- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habell
tag
A fb. az gyári rajta ha jól emlékszem és gond nélkül ment eddig...
Időjárásos dolgokat nem szedtem el, meg amúgy sem volt jellemző hgy sok appom legyen, szinte semmi nem fut rajta, vagy kitudja mik mennek a háttérben...
A Fb. messenger, viber ezek tuti mennek, meg egy halom google szolgáltatás hiába lövöm ki azokmennek mindig...
készülék váltás nagyon aktuális, a napokban meg akarom ejteni már... -
gabo9201
senior tag
Simán szét lehet szedni egy bankkártyával, youtube-on van róla videó.
Mivel a hardver már nem mai gyerek azért belassul ha több mindent csinálok egyszerre, de még számomra megfelelő. Régebben tapasztaltam olyat, hogy ha 1-2 hétig nem volt kikapcsolva brutálisan belassult. Azóta be van állítva, hogy este automatikusan kikapcsol reggel pedig be. Így két legyet ütök egy csapásra megvan a napi egyszeri újraindítás és este nem zavarnak. -
Habell
tag
Nekem tegnap 10 órán belül kètszer kikapcsolt így. Règebben is előfordult ritkán. De tegnap éjjel úgy kikapcsolt hogy èszre se vettem csak fekete lett minden majd nyomkodtam sokáig mire újra bekapcsolt. Majd reggelre azt vettem észre hogy kéri pin kodokat. Nem tettem fel appot mostanában...
-
GuruZone
őstag
Mintás képernyőzár:
én úgy tudom, a Play áruházból PC-n fel lehet oldaniFagyás, újraindulás:
nekem a pár nappal ezelőtti MoboPlayer frissítés nyírta ki a telefont, kb fél percem volt rendszerindítástól számítva, hogy mászkerálni tudjak a menüben, beállításokban.
Szerencsémre emlékeztem, melyik 3 appot frissítette automatikusan a Play, így azokat töröltem, a MoboPlayer volt a ludas. Durva volt.Fagyást, újraindulást okozhat valamelyik app, vagy valamelyik SIM kártya lötyögősen, rosszul van bent, netán hibás.
Amúgy PIN kód nélküli újraindulás nálam is van, kb havonta egyszer. Ha a zsebedben történik észre sem veszed, mert valóban nem kér PIN-t. és nem az automata be- / kikapcs. okozza
#797 Arnold666: sajnos az USB csati semmi extra funkciót nem tud
-
riszter
senior tag
Nekem lesz egy ilyen eladó:
Imak Ultra Slim Hard Case Cover + LCD Film For Alcatel One Touch Idol 6030D (Fekete színben)
Sajnos aznap rendeltem meg, amikor megvették a telefont... már nem bíztam benne hogy elviszik.Szóval eladó árába! Tudom, ez nem az apró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged