Új hozzászólás Aktív témák
-
Cleinor
tag
Nagyon gondolkozok a második generáció megvételén
-
zlin
tag
Kíváncsi lennék az új tesztjére, remélem eljut hozzátok!
-
lumber_hw
csendes tag
Mennyiért vesztegetik ezeket?
-
papi77
addikt
Hogyne lenne már szükség egy ilyen tesztre
-
Versus
senior tag
Tényleg extrém jó a zajszűrés kifelé,az elviselhetőség határán dübörgő teherautóban ülve a beszélgetőpartner nem hiszi el hogy autóban ülünk.
Ami engem zavar benne az a nehezen benyomható két gomb.
Olyan erővel kell nyomni hogy úgy érzem a dobhártyámon támaszkodik a füles.
Ja és a fültartó karikák fémdrótja nagyon rideg,két hajlítás után törik. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Keresztapper #6 üzenetére
Az új Jawbone elvileg már kényelmesebb, de mivel nem volt a fülemen, nem tudok biztosat mondani.
-
Keresztapper
senior tag
@Bocha:
Akkor konkrétabban: szóval ugyanilyen jót tudsz mondani nekem, ami esetleg kényelmesebb is ?
-
^Clown
addikt
Szuper a zajszűrés, nagyon tetszik, Viszont két dolog aggaszt: ha valóban kényelmetlen, akkor mehet a levesbe sajnos (persze a szoftveres zajszűrés nem
), illetve ha igazán nagy zaj van, akkor hiába fogja be az ember a másik fülét, abba a fülébe, amelyikben/amelyiken a headset van, ugyanúgy beszűrődik a zaj sajnos. Dehát erre már tényleg nem lehet mit kitalálni. Autóban tökéletes!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Keresztapper #3 üzenetére
Én nem tudok olyanról, ami ilyen komoly, szoftveres zajszűrést használ. Az viszont tuti, hogy ennek a minősége kifogástalan, úgyhogy jobbat nem hiszem, hogy lehet kapni, legfeljebb ugyanilyen jót.
Egyébként zajos környezetben elég, ha az ember befogja a másik fülét. -
Keresztapper
senior tag
A teszt jó lett mert nem reklámszagó. Elolvasva nem is érzem, hogy nekem pont ezt a headset-et kellene megvennem, viszont a mostanit le kell cserélnem.
Van még olyan headset a piacon, ami ezt, vagy hasonló zajszűrési technológiát használja, vagy legalább hasonló eredményt tud felmutatni hangminőség terén? (Nincs szükségem sztereó megoldásra, mert csak beszélgetés szempontjából érdekel a dolog)
Köszi!
-
Symbio
senior tag
Csak ha a környzetemben hatalmas a zaj, akkor hiába hallanak engem jól, ha és semmit sem hallok
Vagy a másik fülembe egy füldugó
-
elit_hun
őstag
Hát nem tudom, én nem szeretem az ilyet, még a végén azt hiszik, hogy magamba beszélek
Akkor már inkább vezetékes fülesről beszélek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest