Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DrDreams #2058 üzenetére
Mindegyik ennyit gurít azok közül. Mármint Snapi 400 (Idol), 410 (620), MTK 6582 (3c, vagy akár ez is) 20k körül van. 19-21 között.
Snapi 410 SoC az 64 bites, tehát ha kap Lollipopot, akkor előremutatóbb a használata, illetve jobb benne a GPU (Adreno 306). EMUI 3.0 -nál (Huawei saját felülelet, egy UI, nagyon korrekt és jó szoftver) nem tudom mennyi jelentősége van az 1 vagy a 2 giga RAM -nak (még csak 2 gigáson használtam), de nem hiszem, hogy sok. 2 giga előnyével a 3c nem sokra megy.
Amúgy EMUI 2.3 is elég jó már, EMUI 3.0 meg szerintem nagyon ütős lett.
MTK 6582 -nél azon a felbontáson és kijelzőn már lehet 1-2 játéknál röccenés. POP C7 -en ez nem jön ki, pont ezért.
Karácsony után érdemes körülnézni, mert sokszor jóval kedvezőbbek az árak olyankor. Kereskedelemben a legrosszabb hónap mindig a január, így akciókkal szokták befolyásolni a bevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest