- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maja72
csendes tag
Sziasztok!
A telefonban lévő üzenethangokon kivül be lehet-e állitani egyedi üzenet csengőhangot? Ha igen, akkor hogyan? Tud valaki segiteni? Köszi! -
Maja72
csendes tag
Még mindig a csengőhang beállitással szenvedek! Hiába állitok be csoportokhoz csengőhangot, nem őgy csörög, hanem gyformán mindenkinek.Én ezt már egyszerűen nem értem. Csak annak a személynek csörög egyéni hangon, aki nincs a simkártyán a telókönyvben. Hiába állitom be,hogy a telefon memóriát használja, akkor sem jó. Most mit csináljak? Mindenkit le kellene törölni a simkártyáról? Valaki segitsen már nekem, ha tud! Köszi!
-
Maja72
csendes tag
Igen, hiába mentem el acsengőhangot a név mellé, nem azon a hangon csörög.Sőt, a memória kártyáról nem is enged választani név mellé csengőhangot, csak abból, ami alapból benne van a telóban. Tiszta borzasztó.Eddig minen telóm be tudtam állitani, úgy, ahogy én szerettem volna, de ezzel sajna nem birok.
-
Maja72
csendes tag
Sziasztok!
Kérem segitsen nekem valaki.Ma kaptam kézhez én is a997d-t,és nem tudok rajta szinte semmit beállitani.Nem tudok csengőhangot rendelni nevekhez, mert hiába állitom be,csengőhang mindenki hivásánál ugyanaz. Hogy lehet ezeket beálitani?
Tudna nekem ebben valaki segiteni? Csoportokhoz hogy lehet csengőhangokat rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- TV antenna és jelerősítés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest