Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorden
senior tag
Ki lehet kapcsolni, hogy a gombok érintésekor ne rezegjen ?
-
riszter
senior tag
válasz Dominator #695 üzenetére
Nekem van Imak tokom is és TPU tokom is.
Az Imak nagyon jó minőségü, kemény tok. Annyi bajom volt vele, hogy nem zárt a tok teteje és könnyen benyomódott a feloldó gomb a telefonon a zsebemben.
Nekem átlátszó volt/van, elég könnyen karcolódott és ezért rendeltem egy TPU-t is Kínából.
Nekem ez utóbbi sokkal jobban bejön, egyáltalán nem csúszik, sokkal jobb a telefon fogása, elegáns fekete, S jellel a hátulján. Nem "ragad be a zsebbe". Nem karcolódik. könnyebb levenni, mint az Imak-et.Vivere militare est
-
Tibcsi68
tag
Nekem ezt az általad említett névjegyzékbéli lassulást-akadást akkor csinálja, amikor be van pipálva a gyorsindítás. Nem tudom neked hogy van állítva, talán okozhatja ez is... Ha esetleg a gyorsindítással kapcsolod ki, akkor javasolnám, hogy ne így tedd, ugyanis így nem teljesen áll le a telefon, csak egyfajta készenlétbe kerül, és én régebben azt hallottam, hogy az androidos eszközöket nem árt néha (2-3 naponta) teljesen kikapcsolni. Próbáld meg ezt, hátha segít a többi hibán is...
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7 ultra, + 180 piros, 0 feketepont!
-
Uckz
tag
válasz Dominator #695 üzenetére
Nekem kék kemény IMAK tokom van, nagyon tetszik, jól illeszkedik, remekül teszi a dolgát. A mellé adott fólia, igen jó minőségű, felrakásnál egyből teljesen buborékmentes volt, 2 szösz a tetején becsúszott alá, de egye fene, máshol teljesen hibátlan. Tapintása kellemes, ilyen enhyén mattos, nem olyan a 6darab1dollár féle, nem karcolódik. Ez a kettő cakk und pakk volt 1500-1600 forint, szállítással együtt, szerintem bőven megért ennyit!
-
Dominator
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem, ez lesz a következő telefonom, mert az előző már 5 éves és elég furcsa hibákat produkál mostanában. A szolgáltatómnál most 41 ezerért elhozhatom, ráadásul részletre, ami remek vételnek tűnik. 3 hét van még hátra a hűségidőmből, ami után ismét hosszabbíthatok még 2 évre, így kapom meg a kedvezményt. Mivel olvastam, hogy akár 3 hét is lehet, mire a tok megérkezik postán, elkezdtem már most nézelődni az ebay-en. Imak tokokból úgy látom van több féle is: kemény műanyag, PU műbőr és gumi is. Ti melyiket ajánlanátok elsősorban? A gumin gondolkozom, szimpatikusnak tűnik, hogy nem csúszik, de nem macera így kivenni pl. egy belső zsebből a telefont? Gondolom, abban is könnyen beletapad.
Ezen felül milyen képernyővédő fóliát ajánlanátok hozzá? (Ha kell egyáltalán. Nagyon nem szoktam mást berakni ugyanabba a zsebembe.) Az Imak, amit a tokkal küldenek milyen? -
Habell
tag
Nekem minden gyári a telefonon ( 6030D ) két kártyával is használom. Kicsit bosszantóan sokat fagy le a "Telefon" ikon, bal alsó sarok ha a gyári kinézetet nem babrálta senki. A mellette lévő "Személyek" ikon is szeret fagyni de arra ritkábban megyek rá.
Előfordul, hogy észre sem veszem és nem használom, csak látom a kényszerített bezárás kiírást.
A legbosszantóbb amikor használni akarom hívásra és pont akkor fagy be, mikor máskor... de kicsit sűrűn fordul elő. A másik szintén bosszantó, amire nem tudok rájönni, ha nem is fagy be, de akadozik lassú nem tudok a nevek között görgetni mert borzalmasan lassú. Túl sokat csinálja...
Megoldás? Mi okozhatja ezt? Valami app esetleg ?Továbbra is megesik, hogy a wifi vagy az adatkapcsolat időnként "beragad". Se ki se be kapcsolni nem lehet... Általában ezért kell újra indítani a telefont, másért nem szoktam, de ezt sajnos csak az újra indítás oldja meg.
Amúgy továbbra is pozitív a telefon megítélése, de mivel mobiltelefon és hívásokra használná az ember, pont ez a része megy nehézkesen ami sokszor fagy, akad, lassul...
-
Action01
csendes tag
Üdv! Egy olyan problémám lenne, hogy a készülékem ha be van kapcsolva a 3g és netezek egy idő után eldobja a 1-es slotban lévő kártyát. Csak ha 2x 3x újraindítom akkor találja meg ismét. Ez vajon mitől lehet? A kártya új és eredeti. A telefon nem volt buherálva minden gyári rajta. valaki találkozott már ilyen hálózat eldobós problémával?
-
Tibcsi68
tag
Igen, csak igazából azt akartam tudni, hogy a jelenség, amit tapasztaltam, az normális-e? Mert lehet, hogy azt mondanák a szervízben, hogy ennyit tud az akksi, még annyit, hogy egész nap mozgásban voltam a telefonnal... Esetleg konkrét szervízcím valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Tibcsi68
tag
Tudja valaki, hogy hol lehet akkumulátort cseréltetni 6030D-ben? Mert lehet, hogy csereérett lett az akksim... Vagyis a telefonomé. Reggel 3-kor lehúzom a töltőről, néhány óra rádióhallgatás, (földi sugárzás, nem net), néhány perc telefonálás, pár perc netezés, (az adatforgalom csak erre az időre van bekapcsolva, állandóan nem), és d.u. 1 körül 25% a töltés. Ez így jó, vagy akksicsere esedékes?
-
raper
senior tag
Sziasztok!
Aki ilyen, vagy ehhez hasonló Alcatel készülékben gondolkodik csak javasolni tudom neki.
Fél éve nyúzok egy 2 kártyás 6030-ast társbérletben a gyerekekkel, de jól állja a kiképzést minden fronton.
Azért javasolt rá fólia és tok is, de az e-bay-en mindezeketz igen kedvezően be lehet szerezni. ( Szállítással együtt kedvezőbben jött ki, mint ha itthon szereztem volna be. ) -
addikt
-
GuruZone
őstag
válasz Jeanne d'Arc #682 üzenetére
az ajtónak nincs köze a sim foglalathoz. megfelelően bekattintod a sim kártyádat? nem lötyög a kártya ha már a helyén van?
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
addikt
Sziasztok!
Van egy elég komoly probléma a telefonnal. Ahol a sim kártya van, ott az "ajtócska" nem záródik rendesen. A SD kártyás oldalon minden ok de ahol a sim van ott nem. Ebből kifolyólag folyamatosan újraindul a telefon.
Mit lehet ezzel tenni? Szervíz? Így nem lehet normálisan használni a telefont.iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
ToniSoprano
addikt
Valószínűleg az első használatoknál ez természetes dolog, az kezdetben nem mutat pontos értékeket a akkuhasználat, be kalibrálódni az akku mérőnek. Amíg nincs kalibrálva, azt lehet tapasztalni, hogy magasabb töltöttségnél baromi gyorsan merül az akku, de alacsonyabb százalékoknák általában 3-20%-között egész lassan merül az akku.
-
Akve
tag
Kezd "beállni" a töltések során az aksim, az első időben nagyon merült
Nálatok is volt ilyen probléma?
Esetleg tapasztalatokat írnátok, nektek meddig bírja?Élek és élni hagyok.
-
riszter
senior tag
válasz Kisbatyu75 #678 üzenetére
Hát nem egy erőgép az Idol, azt tudod. Ettől függetlenül én imádom!
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
válasz Kisbatyu75 #675 üzenetére
Az mx playernél van olyan beállítás hogy szoftver/hardver alapú hang dekódolás. Ennél nincs ilyen? Gondolom az egyik nem győzi szuflával a játékot.
Vivere militare est
-
Akve
tag
válasz Jeanne d'Arc #674 üzenetére
Sikerült felismertetni a laptopommal a drágaszágot
Élek és élni hagyok.
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Pár napja használom én is ezt a készüléket. Egy Alcatel OT995-ről váltottam. Csupa pozitív élmény, egy dolgot leszámítva: a Real racing 3 játék közben a hang valami szörnyű. Visszhangzik, akadozik. A játék egyébként nem, csak a hang. Tapasztalt hasonlót más is? Lehet erre megoldás?mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
addikt
-
Akve
tag
válasz Jeanne d'Arc #672 üzenetére
Én csütörtökön vettem át, nekem is nagyon tetszik.
Nálatok jelentkeztek negatívumok azóta?
Az enyémnél nem működik a tenyérrel lezárás funkció és a laptopom nem ismeri fel, mindig azt írja ki, hogy az eszközillesztő program telepítése sikertelen. Ha jól érzékeltem usb-n keresztül nem is tölti.[ Szerkesztve ]
Élek és élni hagyok.
-
addikt
Most vettem anyukámnak én is egy ilyen telót a T-tôl. Nagyon elégedettek vagyunk, szèp, gyors, kameràja se rossz.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
RBJ
addikt
MOst nézem, hogy már dual ban lehet függetlenül 42e ért kapni.
Lehet meglesz a telom. NIncs kedvem kínait bevállalni. bocsi benéztem. 997 ot re gondoltam.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
norbichek
tag
-
cspeterr
csendes tag
Én a képernyő karcállóságával nem vagyok megelégedve. Többet vártam a Dragontrail-től.
Fóliát meg magyarországon nem lehet kapni. Úgyhogy tessék rá vigyázni. Buszon elejtettem és egy 3-4cm-es karc lett a jutalmam. Pedig nem fémre esett csak arra a pvc szerű műanyag padlóburkolatra. -
szhallai
csendes tag
Most nézem, hogy az Idol-nál a dominóra van most 20%.
Olcsóbb így mint előfizetéssel.
Így most nagyon megéri.Én nap közben lekapcsolom a 3g-t. Fixen csak GSM-en van.
A netet úgyis Wifin használom, de ha nagyon kell a levelek Edge-n is jönnek, ha meg netezni akarok visszakapcsolom a 3g-t (WCDMA).
Így érezhetően lassabban merül. alvó állapotban így szinte nem is merül.[ Szerkesztve ]
-
szhallai
csendes tag
Szia!
Nekem 3 hete van T-mobilos 1 kártyás, de maradéktalanul meg vagyok vele elégedve.
A kijelző gyönyörű és elég nagy a fényereje is. Nagyon tetszik, hogy ilyen vékony.
A használata nagyon gördülékeny.
Ha nem nagyon piszkálom, de azért nyomkodom, akkor 2 nap simán megvan.
Ha a gyerekek elkapják és játszanak rajta, akkor 1 nap.
Sikerült rá szilikon tokot szerezni az egyik T pontban, de vétek eltakarni a telefont, mert annyira jól néz ki.
Így azért biztonságosabb.
Meglévő előfizetés mellé 46 volt. Hasonló szintű telefont ennyiért nem nagyon találtam.Most néztem az Idol-S-t most olcsóban adják. online vársárlással 20% a kedvezmény
Így pillanatnyilag olcsóbb az S mint a sima. Ez azért nem rossz.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Akve
tag
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy valakinek van-e egykártyás telefonja?
Érdekelnének a tapasztalatok, most rendeltem telekomtól, 50ezer forint a webshopos ára.
Köszi előre is!!!Élek és élni hagyok.
-
GuruZone
őstag
válasz ToniSoprano #661 üzenetére
Ébredés 5kor, akku: 100%
20-25 perc Zenehallgatas bluetooth-on keresztül (a2dp, avrcp), akku reggel 6-kor: 90-92%
8-8 és fél óra aktív Mobilnet után akku 50-55%-on,
Majd mire hazaerek (15 óra utan) szintén 20-25 perc zene után, 3 óra után 45-50 százalékos vagyok.
Mivel melohelyen alig van 3g, így túlnyomórészt EDGE a hálózat. Ahogy jovok-megyek, úgy néha bejon a 3G, és az állandó ugrálás miatt esik szerintem ennyit az akku.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
ToniSoprano
addikt
Sziasztok. Nekem 18 hónapos Ot-995-m van amit nagyon szeretek, nekem marha stabil, megbízható az Ot 995 is, de mások sokszor panaszkodnak pl. GPS eldobás, megbízhatatlanság, fagyogatás, meghibásodás. Tetszenek az új IDOL Alcatelek főleg az IPS kijelző, forma, a vékonyság, kompaktság, és szerintem a kamera is elfogadható, középkategória.
Ami egyedül idegesít a mostani telómban, hogy hülye módon alulra tették az antennát és így leárnyékolom a kezemmel és így kicsit gyengébb a WIFI/GSM jel vétele a többi telóhoz képest kb 1-2 vonással. (Pl. ha fejjel lefelé tartom a telót akkor 1, vagy 2 jellel is megnő a térerő, de akkor nem tudom használni a telót)
Ez ennél a telefonnál is jelentkezik, mennyire jó, erős az antenna? A GPS stabil többórányi navigáció után is, memnyire megbízható, stabil a telefon?Mondjuk most inkább az IDOL S felé hajazok, a jobb proci, nagyobb akku és a HD kijelző miatt, de arról még nincs igazi tapasztalat, jó lenne látni, hogy mennyit javul a minőség az Alcatelnél. A dupla simes használathoz nem kevés az 1800 mAh, nem merül túl hamar?
U.I.
Ha gyári Facebook fagyogat valakinek ott van a fast for facebbook, én azt használom, szerintem sokkal jobb mint a trágya gyári Facebook program, az nagyon sok telón rosszul működik. A Fast Notification for Facebook-kal pedig küldi a Facebook üzeneteket.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
használ a készülékből valaki dual simes verziót? Ha igen akkor mit bír az aksija? Szombaton mennék érte, hogy ha az elvárásaimank megfelelő (csodás nem várok) válasz érkezik. -
Uckz
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne a telefonnal, hogy a kijelző ujjérzékelése egy picit... furán működik nekem! Ha mondjuk gépelek rajta, és egymás után gyorsan nyomok le két gombot, gyorsan érzékeli két különböző helyen, akkor az érzékelés "végig szánt" a kijelzőt, megnyomva mindent, amit az útjában talál! Így egy picit nehéz gépelni, ezzel mehetek gariztatásra, vagy ezzel nem foglalkoznak?
-
-
Habell
tag
válasz Elodorel #641 üzenetére
Ha baja lenne a telefonnak a túl melegedès akkor kiírja. Egyszer fordult nálam elő amikor 1%-ra merítettem le. Ezt leszámitva internettel nyúzom meg tèrkèppel meg hívásokkal, eddig legalábbis. Tokban van nem èszlelek túlmelegedèst...
Talán más is véleményt nyilvánít majd... -
-
Elodorel
csendes tag
Sziasztok engem az érdekelne hogy ki mit tapasztalt játék közben menyire melegszik a telefon? Nekem a kamera alatt néha elég durván melegszik.
-
Habell
tag
Gyári névjegy alkalmazást használok, nem túl sűrűn, csak ha hívni akarok értelemszerűen vagy tel.számot elmenteni. Ahhoz képest majdnem minden alkalommal befagy vagyis bedobja a kis feliratot, hogy a névjegy alkalmazás leállt... Oka? Megoldás?
A gyári fb. app is ami egész nap megy, napi 3-4 szer fagy le...
Eddig is tapasztaltam amíg egy kártyásként használtam, de amióta két hálózat működik, felváltva látom, hogy dobálja a hálózatot, vagy egyik vagy másik vagy mind kettő... aztán amint hívnék valakit vagy csak a névjegyekbe belemegyek, trükkösen vissza ugrik a hálózat és eltűnik az X. Kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor elérhetetlen vagyok és észre se veszem vagy elérnek csak a telefon mutat mást... A fene se tudja... Volt hogy nem tudtam hívni csak 2. 3. próbálkozásra. Örök küzdelem lesz nekem ez a térerő meg hálózat ahol lakom... Városban eddig úgy vettem észre hogy probléma mentes.
Ahol lakom, ott 30-ast használtam aztán gyenge volt a térerő ( samsunggal ) azt vettem észre, majd vettem egy nokiát és azon meg full térerő volt, majd 2 év után hanyatlott újra a térerő, de a samsungon előtte még ennyi se volt. Gondoltam telefon függő... Most az alcatel se biztat túlságosan...
Időközben váltottam 70-esre, ezt beletettem a samsungba valamivel jobb volt, de az se biztatott de mégis jobb volt mint anno a 30-as. Most az alcatelben a 70-es jobban működik mármint a térerő, de képes eldobálni ezt is. Nem értem.. a 30-as torony az kb. 5 km-re van, a 70-es torony meg 1 km sincs légvonalban...
rokon az 5 ezer forintos telefonjával nem küzd ennyit a térerőkkel, aztán 70-es... -
őstag
Tárcsázóban a beállításoknál (jobb alsó sarok 3 pötty) ha jól emlékszem...
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Habell
tag
Hol kell beállítani azt hogy a tel.számomat kijelezze másnak ha hivom? Valamièrt nem találom. A mai naptol kezdve használom kèt kártyáskènt az eddigi vodával nem volt ez gond. De a T-s valamiert nem jelzi ki ha mást hivok...
-
mistar
tag
Most 15%-on vagyok, mégis minden ok. Ki érti ezt
-
őstag
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Vgay fent volt mondjuk a smart rotaion progi vagy valami más,amivel app-okhoz lehet állítani melyiknél forgasson,melyiknél ne.
-
mistar
tag
Csoda történt. Megjavult. (mire feltöltöttem )
Gondolom benne van az akkukímélőben hogy hiába van bekapcsolva, tiltja a működését. Volt már, hogy figyelmeztetett 30% alatt. Most nem találom hogyan lehet belemenni. -
mistar
tag
Sajnos minden jel arra utal, hogy megszűnt a készülékemen működni az automatikus elforgatás.
Van ennek valami érzékelője, lehet-e valamilyen módon tesztelni? -
framling
tag
sziasztok!
A partíciós táblával nincs valaki közelebbi barátságban?
A partition table 2.7-es programmal megnéztem a teló partícióit, és nem értem az eredményt.Nem jön ki a memória, ez a teló elvileg 16 gb-os, de a /data és a /storage/sdcard partíció eltérő összeadva már több mint 26 gb...
A program nem ír ki jó értékeket, vagy mi a szösz?
/system
326,6/406
/custpack
324,8/406,9
/mnt/cd-rom
1,2/1,2
/data
4965,2/13403,9
/cache
5,5/306,3
/mobile_info
1,1/6,8
/storage/sdcard0
4965,2/13393,9összes tárhely
13,08 gb -
őstag
Köszi,érdekesnek tűnik. Nem ismertem.
-
Tibcsi68
tag
Néztem ezt a progit, jónak tűnik, de egy furcsa dolgot tapasztaltam: a beállítások menűt (a 3 pont egymás alatt) csak egyszer tudom előhozni. Ha belemegyek, változtatok valamit, kilépek belőle, akkor ezután már nincs ott a 3 pont! Legalábbis én nem találom!
[ Szerkesztve ]
-
Apooca
tag
Én kereséshez a " Gesture Search" nevű progit használom, szerintem ennél nincs jobb
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
endruboy1
senior tag
" Szintén fontos adalék,hogy a burkolatvízlepergetőkezeléstkapott, tehátcsöpögőesőbenbátran lehetvele telefonálni."
= be van fujva szilikonsprayvel . -
őstag
Biztos jó,csak nem kezeli a 2 SIM kártyás hívást,ahogy a többi sem,csak a gyári.
-
riszter
senior tag
Köszi! Ezek szerint van remény a javulásra. Mondjuk ezt a dialer&contact párost nem vágom, nekem aCalendarom van, azzal semmi gond.
De a legfontosabbat nem is mondtam: a frissítés óta nem bír ki egy napot az akku!!
Nálam eddig ilyen nem fordult elő, most pedig napok óta délután 3-tól nagyon oda kell figyelnem hogy mennyire használom, mert kemény 30%-on áll. Reggel 5-től persze nyúzva van, munkástelefon, de akkor is! Eddig bírta az egy napot simán...Nem tudom mi lesz ha nem javul...
[ Szerkesztve ]
Vivere militare est
-
iscsu
tag
Nekem kb. egy hete szólt, hogy jött új FW, felraktam, elsőre nem volt semmi gond. Aztán a Dialer/Contacts páros kezdett meghülyülni, de főleg rettenetesen belassulni, bár minden más ment rendesen. Felraktam helyettük mást, azokkal jó volt, be is lettek állítva alapértelmezettnek.
Aztán tegnapelőtt megjelent egy rendben lezajlott alkalmazásfrissítés ikon (a kis pipás Playes izé) az értesítési sávon, miszerint (külön kérés nélkül) frissült a Dialer & Contacts. Kipróbáltam, most már rendben vannak. Tehát elvileg odafigyel valaki ezekre a gondokra... -
riszter
senior tag
Srácok, nem tudom ki hogy van megelégedvw ezekkel az új firmware-ekkel, de nekem kész katasztrófa a telefon mióta feltettem a legutóbbit!
Lassú, akad, elfelejti a frissen elmentett kontaktot, a Google navi teljesen el van tévedve (keresztbe megyek az utcákon)! Egyszerűen katasztrófa!!Másnál is ez van, vagy csak én vagyok megtisztelve?!
Vivere militare est
-
Diaby005
újonc
Sziasztok!
Kézrátételes készülékzár nem működik. :\ Többen is tapasztalták már, valaki tud rá megoldást?
-
Apooca
tag
-
Apooca
tag
Iránytű mindenkinek működik rendben?
nekem össze-vissza mutat, több alkalmazást is kipróbáltam...Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
mistar
tag
Ha tudja Valaki, hogyan lehet hangot varázsolni a Navigációnak, kérem írja meg nekem! (akár priv.)
Köszönöm! -
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LEGO klub
- Xbox One
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest