Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
"Én azokról a felhasználókról beszélek akik RIM-ről iOS-re váltanak" -- biztos vannak, gondolom milliónyian naponta, már csak kéne valami konkrét a tisztánlátás kedvéért. Amúgy az ios4-hez most vettek meg pár kisebb licenszet az exchange biztonsági fícsöreihez, amit az android 2.1 még nem tud. BB E szerverhez meg nincsen tudomásom iphone kliensről, de biztosss tévedek
"Ne keverd a Medicalt a Healthcare&Fittness-el." -- nem keverem, mint említettem medical szeksön az app store-on belül. Lehet h akkor te keverted
"Nem kéne utólag magyarázni a bizonyítványt" -- ezt mondom én is, ugrasz valamire, amiből vetítesz egy másvalamit, aztán kötözködsz. No akkor kinek van fóbiája, meg paranoid vetítési kényszere

-
floatr
veterán
Szerintem ne forduljunk anyázásba, thx, és nem várom h be is lásd, az elfogultság már csak ilyen.
A RIM részesedése valóban csökken, de ez nem abból fakad h napi szinten milliónyi BB felhasználó dobálja el a telefonját, ezt remélem azért sikerül belátni. A RIM részesedése akkor is csökken, amikor handrás vesz még egy iphone4-et a macskájának, vagy Fan Géza kidobja a másfél éves 3gs-t, és egy 4g-t vesz mert az szebb. Ezzel szemben a BB felhasználók azok a fajta emberek, akik 5-10 évig is képesek ugyanazt használni, mert használható.
Medical apps in the apps store gyöngyszemei: diétás tippek, mennyire vagyok terhes, relaxációs béke, ohh imádom ezt a szakmát. De belekukkantottam egy isurgeon lite-ba is, hát könnyesre röhögtem magam.
De az is érdekes vetítés, amikor említettem egy konkrét példát az üzleti sikerre, erre te egyből lebuzizol mindenkit
"de ez végül is a te szegénységi bizonyítványod" -
floatr
veterán
-
floatr
veterán
Nem is nagyon tudnál, mert minden mondatodból süt az elfogultság
A rosszindulatot meg tudd be a hype-nakDe ha jól sejtem, ezt már máshol körbefutottuk párszor. FYI még ha lenne is értelme álló nap ezen office-olni, meg rátétellel gyógyítani, a felhasználók 95+%-a akkor sem szakmai lenne, szemben a céleszközök felhasználóival.
(De nyugodtan magyarázd el, hogy mi az az office, levelezés, orvosi alkalmazás, meg hasonlók, érdeklődve figyelek, hátha valami kimaradt az utóbbi években)
-
floatr
veterán
Még a legprimitívebb biztosítós üzletkötő is magával hordja a laposát, de ha mást nem is egy netbook elfér a zsebében. Azon legalább az office megy moonman kedvenc sharepoint-os direct accsessz megoldásával, live
Egyébként meg blackberry enterspájz, de ne hülyéskedjünk már ezzel a hobbi kütyüvel. Próbál betörni az üzleti életbe, de a legnagyobb sikere az, ha egy gay pride-os szervező képzőművész a rózsaszín ingzsebből elővillantja, és megcsillan a fasza üveghátlapon a napfény. Orvosi alkalmazást ifonra meg nem láttam a medicán se adminisztratívat, se üzengetőset, se kórisméset, de még hiperokos szakértői rendszert sem. Nyugati orvosok elsődleges mobil platformja az...
Ha a fasza játékprogramokkal akarsz felvágni, rendben, készséggel elhiszem, hogy zsírkirály MMORPG stuffok vannak rá, bár amikor nekem erre lenne időm (ahogy nincs), akkor már teszem azt egy kicsit méretesebb eszközzel.
-
floatr
veterán
Ki az az állat, aki word (office), pdf, vagy bármi ebook-szerű marhaságot nézeget egy 3 colos kijelzőutánzaton?!

Még netezésre is csak nagy kompromisszumok árán használható, és 10 perc után kifolyik az ember szeme. A múltkor excel táblákat akart szerkesztgetni, de m.i.n.e.k. egy ekkora kis retken. Az ipad még tán rendben is volna e téren, de azon meg a flesmentesítő html5++ böngésző még a ház tesztjükben is kétszer lassabb, komplex feladatokban meg majd ötször.Régebben egy orvosi rendszert fejlesztettünk még PDA-ra vagy 6 éve, de annak sem volt átütő sikere, mert nem akarta senki se lecserélni az a4-es mappáját, egy tenyérnyi táblázatra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"de ez végül is a te szegénységi bizonyítványod"
A rosszindulatot meg tudd be a hype-nak