- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistar
tag
válasz ToniSoprano #844 üzenetére
EZ tényleg príma.
(a javítás idejére beszereztem egy kínai dualsimes DOOGEE 2014-t, azon nagyon kell)[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz ToniSoprano #856 üzenetére
Jó választás lesz! Én közben váltottam IDOL X+ -ra, de az IDOL sokkal egyedibb, brutál vékony és jó cucc,
a kamerát fikázóknak meg ugye ezt üzenem: [link]Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Kisbatyu75
tag
Köszi a tippet. Azóta feltelepítettem [ezt].
Egyenlőre jól megvagyok vele, bár még finomhangolni kell.
A mobil gyengébb jel miatt hívás/fogadás problémám sosem volt, csak az akksim megül talán gyorsabban. A wifi-m pl. erősebb, mint a korábbi Alcatel OT-995-ömnél. A fényképező is jobb képeket csinál.Tud valaki lengyelül? [Itt] valami újabb ROM-ről van szó, de nem tudom értelmezni sajna.
mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
Habell
tag
válasz ToniSoprano #845 üzenetére
Valóban a fórumon meg a felhasználói linkek alapján szèp kèpet csinál. Nekem ez sajnos egyszer sem jött össze sokat próbálkoztam ès már feladtam. Akárhogy állítottam nem jött össze. Most is sima gyári alap beállítás minden de ritkán adja vissza a valós színeket ès az èlessèget is. Talán egyszer megtalálom a titok nyitját.
-
ToniSoprano
addikt
Most találtam pár képet a fórumon, egész jó képeket csinál a szabadban, nagyon jó élénkeke a színek, és egész éles a kép. A gyengébb antenna miatta GSM vétel mennyire zavaró, a WIFI-nek is gyengébb a vétele?
[ Szerkesztve ]
-
theothefreak
csendes tag
válasz ToniSoprano #748 üzenetére
Írtam nekik, de kétlem hogy tudnának érdemben válaszolni.
Nagyon bosszant ez a hiba, elég idegesítő, ha minden második alkalommal ha megnyomom a home gombot megkérdezi mivel hajtsa végre a műveletet. Az alap indító meg egy rakász sz@r, és még ocsmány is.
"Idézet: mások szavainak hibásan történő ismétlése." - Ambrose Gwinnett Bierce
-
GuruZone
őstag
válasz ToniSoprano #661 üzenetére
Ébredés 5kor, akku: 100%
20-25 perc Zenehallgatas bluetooth-on keresztül (a2dp, avrcp), akku reggel 6-kor: 90-92%
8-8 és fél óra aktív Mobilnet után akku 50-55%-on,
Majd mire hazaerek (15 óra utan) szintén 20-25 perc zene után, 3 óra után 45-50 százalékos vagyok.
Mivel melohelyen alig van 3g, így túlnyomórészt EDGE a hálózat. Ahogy jovok-megyek, úgy néha bejon a 3G, és az állandó ugrálás miatt esik szerintem ennyit az akku.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Hóban vigad a ló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja