- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
válasz
üzenetére
Hallod Port! Úgy öszintén te meddig gyüjtötted ezt a regiment anyagot! Eddig a felénél járok, de még ugyan annyi hátra van.
Amit eddig olvastam, abból azt vontam le következtetésnekhogy engem csak a root érdekel. Azt már írtam hogy miért... De ha törlöm a 'szemetet' akkor most ugrik a gari vagy nem? Véglegesen szeretném törölni a felesleges dolgokat, ha majd netán mégis kellene késöbb valami, akkor majd letöltöm a playröl... -
DrDreams
tag
válasz
üzenetére
Létezik (létezett) videó csengöhang, sok értelme nincs ugyan, de tetszett hogy amikor hívtak, a klipp ment és a zene. Mindegy... Azért nem használom a teljes felületet, mert ugye az adatforgalom... A képed alatt ott a Blog, ezt szerettem volna újra átolvasni. Csak azért rootolnám a telót mert tényleg nem használok (szerintem nem is fogom) egy csomó alkalmazást, widgetet, játékot.A CM-el már sikerült törölnöm párat, de még akad böven. Valamit még akartam, de nem jut most az eszembe...
Ha eszembe jut, megírom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Amit eddig olvastam, abból azt vontam le következtetésnekhogy engem csak a root érdekel. Azt már írtam hogy miért... De ha törlöm a 'szemetet' akkor most ugrik a gari vagy nem? Véglegesen szeretném törölni a felesleges dolgokat, ha majd netán mégis kellene késöbb valami, akkor majd letöltöm a playröl...