Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Ohh, nagyon király, köszi!
Egyébként felment rendesen a cucc, igaz nem az, amit küldtél, hanem a lengyel fórumból szedtem le, backup is van, most már csak arra kénre rájönnöm, hogyan lehetne SD cardot (virtuális) varázsolni a készülékre (a miniben is van a rootban egy sdcard könyvtár, ami külön meghajtóként látszik).
-
brainticket
aktív tag
végre megszabadultam a héten a telómtól, asszem soha többet alcatelt.
persze nem tudom mennyire a márka vagy az adott modell hibája, de iszonyat lassú volt a végén már, megbízhatatlan, mindig ha hirtelen kellett valamit megnéznem szinte biztos volt hogy épp nem tudtam.
Sokszor minden ok nélkül rohadtul melegedett miközben pár óra alatt nullára merült az akksi -
Uckz
tag
Sajnos lejárt a szerekesztési idő, de akkor a többieknek válaszolva:
Sajnos, amikor megjelent a telefon, már akkor se volt csúcs hardverrel felszerelve, inkább egy rést töltött be. Sima X-et nem nagyon vett senki se GSM boltba, csak két simes változatot, az egy simes meg több hónappal később jelent meg a telekomnál, de akkor már sokkal jobb választások voltak, így nem lett tömeg telefon. Hogy miért nincs frissítés rá, azt én sem tudom. Én jelenleg egy 4.1.1-es custom romot használok, amivel hihetetlen stabil, gyakran 4-500 órányi rendszer futási időt produkált, anélkül, hogy bármilyen baja lett volna, ami azért nagy szó!
Sajnos a hívásminőség, akkumulátor hiba, nem feltétlen rom függő, sokkal inkább telefon fáradása, vagy defektje okozhatja. Érdemesebb ilyenkor garanciáztatni vinni, ők többet tudnak mondani.
-
Habell
tag
Nekem az eleje óta szinte kemèny tokban van. Az usb bemenet felett ropog a burkolat egy kèt hónapja. A telefon augusztusi ès a dual simes. A jack dugót meg fülest nem használtam ki sem bontottam. Játèkokra nem használom. A kamerával nem vagyok megelègedve hiába a sok ellen vèlemèny. Hálózat dobálás van mindig más az oka. Èppen mire van csatlakoztatva felváltva dobja el a 30as ès a 70es kártyát.(városban tökèletes) A nèvjegyek rendszeres fagyására mèg mindig nem találtam megoldást. Ha nem fagy ès áll le teljesen akkor akadozik ès lassu. Mèg egy szám beírása is percek akadozása során sikerül. Lehet annyit nem nyúzom a telefont de 2-3 napot is ki lehet húzni vele okosan. Persze folyamatos net adatforgalom wifi akár fèl nap alatt lemeríti.
-
che 1990
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elkezdtek a boltok polcaira kerülni az MWC-n bejelentett Alcatel készülékek, a középkategória felső szegmensét az Idol veszi célba, amely könnyű, gyors és pofás eszköz lett.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest