Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistar
tag
válasz
ToniSoprano #844 üzenetére
EZ tényleg príma.
(a javítás idejére beszereztem egy kínai dualsimes DOOGEE 2014-t, azon nagyon kell) -
GuruZone
őstag
válasz
ToniSoprano #856 üzenetére
Jó választás lesz! Én közben váltottam IDOL X+ -ra, de az IDOL sokkal egyedibb, brutál vékony és jó cucc,
a kamerát fikázóknak meg ugye ezt üzenem: [link] -
Kisbatyu75
tag
válasz
Köszi a tippet. Azóta feltelepítettem [ezt].
Egyenlőre jól megvagyok vele, bár még finomhangolni kell.
A mobil gyengébb jel miatt hívás/fogadás problémám sosem volt, csak az akksim megül talán gyorsabban. A wifi-m pl. erősebb, mint a korábbi Alcatel OT-995-ömnél. A fényképező is jobb képeket csinál.Tud valaki lengyelül? [Itt] valami újabb ROM-ről van szó, de nem tudom értelmezni sajna.
-
Habell
tag
válasz
ToniSoprano #845 üzenetére
Valóban a fórumon meg a felhasználói linkek alapján szèp kèpet csinál. Nekem ez sajnos egyszer sem jött össze sokat próbálkoztam ès már feladtam. Akárhogy állítottam nem jött össze. Most is sima gyári alap beállítás minden de ritkán adja vissza a valós színeket ès az èlessèget is. Talán egyszer megtalálom a titok nyitját.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Most találtam pár képet a fórumon, egész jó képeket csinál a szabadban, nagyon jó élénkeke a színek, és egész éles a kép. A gyengébb antenna miatta GSM vétel mennyire zavaró, a WIFI-nek is gyengébb a vétele?
-
theothefreak
csendes tag
válasz
ToniSoprano #748 üzenetére
Írtam nekik, de kétlem hogy tudnának érdemben válaszolni.
Nagyon bosszant ez a hiba, elég idegesítő, ha minden második alkalommal ha megnyomom a home gombot megkérdezi mivel hajtsa végre a műveletet. Az alap indító meg egy rakász sz@r, és még ocsmány is.
-
GuruZone
őstag
válasz
ToniSoprano #661 üzenetére
Ébredés 5kor, akku: 100%
20-25 perc Zenehallgatas bluetooth-on keresztül (a2dp, avrcp), akku reggel 6-kor: 90-92%
8-8 és fél óra aktív Mobilnet után akku 50-55%-on,
Majd mire hazaerek (15 óra utan) szintén 20-25 perc zene után, 3 óra után 45-50 százalékos vagyok.
Mivel melohelyen alig van 3g, így túlnyomórészt EDGE a hálózat. Ahogy jovok-megyek, úgy néha bejon a 3G, és az állandó ugrálás miatt esik szerintem ennyit az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elkezdtek a boltok polcaira kerülni az MWC-n bejelentett Alcatel készülékek, a középkategória felső szegmensét az Idol veszi célba, amely könnyű, gyors és pofás eszköz lett.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest