- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
theothefreak
csendes tag
Launcher hiba update:
A folyamatos zaklatásomra végül mégis válaszoltak:Tisztelt ...!
Technikusunk tájékoztatása szerint a hiba egyedi lehet, ezért azt javasolnánk, hogy juttassa el a készüléket a TMX Mobile Solution Szerviz Kft.-hez, az Alcatel szerződött márkaszervizéhez.
A szervizpontokról információt a www.helyijavitas.hu weboldalon talál.
Üdvözlettel,
Alcatel Magyarország Ügyfélszolgálat
+36707702262Én egyszerűen nem értem. Többen is jelezték feléjük a hibát. Akkor meg mi ez az egyedi hiba duma? Ez kérem egy szoftveres hiba a legutóbbi firssítés óta. A pofám leszakad...Akkor legalább írják meg hogy "ja ez most így szar, várjál a következő frissítésre (nem biztos hogy lesz), az majd lehet megoldja". Legalább őszinte válasz lenne.
Konklúzió: Alcatel support = hülyének nézik az embereket, lusták utánajárni a problémának, és többszöri zaklatás után hajlandóak csak válaszolni. Nem veszek többet alcatel telefont.
[ Szerkesztve ]
"Idézet: mások szavainak hibásan történő ismétlése." - Ambrose Gwinnett Bierce
-
theothefreak
csendes tag
Az Alcatel Magyarország Ügyfélszolgálat válasza a launcher-es hibára:
Tisztelt ...!
Ellenőrizze, hogy a készüléken található asztal kezelő alkalmazás (launcher) a belső, alkalmazásoknak fenn tartott tárhelyen, vagy a belső sd kártyán van. Utóbbi esetben előfordulhat, hogy visszaáll az eredetire.
Alcatel Magyarország Ügyfélszolgálat
Azért az vicces, hogy még arra sem vették a fáradtságot, hogy megnézzék, nem lehet az alkalmazásokat mozgatni a belső sd-ről a telefonmemóriába, sőt a beállításoknál sem lehet preferát telepítési helyet választani, hiszen ez a lehetőség ennél a telefonnál valamiért hiányzik. Root nélkül legalábbis biztosan nem. Nekem nagyon úgytűnik, hogy tudnak a problémáról, csak sz@rnak bele.
-
theothefreak
csendes tag
válasz ToniSoprano #748 üzenetére
Írtam nekik, de kétlem hogy tudnának érdemben válaszolni.
Nagyon bosszant ez a hiba, elég idegesítő, ha minden második alkalommal ha megnyomom a home gombot megkérdezi mivel hajtsa végre a műveletet. Az alap indító meg egy rakász sz@r, és még ocsmány is.
-
theothefreak
csendes tag
Nincs valami hivatalos alcatel ot forum ahol erre a launcher hibára rákérdezhetek?
-
theothefreak
csendes tag
Így sem jó. Google now-ból a home gombbal kilépéskor megkérdezi melyik legyen az alapértelmezet. Már visszaállítottam gyárira mindent próbáltam de sehogy nem jó.
Olvastam egy fórumon, hogy az is lehet a gond, hogy a launcer app az sd kártyán van és nem a teló belső tárhelyén. De nálunk ilyen nincs, meg nem is engedi mozgatni az appokat ide oda a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
theothefreak
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Már egy ideje azt csinálja a telefonom, hogy folyton rákérdez melyik legyen az alapértelmezett launcher. Rányomok hogy Nova, majd a "mindíg" gombra. És ennek ellenére rendszeres megkérdezi random, ha a home gombot nyomom meg. Ha pl google now-ban vagyok és onnan a home gombbal a kezdőképernyőre akarok menni, minden egyes alkalommal megkérdezi.
Mi lehet a hiba?
-
-
theothefreak
csendes tag
Még 1 kérdés. Viber nálatok sem működik? Nekem nem jeleníti meg a kontaktokat a simről, pedig ottvannak azok. Ráadásul csak 1 sim van benne nem is kettő szóval az nem lehet a gond hogy melyiket nézze, meg ugye be is írtam számom.
-
theothefreak
csendes tag
Amúgy megjött a teló és töltésnél eléggé melegszik, remélem ez nem lesz állandó jelenség.
-
theothefreak
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #445 üzenetére
Hát elvileg magában az mp3-ban is benne van a lemezborító ha elérhető. Én google dirve-ot használom oda feltolom mp3-at, telón meg lehúzom file exptert-el és minden fasza.
-
theothefreak
csendes tag
Miért van az hogy a legtöbb mobiltelefon webshop-ban átverik az embereket? Lehet én vagyok túl naív, de ha egy oldalon szerepel 2 ár, és annyi különbséget írnak hogy a drágább +1 év garancia akkor, nyílván az olcsóbbat választom. Aztán megrendelés után felhívnak, hogy figyi az olcsóbb az bontott, plusz mindent kiszedtünk belőle és csak a telót kapod töltővel plusz még magyar menü sincs benne...997D-t akartam rendelni, ezt 3 webshop is eljátszotta velem (meg azt is hogy kiírták van fehér színben, de persze nemvolt ) aztán felhúztam magam és mondom jó akkor másik teló, erre ugyanez... Jött a hívás, bocs de ilyen színben nincs hiába írtuk ki hogy van, és 1 év garanciával sem tudod megvennei, mert már úgysem áruljuk, bár sz@runk levenni az oldalról... Szóval tapasztalat: Az árukeresőn található maszek webshop-okat szigorúan kerüljétek, vagy legyetek jobban képben mint én...
Mindegy végül is arra jutottam, hogy egy normálisabb webshopból rendeltem meg párezer forintért drágábban (szállítással 71ezer lesz), de így leglább a vérnyomásom a normális értéken van Jövő héten kedden jön meg. Kicsit félek a nagy kijelzőtől, remélem kézre fog állni, sosem volt még a kezemben 3,5''-nél nagyobb telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest