Bárkinek sikerül, csak telepítenie kell az iBlueNova alkalmazást és csókolom.

"sőt valahogy a iphone3g az istenért nem akar autós kihangosítóval blutuszon kapcsolódni."

Meglepő, mert haverom azzal használja. Persze egészen biztos, hogy nem mindegyikkel kompatibilis, de ez az Androidos eszközökről sem mondható ugyebár el.

Új hozzászólás Aktív témák