Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz DrDreams #2439 üzenetére

Életemben nem hallottam még ilyenről, hogy videó csengőhang. Bár lehet csak azért, mert soha nem foglalkoztatott a dolog, szóval ezt nem tudom, de nem hiszem.

A nevem alatt van a Logout felirat alatt. DE fent van a téma fejlécében is az összefoglaló, onnan egyszerűen el lehet érni. A téma fejlécét akkor látod, ha nem telefonról vagy fent, vagy átállítod desktop módba. Utóbbi amúgy is ajánlott, mert a mobilos mód elég szegényes.

Nem jár adatvesztéssel a ROOT. Illetve csak akkor jár garancia vesztéssel, ha nem zárod vissza. Úgy képzeld el, mint egy ajtót. HA kinyitod, akkor ugye más is látja, hogy nyitva van, ha bezárod, akkor meg senki nem tudja, hogy előtte nyitva volt -e vagy nem. Legalábbis Alcatel -nél nincsenek ilyen komoly dolgok a szoftverben. Természetesen mindezt csak saját felelősségre.

Értelme? Én csak akkor szoktam javasolni, ha valaki olyan alkalmazást vagy ROM -ot akar használni, aminél kelleni fog. Illetve el akar távolítani gyárilag telepített dolgokat. VISZONT ezekről előtte mindenképp érdemes csinálni mentést, hogy vissza tudj mindent csinálni a gyári állapotra. Ezeket a programokat simán lehet menteni, pl. Kinguser nevű alkalmazásból is, amit ROOT -nál tesz fel pl. a RootGenius.

Új hozzászólás Aktív témák