- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocsy
aktív tag
válasz
zozi666 #3678 üzenetére
Nem napi 30 ki-bekapcsolásról van szó, hanem egy percen belüli mondjuk 10-ről.
A Tasker beállításait teszteltem, és ilyen körülmények között garantáltan összehányta magát egy idő után. Üzemszerű használat mellett nekem sem fagy le. Most úgy van beállítva, hogy minden kimenő-bejövő hívásnál bekapcsolja, a vonal bontása után kikapcsolja (kivéve, ha élő kapcsolat van a kihangosítóval, akkor azt nem dobja el), ha eltávolodok a kihangosítótól, akkor leoldás után kikapcsolja, illetve van beállítva egy kézmozdulat, amivel gyorsan ki-be lehet kapcsolni. Ezek közül egyedül a legutolsóval lehet zavarba hozni, ha direkt nekiállok ki-be kapcsolgatni sokszor egymás után. A többivel nincs gondja, meg normál körülmények között ezzel sem. De nem is ez volt a hsz-em lényege, hanem az, hogy ha elszáll, akkor felesleges egyből szétbontani a telefont az akksi kivételéhez, elég kikapcsolni a gyors bootolást, mert - nekem legalábbis - a normál boot helyrehozza.
-
GuruZone
őstag
válasz
zozi666 #3617 üzenetére
túlmelegedés az S2-őmön is előfordult már 1x, nem vette fel a töltést. Azóta sem jött elő ez a probléma. Más:
Basszus, évek óta hallgatom a zenét sztereó BT headseten keresztül(régen és most),
egyszerűen be kell állnom a Tasker-esek közé!
Azt is tudná, hogy feltolná a hangerőt, ha megállok bicóval a piros lámpánál??? Mondjuk valamelyik szenzor segítségével, vagy GPS alapon
Persze ezt nem gondoltam annyira komolyan de tuti beírjátok, hogy működne.
De megjött a kedvem hozzá, ej!
.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
zozi666 #2395 üzenetére
A BT fagyása nekem is előfordult már, eddig kb. 2x 2 hónap alatt. Csak onnan tűnt fel, hogy nem szólt a kihangosító, hogy kapcsolódott a telefonhoz, amikor beültem a kocsiba, csak búsan villogott a visszajelzője magában, miközben párosodni próbált. A tünet nálam is ugyanaz, BT kikapcsolás után visszakapcsolhatatlan, a kapcsolója magától visszaugrik OFF állásba. Telefon ki-bekapcsolás oldja meg (quickboot-ot én nem használom).
-
gyulaszu
senior tag
válasz
zozi666 #2128 üzenetére
Szia,
köszönöm a tesztet.
A telefon felbontása 800x480, illetve a virtuális gombsor miatt még annyi sincs.
A TV-re illetve monitorra pedig kitesz egy 720p, vagyis HD felbontású képet?
Tehát a nagy kijelzőn nagyobb a kép, mint a telefonén?
Vagy ugyanazt látod, csak részletgazdagabb?
Ha például böngészel valahol az interneten, akkor a telefonon egy kisebb részlet látszik és a monitoron pedig a tejes oldal?
Ha böngészés vagy kép nézegetés közben a telefont elforgatod 90°-kal, akkor a nagy kép is változik, vagy az marad ugyanúgy?
ÜdvPS.: bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de nekem még nincs hdmi-s készülékem és szeretném tudni, hogy működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest