- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Ohh, nagyon király, köszi!
Egyébként felment rendesen a cucc, igaz nem az, amit küldtél, hanem a lengyel fórumból szedtem le, backup is van, most már csak arra kénre rájönnöm, hogyan lehetne SD cardot (virtuális) varázsolni a készülékre (a miniben is van a rootban egy sdcard könyvtár, ami külön meghajtóként látszik).
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
brainticket
aktív tag
végre megszabadultam a héten a telómtól, asszem soha többet alcatelt.
persze nem tudom mennyire a márka vagy az adott modell hibája, de iszonyat lassú volt a végén már, megbízhatatlan, mindig ha hirtelen kellett valamit megnéznem szinte biztos volt hogy épp nem tudtam.
Sokszor minden ok nélkül rohadtul melegedett miközben pár óra alatt nullára merült az akksi -
Uckz
tag
Sajnos lejárt a szerekesztési idő, de akkor a többieknek válaszolva:
Sajnos, amikor megjelent a telefon, már akkor se volt csúcs hardverrel felszerelve, inkább egy rést töltött be. Sima X-et nem nagyon vett senki se GSM boltba, csak két simes változatot, az egy simes meg több hónappal később jelent meg a telekomnál, de akkor már sokkal jobb választások voltak, így nem lett tömeg telefon. Hogy miért nincs frissítés rá, azt én sem tudom. Én jelenleg egy 4.1.1-es custom romot használok, amivel hihetetlen stabil, gyakran 4-500 órányi rendszer futási időt produkált, anélkül, hogy bármilyen baja lett volna, ami azért nagy szó!
Sajnos a hívásminőség, akkumulátor hiba, nem feltétlen rom függő, sokkal inkább telefon fáradása, vagy defektje okozhatja. Érdemesebb ilyenkor garanciáztatni vinni, ők többet tudnak mondani.
-
Habell
tag
Nekem az eleje óta szinte kemèny tokban van. Az usb bemenet felett ropog a burkolat egy kèt hónapja. A telefon augusztusi ès a dual simes. A jack dugót meg fülest nem használtam ki sem bontottam. Játèkokra nem használom. A kamerával nem vagyok megelègedve hiába a sok ellen vèlemèny. Hálózat dobálás van mindig más az oka. Èppen mire van csatlakoztatva felváltva dobja el a 30as ès a 70es kártyát.(városban tökèletes) A nèvjegyek rendszeres fagyására mèg mindig nem találtam megoldást. Ha nem fagy ès áll le teljesen akkor akadozik ès lassu. Mèg egy szám beírása is percek akadozása során sikerül. Lehet annyit nem nyúzom a telefont de 2-3 napot is ki lehet húzni vele okosan. Persze folyamatos net adatforgalom wifi akár fèl nap alatt lemeríti.
-
che 1990
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest