Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
szubence
csendes tag
válasz
bartatamas #2699 üzenetére
Kipróbáltam az email-ben küldött apk-t. Tökéletesen működik, az értesítésre kattintva szépen lefut a parancsom. Egy apróság (számomra nincs nagy jelentősége): ha az E-Robot van a fókuszban (pl. a Command-okkal) és úgy kattintok az értesítésemre, akkor nem fut le a rá beállított parancs.
Köszi szépen! -
szubence
csendes tag
válasz
bartatamas #2699 üzenetére
Kösz szépen, kipróbálom shell parancsból.
Ment privát. -
szubence
csendes tag
válasz
#79335424 #2697 üzenetére
@Somatom:
Igen, tudom, hogy kicsit erőltetett így, de nem akarok még plusz alkalmazást használni emiatt (az Elixír nálam nincs telepítve), az E-Robot teljesen jól megoldja a profilozást.@Tamás:
Szerinted nagyon macerás lenne módosítani úgy az E-Robot beállításait, hogy a "Notification Opens"-t kibővíteni (jelenlegi "Commands" és "History" opciók vannak), hogy egy tetszőleges E-Robot parancsot is meg lehessen adni?Más:
Meg lehet-e adni valahogy a "Start application" parancsnak hogy változóból vegye az elindítandó alkalmazás nevét?Köszi
-
szubence
csendes tag
válasz
#79335424 #2695 üzenetére
Aha, így már megvan. Viszont azért így nem túl szerencsés, hiszen kell valami esemény. Egyelőre úgy sikerült megoldani, eseményként az E-Robot fókuszba kerülését vizsgálom (az értesítésre kattintva bejön az E-Robot) és ehhez adom feltételnek, hogy eltűnt az értesítésem ("auto-cancel", ezért kattintásnál eltűnik). Action-ként megjelenítem Home screen-t (hogy eltűnjön az E-Robot a fókuszból), majd megjelenítem a profil választómat. Azért ez így elég nyakatekert, még agyalok rajta. Mindenesetre köszi!
-
szubence
csendes tag
Sziasztok,
Valahogy meg lehetne oldani az E-Robot-ban, hogy ha rákattintok az E-Robot saját notification-jére, akkor egy általam (az E-Robot-ban) kreált parancsikon induljon el?
Vagy akármilyen egyéb értesítésre kattintva el tudjak indítani egy parancsikont.
Konkrétan ezt szeretném elérni:
Többek közt automatikus profilváltásra használom a robotot, az aktuális profilt egy értesítésben megjelenítem. A manuális profil váltáshoz létrehoztam egy parancsikont, amibe felvettem a profilok robot parancsait. Ezt szeretném valahogy előcsalogatni, ha rákattintok az aktuális profilt kijelző értesítésre.
Köszi,
Bence -
szubence
csendes tag
válasz
bartatamas #1550 üzenetére
Ezt nevezem support-nak!
Pénteken kérek valamit és szombaton már jön az új verzió, benne a javasolt feature-rel.
Köszi! -
szubence
csendes tag
Szia Tamás,
Jól látom, hogy az E-Robot a beállításoknál megadott "polling" intervallum alapján mindig ki- bekapcsolja a képernyőt? Még akkor is, ha csak a "Passzív" és "Hálózat" mód van engedélyezve. Ezen nem lehetne javítani (most átállítottam a maximális 4 órára, esetleg itt is lehetne egy "Soha" opció).
Viszonylag sokat használom hosszú navigációra a telefont és mostanában figyeltem meg, hogy állandóan ki-, majd bekapcsolja valami a képernyőt (ami ráadásul azért is zavaró mert a Sygic ezt úgy tűnik nem szereti és a UI teljesen elszáll tőle).
Köszi,
Bence -
szubence
csendes tag
válasz
bartatamas #1351 üzenetére
Köszi a gyors válaszokat!
-
szubence
csendes tag
Szia Tamás,
Most vettem meg a programot és nagy gratula hozzá. Nagyjából megcsináltam amiket automatizálni akartam, viszont lenne pár konkrét kérdésem:
1. Egy E-Robot parancsban az első művelet meghív egy másik E-Robot parancsot. A következő művelet végrehajtása várakozik, amíg az előző végrehajtódott (ami jelen esetben egy komplett E-Robot parancs), vagy azonnal folytatódik és párhuzamosan fut a le a 2 parancs?
2. Egy eseményben definiáltam egy alarm-ot pl. 22:00-ra (1 napos ismétléssel), mi történik ha 22:00-kor az adott parancs le volt tiltva, vagy esetleg a készülék ki volt kapcsolva? Ha pl. 22:05-kor engedélyezem, vagy bekapcsolom a telefont, akkor lefut, vagy legközelebb másnap 22:00-kor próbálja csak futtatni?Ja még egy apró bug:
- Ha átnevezek egy parancsot, akkor nem minden hívási helyein frissíti a parancs nevet.
Feature request:
- Lehessen átnevezni változókat (jelenleg csak úgy sikerült, hogy törlöm és új néven létrehozom újra, majd kézzel frissítem a használati helyeken).
- Egy parancsban lévő esemény, vagy művelet másolása-beillesztése egy másik robot parancsba (a feltételeivel együtt), ez főleg bonyolult feltételeknél lenne hasznos.Köszi,
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest